Yeme, içme ve ağırlama sektöründe stok ve maliyet yönetimi artık çok kolay
Yeme, içme ve ağırlama sektöründe stok ve maliyet yönetimi artık çok kolay
Günümüzde küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) büyüme ve sürdürülebilirlik yolculuğundaki en önemli itici güç, dijitalleşme olarak öne çıkıyor. KOBİ'lerin dijital dönüşümünü hızlandırmak için geliştirdiği yenilikçi çözümlerle öne çıkan Simpra, stok ve maliyet yönetimi uygulaması Simpra Inventory ile işletmelerin kâr oranını analiz edebilmesini, deposundaki malzeme miktarını görebilmesini sağlıyor.
Protel Satış Direktörü Fatih Tenel: “Oteller ve restoranlar için geliştirdiğimiz çözümlerle, sektöre özel sürdürülebilirlik standartlarını yükseltiyoruz”
Protel Satış Direktörü Fatih Tenel: “Oteller ve restoranlar için geliştirdiğimiz çözümlerle, sektöre özel sürdürülebilirlik standartlarını yükseltiyoruz”
35 yılı aşkın deneyimiyle yiyecek-içecek sektöründeki restoran, kafe, otel, bar, pastane, plaj ve benzeri işletmeler için teknolojik çözümler sunan sektör lideri Protel’in Satış Direktörü Fatih Tenel, 5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, oteller ve restoranlar için geliştirdikleri çözümlerle, sektöre özel sürdürülebilirlik standartlarını yükselttiklerini belirtiyor.
Otelcilik sektöründe 2024 trendleri
Otelcilik sektöründe 2024 trendleri
Türkiye’nin turizm gelirlerinin 2024 yılında 60 milyon ziyaretçi ile 60 milyar dolara ulaşması öngörülüyor. Bu durumun daha güçlü bir rekabeti beraberinde getirdiğini belirten Protel Satış Direktörü Fatih Tenel, ulusal ve küresel rekabette öne çıkmak için trendlerle uyumlu stratejilerin geliştirilerek, kişiselleştirilmiş otelcilik hizmetine odaklanılması gerektiğini vurguluyor.
Bulut sistemleri, yeni nesil yiyecek-içecek işletmelerinin önünü açıyor
Bulut sistemleri, yeni nesil yiyecek-içecek işletmelerinin önünü açıyor
Gastronomi dünyası son yıllarda teknolojinin etkisi altında hızla değişiyor. Yiyecek-içecek işletmeleri, geleneksel yöntemlerden dijital çözümlere geçiş yaparken, bu değişimin getirdiği faydalara odaklanıyor. 34 yılı aşkın deneyimiyle yiyecek-içecek sektöründeki restoran, kafe, otel, bar, pastane, plaj ve benzeri işletmeler için teknolojik çözümler sunan sektör lideri Protel, bulut bilişimi temel alan sistemlerin yiyecek-içecek işletmelerine sağladığı faydaların altını çiziyor.
İşletme sahipleri, restoran süreçlerini yönetirken dijital sistemlere daha çok güveniyor
İşletme sahipleri, restoran süreçlerini yönetirken dijital sistemlere daha çok güveniyor
Protel grup şirketlerinden Simpra, yeni nesil dijital sistemlerin restoran işletmelerine sağladığı bazı avantajları açıkladı. Dijital sistemlerle donatılmış işletmeler, akıllı telefonlar üzerinden rezervasyonlar ve siparişler almanın yanı sıra envanterlerini de verimli bir şekilde yönetme imkanına sahipler.