Yeme, içme ve ağırlama sektöründe stok ve maliyet yönetimi artık çok kolay
Yeme, içme ve ağırlama sektöründe stok ve maliyet yönetimi artık çok kolay
Günümüzde küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ) büyüme ve sürdürülebilirlik yolculuğundaki en önemli itici güç, dijitalleşme olarak öne çıkıyor. KOBİ'lerin dijital dönüşümünü hızlandırmak için geliştirdiği yenilikçi çözümlerle öne çıkan Simpra, stok ve maliyet yönetimi uygulaması Simpra Inventory ile işletmelerin kâr oranını analiz edebilmesini, deposundaki malzeme miktarını görebilmesini sağlıyor.
İşletme sahipleri, restoran süreçlerini yönetirken dijital sistemlere daha çok güveniyor
İşletme sahipleri, restoran süreçlerini yönetirken dijital sistemlere daha çok güveniyor
Protel grup şirketlerinden Simpra, yeni nesil dijital sistemlerin restoran işletmelerine sağladığı bazı avantajları açıkladı. Dijital sistemlerle donatılmış işletmeler, akıllı telefonlar üzerinden rezervasyonlar ve siparişler almanın yanı sıra envanterlerini de verimli bir şekilde yönetme imkanına sahipler.