• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. 2020’de okuma alışkanlıkları dijitalleşti
2020’de okuma alışkanlıkları dijitalleşti

2020’de okuma alışkanlıkları dijitalleşti

ICT Media ICT Media
29 Aralık 2020 00:00
Paylaş

Türk Telekom’un dijital medya platformu e-dergi, okuyucuların 2020 yılı tercihlerini açıkladı. 2020’nin en çok yayın okunan ayları nisan ve mayıs olurken, en yoğun talep, hobi, bilim ve yemek gibi içeriklerin yer aldığı ‘özel ilgi’ kategorisine gösterildi.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, e-dergi platformunda 2020’nin en çok okunan yayınlarını paylaştı. Platformun verilerine göre; hobi, bilim ve yemek gibi çeşitli içeriklerin yer aldığı ‘özel ilgi’ kategorisindeki dergiler, okuyuculardan en çok talep gören yayınlar oldu. Onu sırasıyla teknoloji ile kadın ve moda kategorileri takip etti. e-dergi kullanıcıları en fazla nisan ve mayıs aylarında yayınlara ilgi gösterdi.

Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, “İnternet erişiminin olmadığı yerlerde çevrimdışı okuma imkânı sağlayan e-dergi platformu, okuma alışkanlıklarımızı da dijitalleştiriyor. Onlarca farklı türde yayının bulunduğu e-dergi uygulamasına tüm operatör müşterileri ücretsiz üye olabiliyor” dedi.
 

e-dergi’de kişisel okuma trendlerine ulaşmak, sosyal medyada paylaşmak mümkün…

Modadan ekonomiye, teknolojiden magazine farklı kategorilerdeki çok sayıda dergi ve günlük gazeteye mobil uygulama üzerinden ulaşmayı mümkün kılan e-dergi, yeni özellikleriyle kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunuyor. e-dergi, ‘Beni Tanı’ özelliği ile kullanıcıların okuduğu yayınları analiz ederek ilgi alanlarını tanıyor, kişiye özel içerik önerileri ve bildirimler sunuyor. Kullanıcılar, ‘Ne Okudum’ özelliğiyle ise favori kategoriler, dergiler ve gazeteler gibi kişisel 2020 okuma trendlerini ve yıl boyunca toplam kaç yayın okuduklarını görebiliyor. e-dergi kullanıcıları isterlerse okuma alışkanlıklarıyla ilgili trendleri sosyal medyada takipçileriyle paylaşabiliyor.

e-dergi uygulaması favoriye alma özelliğiyle sevilen dergilere kolayca erişim imkânı sağlarken, hızlı içerik indirme deneyimi yaşatıyor. Kullanıcılar, ‘Okumaya Devam Et’ özelliği ile diledikleri zaman içerikleri kaldıkları yerden okumaya devam edebiliyor.

Paylaş
Türk Telekom dijital medya platformu e-dergi Fatih Türkoğlu teknoloji gündemi bilişim gündemi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’den Bir İlk: Yerli RSU, LEO Uydu Simülatörüne Entegre Edildi
Türkiye’den Bir İlk: Yerli RSU, LEO Uydu Simülatörüne Entegre Edildi
6 Eylül 2025 14:54
Turknet, Logosunu Yeniledi
Turknet, Logosunu Yeniledi
6 Eylül 2025 10:16
Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
1 Eylül 2025 12:42
Orman Genel Müdürlüğü Heyeti ULAK Haberleşme’de
Orman Genel Müdürlüğü Heyeti ULAK Haberleşme’de
30 Ağustos 2025 12:03
Türk Telekom’dan ülke ekonomisine 20 milyar dolarlık katkı
Türk Telekom’dan ülke ekonomisine 20 milyar dolarlık katkı
28 Ağustos 2025 14:31
Odine yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 27,7 artırdı
Odine yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 27,7 artırdı
20 Ağustos 2025 12:48
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.