• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. 2020’de okuma alışkanlıkları dijitalleşti
2020’de okuma alışkanlıkları dijitalleşti

2020’de okuma alışkanlıkları dijitalleşti

ICT Media ICT Media
29 Aralık 2020 00:00
Paylaş

Türk Telekom’un dijital medya platformu e-dergi, okuyucuların 2020 yılı tercihlerini açıkladı. 2020’nin en çok yayın okunan ayları nisan ve mayıs olurken, en yoğun talep, hobi, bilim ve yemek gibi içeriklerin yer aldığı ‘özel ilgi’ kategorisine gösterildi.

Türkiye’nin dijital dönüşümüne liderlik eden Türk Telekom, e-dergi platformunda 2020’nin en çok okunan yayınlarını paylaştı. Platformun verilerine göre; hobi, bilim ve yemek gibi çeşitli içeriklerin yer aldığı ‘özel ilgi’ kategorisindeki dergiler, okuyuculardan en çok talep gören yayınlar oldu. Onu sırasıyla teknoloji ile kadın ve moda kategorileri takip etti. e-dergi kullanıcıları en fazla nisan ve mayıs aylarında yayınlara ilgi gösterdi.

Türk Telekom Ürün ve Servis Yönetimi Direktörü Fatih Türkoğlu, “İnternet erişiminin olmadığı yerlerde çevrimdışı okuma imkânı sağlayan e-dergi platformu, okuma alışkanlıklarımızı da dijitalleştiriyor. Onlarca farklı türde yayının bulunduğu e-dergi uygulamasına tüm operatör müşterileri ücretsiz üye olabiliyor” dedi.
 

e-dergi’de kişisel okuma trendlerine ulaşmak, sosyal medyada paylaşmak mümkün…

Modadan ekonomiye, teknolojiden magazine farklı kategorilerdeki çok sayıda dergi ve günlük gazeteye mobil uygulama üzerinden ulaşmayı mümkün kılan e-dergi, yeni özellikleriyle kullanıcılara daha iyi bir deneyim sunuyor. e-dergi, ‘Beni Tanı’ özelliği ile kullanıcıların okuduğu yayınları analiz ederek ilgi alanlarını tanıyor, kişiye özel içerik önerileri ve bildirimler sunuyor. Kullanıcılar, ‘Ne Okudum’ özelliğiyle ise favori kategoriler, dergiler ve gazeteler gibi kişisel 2020 okuma trendlerini ve yıl boyunca toplam kaç yayın okuduklarını görebiliyor. e-dergi kullanıcıları isterlerse okuma alışkanlıklarıyla ilgili trendleri sosyal medyada takipçileriyle paylaşabiliyor.

e-dergi uygulaması favoriye alma özelliğiyle sevilen dergilere kolayca erişim imkânı sağlarken, hızlı içerik indirme deneyimi yaşatıyor. Kullanıcılar, ‘Okumaya Devam Et’ özelliği ile diledikleri zaman içerikleri kaldıkları yerden okumaya devam edebiliyor.

Paylaş
Türk Telekom dijital medya platformu e-dergi Fatih Türkoğlu teknoloji gündemi bilişim gündemi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone, Türkiye’deki 20’nci Yılını 5G ile Kutlayacak
Vodafone, Türkiye’deki 20’nci Yılını 5G ile Kutlayacak
16 Aralık 2025 17:49
Vodafone, Türkiye’deki 20’nci Yılını 5G ile Kutlayacak
Vodafone, Türkiye’deki 20’nci Yılını 5G ile Kutlayacak
16 Aralık 2025 17:34
Vodafone Flex’ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları
Vodafone Flex’ten 5G odaklı yeni yıl fırsatları
15 Aralık 2025 14:41
Vodafone tüm fiber altyapısında gigabit hızları sunmaya başladı
Vodafone tüm fiber altyapısında gigabit hızları sunmaya başladı
11 Aralık 2025 10:49
Vodafone “Bi’ Düşünsene” Fikir Maratonu şampiyonları belli oldu
Vodafone “Bi’ Düşünsene” Fikir Maratonu şampiyonları belli oldu
8 Aralık 2025 13:18
Vodafone uzun dönem staj programına başvurular devam ediyor
Vodafone uzun dönem staj programına başvurular devam ediyor
26 Kasım 2025 12:03
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.