• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Alcatel 3x, Türkiye'de satışa sunuldu
Alcatel 3x, Türkiye'de satışa sunuldu

Alcatel 3x, Türkiye'de satışa sunuldu

ICT Media ICT Media
21 Eylül 2020 00:00
Paylaş

Yapay zeka destekli dörtlü kamera ve geniş ekranla görüntü deneyimi üst seviyelere çıkıyor

TCL Communication, yüksek çözünürlüklü ve yapay zeka destekli dörtlü kameraya, 6.52 inç büyüklüğünde ekrana, yüksek ekran-gövde oranına ve 5.000 mAh güçlü bataryaya sahip olan Alcatel 3x (2020)'nin Türkiye'de satışa sunulduğunu duyurdu. Kullanıcıların günlük kullanımına yeten bir performans sunan cihaz, uygun maliyetle son teknolojiye sahip olmak isteyen kullanıcıların da tercihi haline geliyor.

TCL Communication Avrupa Ürün Pazarlama Başkanı David Derrida, konuyla ilgili şunları söyledi: “Satışa sunduğumuz yeni Alcatel 3x, TCL'in ilerleyen teknolojiyi dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara ulaştırma hedefinin bir örneği. Alactel 3x, akıllı telefonlarla ilgilenen, geliştirilmiş deneyimleri yaşamak isteyen ve trendleri yakından takip eden kullanıcılarımızın uygun fiyatından ötürü kaçırmak istemeyeceği bir cihaz.

Dört adet güçlü kamerayla donatılan yeni Alcatel 3x (2020), kullanıcıları her an desteklemeye hazır oluyor. Yapay zekadan güç alan ana kamera, 48MP çözünürlüğüyle canlı fotoğraflar sunuyor. Alcatel 3x, 1.12 μm büyük piksel sensörüyle kullanıcıların karanlık ortamlarda bile güzel fotoğraflar çekmesini sağlıyor.

Keskin ve detaylı bir yakınlaştırma için ana kameranın yanında bir de 2MP makro lens yer alıyor. Ayrıca bokeh efekti için 2MP derinlik kamerası ve büyük kareler veya iç mekanların tamamını yakalayabilmek için 5MP süper geniş açılı kamera bulunuyor. Arka kameralara ek olarak 13MP ön kamera da canlı ve yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekerek selfie'leri daha keyifli hale getiriyor.

Alcatel 3x'in fotoğraf çekme özellikleri, görsel kalitesini yükseltmek için fotoğraf çekerken kamera ayarlarını otomatik olarak değiştiren akıllı sahne algılama özelliğine sahip yapay zeka teknolojisiyle daha da iyileşiyor. Amiral gemisi bu telefon, akıllı bir şekilde yemek, havai fişek, kar, gün batımı veya gün doğumu gibi 22 sahneyi algılayarak her fotoğrafı mükemmel hale getiriyor.

Büyük ekranla görüntü alanı genişliyor

Alcatel 3x, 6.52 inç 20:9 HD+ Geniş Ekran ve küçük V şeklindeki çentikle yüzde 89,04 ekran-gövde oranı sunuyor. Cihazın parıltılı tasarımı da iki taraftan kıvrımlı 2.5D ekran camıyla birleştiğinde temiz bir görüntü ve rahat bir tutuş imkanı sunuyor.

Yüksek Performansı Sayesinde Hızlı, Takılmayan ve Eğlenceli Bir Deneyim Sunuyor

Alcatel 3x'in yüksek kapasiteli 5.000mAh bataryası, kullanıcıların bir kere şarj ederek daha fazla medya içeriğini oynatabilmesini sağlıyor. Amiral gemisi telefon, OTG Ters Şarj özelliği sayesinde kendi cihazlarından başka cihazlara güç aktarılmasını mümkün kılıyor.

Cihaz, verimli enerji tüketen sekiz çekirdekli işlemcinin yanı sıra 128GB ROM ve 4GB RAM'den güç alıyor. Alcatel 3x, HD içerik oynatırken, oyun çalışırken veya işlemci gücü gerektiren başka işler yaparken takılma olmamasını sağlıyor.

Dört kameralı kurulumu, gelişmiş görüntülemesi ve yüksek performansıyla Alcatel 3x, güçlü bir kullanım imkanı sunuyor. 3.299 TL fiyat etiketine sahip olan Alcatel 3x, Siyah ve Koyu Yeşil renk seçenekleriyle piyasada yer alıyor.

Paylaş
TCL Communication David Derrida

Telekom Kategorisinin En Yenileri

48 Yeni Mezun Daha Vodafone Discover’la Çalışma Hayatında
48 Yeni Mezun Daha Vodafone Discover’la Çalışma Hayatında
4 Ağustos 2025 15:48
Kuzey Kıbrıs Turkcell 26 Yaşında: “Yalnızca İletişimde Değil, Kalplerde de İz Bıraktık”
Kuzey Kıbrıs Turkcell 26 Yaşında: “Yalnızca İletişimde Değil, Kalplerde de İz Bıraktık”
3 Ağustos 2025 18:26
Vodafone Türkiye 2025-26 Mali Yılı Birinci Çeyrek sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye 2025-26 Mali Yılı Birinci Çeyrek sonuçlarını açıkladı
1 Ağustos 2025 12:13
"4.5G’de en iyi performans gösteren şebekeye sahip operatör olarak 5G’ye de hazırız"
25 Temmuz 2025 16:47
Vodafone Türkiye 5G Dönüşümünde Cisco ile 400zr+ hız teknolojisini uygulamaya başladı
Vodafone Türkiye 5G Dönüşümünde Cisco ile 400zr+ hız teknolojisini uygulamaya başladı
21 Temmuz 2025 12:59
 Vodafone Business’tan Müşteri Deneyimini Güçlendiren Yeni Dijital Platform: Red Konsol
Vodafone Business’tan Müşteri Deneyimini Güçlendiren Yeni Dijital Platform: Red Konsol
12 Temmuz 2025 12:13
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.