• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
    • Etkinlik Haberleri
  • Haberler
    • Gündem
    • Bilişim
    • Telekom
    • Savunma
    • Enerji
    • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Avrupa Voleybol Şampiyonası’na Özel 6 Bin Hediye Dağıtılacak
Avrupa Voleybol Şampiyonası’na Özel 6 Bin Hediye Dağıtılacak

Avrupa Voleybol Şampiyonası’na Özel 6 Bin Hediye Dağıtılacak

24 Ağustos 2026 14:06
Paylaş

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımları Ana Sponsoru ve Sultanlar Ligi İsim Sponsoru Vodafone, 2026 CEV Trendyol Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası boyunca müşterilerine çeşitli hediyeler sunacak. Turnuva süresince düzenlenecek kampanyalarda milli takım formasından maç biletine, mobil internetten nakit iadeye kadar farklı fırsatlar yer alacak.

Vodafone’un kampanyaları dijital kanalların yanı sıra mağazalarda da müşterilerle buluşacak. Turnuva boyunca Hediye Çarkı’nda voleybol temalı özel hediyeler sunulurken, müşteriler 1 gün geçerli 5 GB mobil internet kazanabilecek.

İstanbul’daki Vodafone mağazalarına gelerek Red tarifesine geçen veya cihaz alan müşteriler de mağazalarda bulunan dijital Hediye Çarkı üzerinden maç bileti, milli takım forması ve farklı hediyeler kazanabilecek. Mağazalarda turnuva boyunca yaklaşık 6 bin hediye dağıtılacak.

Vodafone Pay’den 250 TL nakit iade

Şampiyona maçlarının biletlerini Vodafone Pay kartıyla satın alan müşterilere 250 TL nakit iade fırsatı sunulacak. Vodafone Yanımda uygulamasındaki Voleybol kategorisinde ise canlı maç skorları, voleybola özel içerikler, oyunlar ve turnuvaya yönelik internet kampanyaları yer alacak. Müşteriler ayrıca 3 ay ücretsiz YouTube Premium üyeliğinden yararlanarak maçları reklamsız izleyebilecek.

Red müşterilerine yönelik bazı tarifelerde bulunan Sınırsız Eğlence Paketi kapsamında ise YouTube üzerinden Avrupa Şampiyonası maçları mobil internet kotasından düşmeden izlenebilecek.

Vodafone, turnuva kapsamında hazırladığı interaktif oyunlarla da voleybol heyecanını dijital ortama taşıyacak. Müşteriler, maçlardaki eksik parçaları tamamlayarak 5 GB mobil internet kazanabilecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, kadın voleybolunun Türkiye açısından önemli bir başarı alanı olduğunu belirterek, şirket olarak milli takımların ve kadın sporcuların yanında durmaya devam ettiklerini söyledi. Şahin, şampiyona boyunca düzenlenecek kampanyalarla voleybol heyecanını daha geniş bir kitleyle buluşturmayı hedeflediklerini ifade etti.

Paylaş
türkiye Vodafone Vodafone Türkiye Voleybol Kadın Milli Takım Sultanlar Ligi Filenin Sultanları

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom’un milli inovasyonuna uluslararası birincilik ödülü verildi
Türk Telekom’un milli inovasyonuna uluslararası birincilik ödülü verildi
10 Ekim 2026 15:26
Yeni Nesil Şebeke Servisi Devreye Alındı
Yeni Nesil Şebeke Servisi Devreye Alındı
10 Ekim 2026 10:57
Türkiye Vodafone Vakfı Sosyal Etki Projelerini Anlattı
Türkiye Vodafone Vakfı Sosyal Etki Projelerini Anlattı
8 Ekim 2026 13:53
Çocukların İlk Hat Deneyimi İçin Yeni Fırsatlar Sunuluyor
Çocukların İlk Hat Deneyimi İçin Yeni Fırsatlar Sunuluyor
8 Ekim 2026 12:06
Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda İnternet Hediyesi Sunuluyor
Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda İnternet Hediyesi Sunuluyor
7 Ekim 2026 15:09
Vodafone ve Samsung 5G uyumlu cihazlara erişimi artırıyor
Vodafone ve Samsung 5G uyumlu cihazlara erişimi artırıyor
6 Ekim 2026 15:02
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. ICT Media

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.