• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Enerji
  3. CK Enerji ‘Temiz Bir Dünya’ için 25 bin bez çanta hediye ediyor
CK Enerji ‘Temiz Bir Dünya’ için 25 bin bez çanta hediye ediyor

CK Enerji ‘Temiz Bir Dünya’ için 25 bin bez çanta hediye ediyor

ICT Media ICT Media
22 Nisan 2019 00:00
Paylaş

CK Enerji Boğaziçi Elektrik, ‘Dünya Günü’nde daha temiz bir dünya için müşterilerine 25 bin geri dönüşümlü bez çanta dağıtacak. Plastik poşet kullanımının doğaya verdiği zararla ilgili farkındalık yaratmayı hedefleyen CK Enerji Boğaziçi Elektrik, 22-29 Nisan tarihleri arasında Müşteri Hizmet Merkezleri’nde yeni abonelik yapan herkese bez çanta veriyor.

Her yıl 22 Nisan’da çevresel tehlikelere dikkat çekmek amacıyla kutlanan Dünya Günü’nde, CK Enerji Boğaziçi Elektrik de plastik poşet kullanımının doğaya verdiği zararla ilgili toplumda bir farkındalık yaratmak amacıyla harekete geçti. CK Enerji Boğaziçi Elektrik, bu kapsamda Müşteri Hizmet Merkezleri’nde (MÜHİM) 22-29 Nisan tarihleri arasında yeni abonelik yapan herkese geri dönüşümlü bez çanta hediye ediyor.

Doğa dostu bir şirket olarak bünyesinde ‘Enerji Okuryazarlığı’ projesine devam eden CK Enerji Boğaziçi Elektrik, basit yöntemlerle tüketim alışkanlıklarını değiştirerek çevreyi korurken diğer yandan dışa bağımlılığı azaltarak ekonomiye destek olmak için enerjinin doğru kullanımı konusunda müşterilerini bilgilendiriyor. CK Enerji Boğaziçi Elektrik, daha temiz bir çevre ve daha güçlü bir ekonomi için bir kampanya başlattı.

T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan düzenlemeyle 1 Ocak 2019 tarihi itibarıyla doğaya zarar veren plastik alışveriş poşetlerinin ücretli hale gelmesiyle tüketiciler çok kullanımlı bez poşetlere yönelirken CK Enerji Boğaziçi Elektrik de müşterilerine bu konuda destek olmak üzere bir kampanyaya imza attı. Kampanya tarihi olarak ise ‘Dünya’ için önemli bir gün olan 22 Nisan tarihi tercih edildi. İlk olarak 1969 yılında San Franciso’da düzenlenen Ulusal UNESCO Dünya Konferansı’nda, ‘dünyanın yaşam ve güzelliğini koruyarak karşı karşıya kaldığı çevresel tehditlere dikkat çekmek amacıyla bir gün düzenlenmesi’ fikrinin ortaya atılması ile 1970 yılından bu yana her yıl 22 Nisan’da Dünya Günü kutlanıyor.

CK Enerji Boğaziçi Elektrik Genel Müdürü Halit Bakal, 22 Nisan Dünya Günü ve takip eden bir hafta boyunca müşterilerine geri dönüşümlü bez çanta hediye edeceklerini belirterek “Müşteri Hizmet Merkezleri’mize (MÜHİM) gelerek yeni abonelik başlatan müşterilerimize çok kullanımlı bu çantalardan vereceğiz. Yaklaşık 25 bine yakın bez çantayı müşterilerimize hediye etmek üzere MÜHİM’lerimize gönderdik. Elektrik perakende sektörünün lider şirketi olarak kendimizi sadece elektrik satan bir şirket olarak konumlamıyoruz. Enerji Okuryazarlığı projemiz ile bir yandan enerji tasarrufunu desteklerken diğer yandan çevre konusunda farkındalık yaratmayı hedefliyoruz. Kolay yöntemlerle tüketim alışkanlıklarımızı değiştirerek çevreyi korurken diğer yandan dışa bağımlılığı azaltarak ekonomimize destek olabiliriz. Daha temiz bir çevre ve daha güçlü bir ekonomi için Türkiye genelinde plastik poşet kullanımının azaltılmasına biz de destek vermek istedik.” diye konuştu.

Paylaş
CK Enerji Halit Bakal

Enerji Kategorisinin En Yenileri

 Uludağ Enerji’den Genç Yetenekler İçin Stratejik İş Birliği
Uludağ Enerji’den Genç Yetenekler İçin Stratejik İş Birliği
25 Haziran 2025 17:51
Hitachi Energy’den Türkiye’ye 2 Milyar 800 Milyon TL’lik Yatırım
Hitachi Energy’den Türkiye’ye 2 Milyar 800 Milyon TL’lik Yatırım
19 Haziran 2025 15:09
TürkTraktör’ün Ankara’daki Fabrikası Elektrik İhtiyacının Tamamını Güneşten Alıyor
TürkTraktör’ün Ankara’daki Fabrikası Elektrik İhtiyacının Tamamını Güneşten Alıyor
14 Haziran 2025 13:59
Enerji depolama ekosistemi Ankara’da buluştu
Enerji depolama ekosistemi Ankara’da buluştu
28 Mayıs 2025 17:45
Vertiv, EMEA Bölgesindeki Edge uygulamaları için geliştirdiği ön tasarımlı veri merkezi çözümünü geliştirerek enerji verimliliğini artırıyor ve kurulum süreçlerini hızlandırıyor
Vertiv, EMEA Bölgesindeki Edge uygulamaları için geliştirdiği ön tasarımlı veri merkezi çözümünü geliştirerek enerji verimliliğini artırıyor ve kurulum süreçlerini hızlandırıyor
22 Mayıs 2025 11:28
Karagöz Gölge Oyunu ile çocuklara enerji tasarrufu dersi
Karagöz Gölge Oyunu ile çocuklara enerji tasarrufu dersi
15 Mayıs 2025 15:00
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.