• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Enerji
  3. Çoruh EDAŞ 'Enerji Destek Ekibi' deprem bölgesinde
Çoruh EDAŞ 'Enerji Destek Ekibi' deprem bölgesinde

Çoruh EDAŞ 'Enerji Destek Ekibi' deprem bölgesinde

ICT Media ICT Media
24 Şubat 2023 16:27
Paylaş

Çoruh EDAŞ, Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri’nden etkilenen illerde bölge halkına yönelik arıza onarım faaliyetleriyle enerji sağlama ve temel ihtiyaçların karşılanması için yardım çalışmalarına devam ediyor.

Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon olarak 5 il 61 ilçede elektrik dağıtım hizmeti sunan Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. (Çoruh EDAŞ), ülkemizi derinden sarsan Kahramanmaraş ve Hatay Depremleri’nin ardından bölge halkına yönelik yardım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Kendi hizmet sahasının dışında olmasına rağmen ilk saatlerden itibaren afet bölgesine yardıma giden Çoruh EDAŞ, toplamda 40 araç ve 142 kişilik Enerji Destek Ekibi ile temel yaşam ihtiyaçlarının dağıtımından sokak hayvanlarının beslenmesi gibi birçok çalışmada da görev aldı.  

Bölgedeki yardım çalışmalarına devam eden Çoruh EDAŞ, aynı zamanda AFAD, AKEDAŞ ve Fırat EDAŞ Kriz Merkezi Koordinatörlüğünde toplu yaşam alanları ve yüksek öncelikli arıza teşkil eden bölgeler üzerinde arıza giderim çalışmalarını sürdürdüler. Çoruh EDAŞ, bölgede 9 araç, 2 mobil vinç, 38 kişilik Enerji Destek Ekibiyle, elektrik altyapı çalışmalarına destek olmaya devam ediyor. 

Enerji arzının sağlanmasına ve depremzedelere yönelik yardım çalışmalarına devam edeceklerini belirten Çoruh EDAŞ Şirket Müdürü Mehmet Aydın “Ülkemizde yaşanan bu elim olaydan ötürü son derece üzgünüz. Depremin ilk anından itibaren ekiplerimiz ile bölgeye intikal ederek, depremzedelerimizin her türlü ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarımızı sürdürdük. Bunun yanında bölgede son derece önem arz eden enerji altyapısındaki hasarları da gidermek adına destek çalışmalarımız devam ediyor. Birlik ve beraberlik ile bölge halkının bir nebze de olsa yaralarını sarmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki ülkemiz bir daha böyle büyük bir felaket yaşamasın. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz” dedi.  

Paylaş
Çoruh EDAŞ deprem Mehmet Aydın enerji haberleri enerji gündemi Afad

Enerji Kategorisinin En Yenileri

Fronius Türkiye 2026 yılında satış ve servis ağını genişletmeyi hedefliyor
Fronius Türkiye 2026 yılında satış ve servis ağını genişletmeyi hedefliyor
16 Ocak 2026 12:32
Sungrow sürdürülebilebilir büyümede dünya liderleri arasında
Sungrow sürdürülebilebilir büyümede dünya liderleri arasında
16 Ocak 2026 12:24
Nordex Group, 40. Yılını Enerji Sektörünün Öncüleriyle Kutladı
Nordex Group, 40. Yılını Enerji Sektörünün Öncüleriyle Kutladı
5 Aralık 2025 10:37
1 Ocak 2026’ya geri sayım: AB pazarı için karbonsuz ticaret zorunlu hale geliyor
1 Ocak 2026’ya geri sayım: AB pazarı için karbonsuz ticaret zorunlu hale geliyor
11 Kasım 2025 15:05
Sepaş Enerji: Yapay zeka ile enerjiyi daha akıllı yönetmek mümkün
Sepaş Enerji: Yapay zeka ile enerjiyi daha akıllı yönetmek mümkün
8 Kasım 2025 10:54
Sungrow, Enerji Depolama Çözümleriyle Türkiye Pazarına Güç Katıyor
Sungrow, Enerji Depolama Çözümleriyle Türkiye Pazarına Güç Katıyor
31 Ekim 2025 11:12
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.