• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Deloitte Türkiye ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden Türk Sporunu Destekleyecek İş Birliği
Deloitte Türkiye ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden Türk Sporunu Destekleyecek İş Birliği

Deloitte Türkiye ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi’nden Türk Sporunu Destekleyecek İş Birliği

ICT Media ICT Media
17 Temmuz 2024 12:55
Paylaş

Deloitte Türkiye, 2024 Paris Olimpiyatları’na sayılı günler kala Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) ile önemli bir iş birliğine imza attı. İş birliği kapsamında Deloitte Türkiye,  uzun vadeli strateji geliştirilmesi başta olmak üzere, paydaş yönetim süreçlerinin iyileştirilmesi ile TMOK’un yürüttüğü proje ve faaliyetlere yönelik yönetim danışmanlığı hizmeti sunacak. Ayrıca, Deloitte Türkiye, alanında uzman lider kadrosu ile olimpik sporcuların kariyer planlaması ve spor sonrası hayatları konusunda da mentorluk desteği sağlayacak.

Deloitte Türkiye CEO’su Başak Vardar, TMOK ile imza attıkları iş birliğinden büyük mutluluk duyduklarını belirtirken, “Cumhuriyetimizin yüzüncü yılında Türk sporuna ve sporcularımıza katkı sağlayacağına inandığımız böyle bir projede yer almak bizim için gurur vesilesi. Olimpiyat komitemizin uzun vadeli stratejilerinin Uluslararası Olimpiyat Komitesi hedeflerine uyumlu şekilde güçlendirilmesi, hizmet tasarımı ve paydaş yönetim süreçlerinin iyileştirilmesi gibi alanlarda uzmanlığımız ile kendilerine destek vereceğiz” dedi.

Vardar yönetim danışmanlığı iş birliği kapsamında TMOK’a sporcuların kariyer geçişi konusunda destek vereceklerini belirterek, “Ülkemizde olimpik sporcuların en önemli sorunlarından biri kariyer geçişleri konusunda yeterli rehberlik desteği bulamamaları. Bu nedenle biz de olimpik sporcularımıza yönelik bir mentorluk programı geliştirdik. Bu program ile deneyimli liderlerimizle olimpik sporcularımızı bir araya getirerek onlara rekabet odaklılık, değişime hazırlık, spordan emeklilik, spordan sonra kariyer gibi konularda destek sağlamayı amaçlıyoruz. Türk sporunun geleceği için büyük bir öneme sahip olduğunu düşündüğümüz iş birliğimizin ülkemizin olimpiyat hareketinin gelişimine katkı sağlayacağını umuyoruz” dedi.

Deloitte’un, Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) ile 10 yıllık bir global partnerlik anlaşması olduğunu hatırlatan Vardar, “Deloitte, 2024 Paris Olimpiyatları başta olmak üzere 2032 yılına kadar gerçekleştirilecek tüm Olimpik ve Paralimpik oyunlarda Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nin global ölçekteki iş ortaklarından biri olarak yer alacak. Bu iş birliği ile strateji, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve kapsayıcılık gibi kritik alanlarda bir dizi proje gerçekleştirilecek” dedi.

TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan ise iş birliğine ilişkin şu değerlendirmelerde bulundu: "Uluslararası Olimpiyat Komitesi’nin global çaptaki partnerlikleri yerelde de Milli Olimpiyat Komiteleri için somut katkılar sunan, ufuk açıcı iş birlikleri oluyor. Deloitte Türkiye ile TMOK yönetim stratejisinin güçlendirilmesi, hizmet tasarımı, sporcu profilleme ve ihtiyaç analizi, deneyim tasarımı, Olimpik sporcular için mentorluk programı, çalışan deneyiminin iyileştirilmesi gibi pek çok konuda geniş çaplı bir iş birliğine başlayacağız.

Bu iş birliği sadece TMOK’un kurumsal kapasitesini artırmakla kalmayacak, aynı zamanda Olimpik değerleri daha geniş kitlelere yaymamıza da yardımcı olacak. Deloitte Türkiye’nin uzmanlığı ve küresel deneyimi sayesinde, hizmet süreçlerimizi optimize ederek daha verimli ve etkili hale getireceğiz. Bu ortaklığın, Türk sporunun uluslararası arenada daha güçlü bir şekilde temsil edilmesine de katkı sağlayacağına inanıyoruz. Deloitte Türkiye ile kurduğumuz bu güçlü iş birliği, Türk sporunun geleceği için önemli bir adım ve umut ediyoruz ki birlikte, nice başarı hikayelerine imza atacağız.”

Paylaş
Deloitte Türkiye 2024 Paris Olimpiyatları Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi TMOK olimpik sporcu Deloitte Türkiye CEO’su Başak Vardar Uluslararası Olimpiyat Komitesi TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan

Gündem Kategorisinin En Yenileri

Twitter’ın kurucusundan Bluetooth tabanlı merkeziyetsiz mesajlaşma uygulaması
Twitter’ın kurucusundan Bluetooth tabanlı merkeziyetsiz mesajlaşma uygulaması
8 Temmuz 2025 17:57
Türkiye’de “İklim Kanunu” Geçti: Gelecek mi Kurtuluyor, Egemenlik mi Elden Gidiyor?
Türkiye’de “İklim Kanunu” Geçti: Gelecek mi Kurtuluyor, Egemenlik mi Elden Gidiyor?
4 Temmuz 2025 15:36
Dijitalleşmenin Kalbi İstanbul’da Atıyor
Dijitalleşmenin Kalbi İstanbul’da Atıyor
4 Temmuz 2025 13:29
Bakan Kacır, Kilis'te Toplu Açılış ve İmza Töreni'nde Girişimcilere Müjde Verdi
Bakan Kacır, Kilis'te Toplu Açılış ve İmza Töreni'nde Girişimcilere Müjde Verdi
3 Temmuz 2025 14:07
Kimlik Doğrulamada Geri Sayım Başladı: NVİGM, Doğrulama Servislerinin Kapanışını Erteledi
Kimlik Doğrulamada Geri Sayım Başladı: NVİGM, Doğrulama Servislerinin Kapanışını Erteledi
3 Temmuz 2025 09:16
Posta Sektörünün Geleceği İstanbul’da Şekilleniyor: ERGP Genel Kurulu Dijital Çağ Gündemiyle Başladı
Posta Sektörünün Geleceği İstanbul’da Şekilleniyor: ERGP Genel Kurulu Dijital Çağ Gündemiyle Başladı
1 Temmuz 2025 15:17
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.