• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Girişimler Türk Telekom PİLOT ile büyüyecek
Girişimler Türk Telekom PİLOT ile büyüyecek

Girişimler Türk Telekom PİLOT ile büyüyecek

ICT Media ICT Media
5 Şubat 2018 00:00
Paylaş

Türk Telekom’un erken aşama girişimleri desteklemek amacıyla hayata geçirdiği Türkiye’nin ilk kurumsal girişim hızlandırma programı PİLOT’un 6. dönemi için başvuru süreci başlıyor. PİLOT’a katılmaya hak kazanan ekipler Türk Telekom’un sunduğu olanaklarla girişimlerini hayata geçirme fırsatı yakalayacak.

Türkiye’nin lider bilgi ve iletişim teknolojileri şirketi Türk Telekom’un teknoloji girişimlerini desteklemek, girişimlerle iş birliği yaparak müşterilerine yenilikçi ürün ve hizmetler sunmak ve girişimcilik ekosistemini güçlendirmek amacıyla hayata geçirdiği PİLOT’un yeni başvuru dönemi 5 Şubat’ta başlıyor. Eğitim ve sağlık teknolojileri, yapay zekâ, sanal gerçeklik, nesnelerin interneti, siber güvenlik ve iş çözümleri alanlarındaki girişimlerin öncelikli olarak destekleneceği PİLOT’un 6. dönemi için başvurmak isteyen girişimler, başvurularını www.turktelekompilot.com.tr adresi üzerinden yapabilecek.

Türk Telekom, PİLOT’a katılmaya hak kazanan her ekibe 90 bin TL nakit desteği sağlıyor. Program boyunca ekipler Türk Telekom ile iş birliği fırsatlarını değerlendirme imkânı yakalıyor. Ekipler ayrıca Türk Telekom’un güçlü teknoloji altyapısından, İstanbul’da ofis alanı ve mobil iletişim paketi imkânlarından faydalanabiliyor. Program süresince ve sonrasında girişimlere çeşitli mecralarda Türk Telekom tarafından tanıtım desteği de sağlanıyor.

Türk Telekom, Türkiye’nin dört bir yanındaki girişimcilik potansiyelini ortaya çıkarmak ve girişimlere destek olmak amacıyla başlattığı PİLOT programına İstanbul dışından katılan ekiplere program süresince konaklama imkânı sunuyor.

PİLOT‘a başvuran girişimlerin başvuruları; iş birliği potansiyeli, fikrin yenilikçiliği ve uygulanabilirliği, hedeflenen pazarın büyüklüğü ve büyüme potansiyeli, iş modelinin tutarlılığı ve ekibin yetkinliği gibi kriterlere göre değerlendirilecek.

PİLOT‘a katılan ekipler, 12 hafta süren girişim hızlandırma programında eğitimlere katılacak, mentor ve müşteri görüşmeleri gerçekleştirerek iş modellerini doğrulamak için çalışacaklar. Program kapsamında girişimciler; iş modeli geliştirme, büyüme modelleri, dijital pazarlama, satış ve yatırımcı sunumu gibi konularda uzmanlardan eğitim alacaklar. Ekipler program boyunca Türk Telekom yöneticileriyle çalışma imkânı yakalarken, girişimcilik ekosisteminin önde gelen girişimci ve yatırımcılarından oluşan mentor ağına erişebilecekler. Program sonunda ekiplerden doğrulanmış bir iş modelini esas alan "Ana Fonksiyonlara Sahip Ürün" (MVP) ortaya çıkarmaları, geliştirdikleri MVP ve iş modellerini seçkin yatırımcıların katıldığı ‘Demo Day’ etkinliğinde sunmaları bekleniyor.

Bugüne kadar 45 girişim mezun oldu, 2 milyon TL nakit desteği sağlandı

Türkiye’de özel sektör tarafından hayata geçirilen ilk girişim hızlandırma programı olma özelliği taşıyan PİLOT’un tamamlanan beş dönemi sonunda toplam 45 girişim programdan mezun oldu, bu girişimlere toplamda 2 milyon TL nakit desteği sağlandı.

Paylaş
TurkTelekom Pilot Demo Day

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Fiber ve GSM’de Çifte Stratejik Adım: Türk Telekom KKTC’nin Dijital Omurgasını Kuruyor
Fiber ve GSM’de Çifte Stratejik Adım: Türk Telekom KKTC’nin Dijital Omurgasını Kuruyor
25 Eylül 2025 17:02
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu:
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu: "Bi' Düşünsene" ile Geleceğe Yön Ver
19 Eylül 2025 15:44
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
16 Eylül 2025 14:25
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
15 Eylül 2025 12:38
Aksoy, 5G ihale sürecini değerlendirdi: Vodafone 5G’yi Türkiye’ye Getirmeye Hazır
Aksoy, 5G ihale sürecini değerlendirdi: Vodafone 5G’yi Türkiye’ye Getirmeye Hazır
11 Eylül 2025 13:37
Turknet, Logosunu Yeniledi
Turknet, Logosunu Yeniledi
6 Eylül 2025 10:16
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.