• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. GNÇ’liler 19 Mayıs’ta Türkiye’nin en genç dijital haritasını yapacak
GNÇ’liler 19 Mayıs’ta Türkiye’nin en genç dijital haritasını yapacak

GNÇ’liler 19 Mayıs’ta Türkiye’nin en genç dijital haritasını yapacak

ICT Media ICT Media
15 Mayıs 2019 00:00
Paylaş

Turkcell’in gençlere özel teklif ve fırsatlar sunduğu GNÇ uygulaması, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yılına özel, unutulmayacak bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Bu amaçla GNÇ kullanan gençler uygulamaya girerek, Türkiye’nin en genç dijital haritasını oluşturmak için katkı sağlayacak. Bunun için 19 Mayıs’a kadar GNÇ uygulamasına girerek adlarını, soyadlarını ve memleket bilgilerini paylaşmak yeterli olacak. Böylece gençler isimleri ile birlikte cep telefonlarından parmaklarıyla ışıklı bir imza bırakarak Türkiye haritasında yerlerini alabilecek. Gençlerin imzaları 19 Mayıs’ta ortaya çıkacak dev dijital Türkiye haritasında parlayacak.

GNÇ, Türkiye’nin en genç dijital haritasına imza atacak gençlere bir de erken bayram hediyesi verecek. 19 Mayıs’a kadar haritaya katkı sağlayan ilk 100 bin gencin hatlarına haftalık 1GB internet de yüklenecek. Gençler böylece kazandıkları internetle de 19 Mayıs’ın coşkusunu erkenden yaşayacak.

Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Ömer Barbaros Yiş etkinlikle ilgili olarak “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 100’üncü yıl coşkusuna ortak olmak ve geleceğimizin teminatı gençlerimizle birlikte unutulmaz bir etkinlikle birlikte kampanyaya imza atmak istedik. Bunu yaparken de hepimizin ortak sevgisi olan ‘Vatan Sevgisi’ni ortaya çıkarmayı amaçladık. Bugüne kadar bir benzeri olmayan bu çalışmayla gençlerimiz ortaya güzel bir eser koyarken bir yandan da bayramın tadını çıkaracak. Bu vesileyle başta gençler olmak üzere tüm ülkemizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” dedi.

GNÇ’liler, 19 Mayıs’ta ortaya çıkacak Türkiye’nin en genç dijital haritasını GNÇ sosyal medya hesapları ve uygulama üzerinden takip edebilecek. Üstelik ilk 100 bine giremeyen gençler için GNÇ uygulamasında 19 Mayıs’a özel ek internet sürprizleri olacak.

Paylaş
Turkcell GNÇ Ömer Barbaros Yiş

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu:
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu: "Bi' Düşünsene" ile Geleceğe Yön Ver
19 Eylül 2025 15:44
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
16 Eylül 2025 14:25
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
15 Eylül 2025 12:38
Aksoy, 5G ihale sürecini değerlendirdi: Vodafone 5G’yi Türkiye’ye Getirmeye Hazır
Aksoy, 5G ihale sürecini değerlendirdi: Vodafone 5G’yi Türkiye’ye Getirmeye Hazır
11 Eylül 2025 13:37
Turknet, Logosunu Yeniledi
Turknet, Logosunu Yeniledi
6 Eylül 2025 10:16
Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
1 Eylül 2025 12:42
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.