• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. İHS Teknoloji’den yeni ürün; Bulut İşlem İzleme Platformu
İHS Teknoloji’den yeni ürün; Bulut İşlem İzleme Platformu

İHS Teknoloji’den yeni ürün; Bulut İşlem İzleme Platformu

ICT Media ICT Media
19 Mart 2025 14:46
Paylaş

İHS Teknoloji, fraud.com iş birliği ile fintech dünyasının hızla değişen ihtiyaçlarına yönelik olarak sunduğu yenilikçi çözümlerine bir yenisini daha ekleyerek Bulut İşlem İzleme Platformu'nu hizmete sundu.  Bankacılık kanalındaki özgün teknoloji geliştirme tecrübesini fintech’lerin de hizmetine sunduklarını aktaran İHS Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sayın, “Bulut İşlem İzleme Platformu’nu geliştirmekteki amacımız, fintechlerin ekonomik bir şekilde mevzuatlara uyum sağlamaları ve operasyonel işlem risklerini yönetebilmelerini sağlamak” dedi.

İHS Teknoloji, fraud.com iş birliği ile fintech ekosisteminin ihtiyaç duyduğu yenilikçi bir ürün geliştirdi; Bulut İşlem İzleme Platformu… Bu Platform, ödeme kuruluşları, elektronik para kuruluşları, kripto varlık hizmet sağlayıcıları gibi hızla büyüyen fintech sektörünün hem mevzuatlara uyum sağlamalarını hem de operasyonel süreçlerini daha az maliyetle yürütmelerine olanak veriyor.

Mevzuatlara tam uyum sağlıyor

Fintech’lerin karşılaşabileceği şüpheli işlemleri, zararlı yazılımları, veri sızıntılarını tespit etme, engelleme ve detaylı olarak raporlama konularında güçlü bir çözüm sunan Bulut İşlem İzleme, Merkez Bankası, SPK ve MASAK gibi düzenleyici kuruluşların mevzuatlarına tam uyum sağlıyor.

Gelecekteki ihtiyaçlara göre düzenlenebiliyor

Her ölçekten fintech firmasının ihtiyaçları için esnek ve uygun paket seçenekleri ile sunulan platform, ayrıca ek modüller sayesinde fintech’lerin gelecekteki gereksinimlerine önceden hazırlıklı olmalarına imkan veriyor.

Fintech’ler operasyonel işlem risklerini yönetebiliyor

İHS Teknoloji Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sayın, “2010 yılından beri yerli ve yabancı birçok bankaya, her türlü bankacılık kanalında özgün teknolojilerimiz ile fraud engelleme çözümleri sunuyoruz. Bankacılıktaki bu tecrübemizi, fintechlerin ihtiyaçlarına uygun bir şekilde Bulut İşlem İzleme platformuna taşıdık. Amacımız, fintechlerin ekonomik bir şekilde mevzuatlara uyum sağlamalarını ve operasyonel işlem risklerini yönetebilmelerini sağlamak. 7/24 destek servislerimiz ile tecrübemiz ve teknolojimizle fintechlerin her zaman yanında olacağız” dedi.

Şüpheli işlemlerden zararlı yazılımlara kadar geniş bir çözüm yelpazesi var

İHS Teknoloji’nin, Bulut İşlem İzleme Platformu ile fraud engelleme teknolojilerindeki öncü konumunu bir kez daha sağlamlaştırdığının altını çizen Sayın şöyle devam etti; “İHS Teknoloji olarak hizmete sunduğumuz Bulut İşlem İzleme Platformu, şüpheli işlemlerin, veri sızıntılarının ve zararlı yazılımların tespit edilmesinden raporlanmasına kadar geniş bir çözüm yelpazesi sunuyor. Ayrıca bu platform, fintech’lerin bugünden gelecekteki ihtiyaçlarına yanıt verecek bir tasarıma sahip bulunuyor.”

Paylaş
İHS Teknoloji fraud.com Bulut İşlem İzleme Platformu merkez bankası SPK MASAK Emre Sayın

Gündem Kategorisinin En Yenileri

TÜSİAD’dan Sanayinin Net Sıfır Dönüşümünde Teknoloji Vurgusu
TÜSİAD’dan Sanayinin Net Sıfır Dönüşümünde Teknoloji Vurgusu
6 Haziran 2026 11:31
Erdal Özkaya’dan Bakü’de Kritik Siber Güvenlik Uyarısı: “Yapay Zekâ ile Hack Süresi 27 Saniyeye Düştü”
Erdal Özkaya’dan Bakü’de Kritik Siber Güvenlik Uyarısı: “Yapay Zekâ ile Hack Süresi 27 Saniyeye Düştü”
4 Haziran 2026 17:07
Kesici’den Bakü’de Siber Egemenlik Çağrısı
Kesici’den Bakü’de Siber Egemenlik Çağrısı
4 Haziran 2026 17:00
TÜSİAD Perakende Sektöründe Yapay Zekâ Dönüşümünü  Ele Alacak
TÜSİAD Perakende Sektöründe Yapay Zekâ Dönüşümünü Ele Alacak
4 Haziran 2026 16:43
Azerbaycan 4. Ulusal Siber Güvenlik Forumu Başladı: “Zafer Artık Siber Uzayda da Kazanılıyor”
Azerbaycan 4. Ulusal Siber Güvenlik Forumu Başladı: “Zafer Artık Siber Uzayda da Kazanılıyor”
4 Haziran 2026 11:38
Azerbaycan’da 4. Siber Güvenlik Forumu Başladı: Yapay Zeka Tehditleri ve Bölgesel İş Birliği Vurgusu
Azerbaycan’da 4. Siber Güvenlik Forumu Başladı: Yapay Zeka Tehditleri ve Bölgesel İş Birliği Vurgusu
4 Haziran 2026 10:54
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.