• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. “İşte Yapay Zekâ” Programı Yeni Dönem Katılımcılarını Bekliyor
“İşte Yapay Zekâ” Programı Yeni Dönem Katılımcılarını Bekliyor

“İşte Yapay Zekâ” Programı Yeni Dönem Katılımcılarını Bekliyor

ICT Media ICT Media
12 Haziran 2026 14:21
Paylaş

Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TÜSİAD) ile MEF Üniversitesi iş birliğinde hayata geçirilen “İşte Yapay Zekâ” programı, yeni dönem katılımcılarını bekliyor. Çalışanların yapay zekâ alanındaki bilgi ve yetkinliklerini geliştirmeyi amaçlayan program, yapay zekânın iş dünyasındaki stratejik etkisini uygulama örnekleriyle birlikte ele alıyor.

Geçtiğimiz yıl pilot uygulama olarak başlatılan program, şirketlerde yapay zekâ farkındalığını artırmak ve çalışanların bu alandaki yetkinliklerini güçlendirmek amacıyla hazırlandı. Türkiye’nin dijital dönüşüm sürecine katkı sunmayı hedefleyen eğitim programı, kurumsal çalışanların yanı sıra yapay zekâ konusunda bilgi sahibi olmak isteyen tüm katılımcıların erişimine açık olarak sunuluyor.

Program kapsamında hazırlanan video içeriklerinde, yapay zekânın iş dünyasındaki kullanım alanları, stratejik önemi ve farklı sektörlerdeki uygulama örnekleri ele alınıyor. Akademik bilgi ile uygulamaya dönük deneyimleri bir araya getiren içerikler sayesinde katılımcıların yapay zekâ konusunda kapsamlı bir bakış açısı kazanması hedefleniyor. Programı başarıyla tamamlayan katılımcılara katılım belgesi de veriliyor.

Beş teorik modülden oluşan eğitimde; yapay zekânın iş dünyasındaki rolü, stratejik kullanım alanları, etik ve yönetişim ilkeleri, iş süreçlerine entegrasyonu ile veri yönetimi ve analizi gibi başlıklar işleniyor.

Programın dikkat çeken bölümlerinden biri de özel deneyim paylaşım modülü. Bu bölümde yapay zekâyı iş süreçlerine entegre eden şirketlerin üst düzey yöneticileri deneyimlerini aktarıyor. Katılımcılar; Dimes, İnci Holding, İş Bankası, Koç Holding, Koton, Pegasus, QNB Bank ve VitrA yöneticilerinin deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulacak.

Paylaş
TÜSİAD MEF Üniversitesi Yapay Zekâ Dimes İnci Holding iş bankası Koç Holding

Gündem Kategorisinin En Yenileri

Enerji Maliyetleri Artık Ürün ve Sipariş Bazında İzleniyor
Enerji Maliyetleri Artık Ürün ve Sipariş Bazında İzleniyor
14 Temmuz 2026 14:43
Bilkom’da Pazarlama ve Satış Yönetimine İki Yeni Atama
Bilkom’da Pazarlama ve Satış Yönetimine İki Yeni Atama
14 Temmuz 2026 13:42
Çin’deki Testlerini Tamamlayan Robotaxiler Türkiye Yollarına Geliyor
Çin’deki Testlerini Tamamlayan Robotaxiler Türkiye Yollarına Geliyor
14 Temmuz 2026 12:31
Siber Saldırılarda Müşteri Tuzağı: Yeni Oltalama Kampanyası Tespit Edildi
Siber Saldırılarda Müşteri Tuzağı: Yeni Oltalama Kampanyası Tespit Edildi
14 Temmuz 2026 10:38
Yaratıcı Girişimlere Küresel Rekabet Fırsatı
Yaratıcı Girişimlere Küresel Rekabet Fırsatı
13 Temmuz 2026 15:39
Zekâ Destekli Görsel Dolandırıcılığı Yeni Riskler Oluşturuyor
Zekâ Destekli Görsel Dolandırıcılığı Yeni Riskler Oluşturuyor
13 Temmuz 2026 14:24
ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ TEMMUZ 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.