• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Lifecell’den 23 Nisan’da çocuklara özel iletişim hattı
Lifecell’den 23 Nisan’da çocuklara özel iletişim hattı

Lifecell’den 23 Nisan’da çocuklara özel iletişim hattı

ICT Media ICT Media
22 Nisan 2019 00:00
Paylaş

Turkcell’in dijital markası Lifecell, çocuğunu güvenli ve eğitici teknolojiyle buluşturmak isteyen ebeveynlerin yardımına koşan çocuklara özel yepyeni bir mobil iletişim paketi hazırladı. Güvenli internet, zaman yönetimi, akıllı fatura ve reklam engelleme gibi özellikleriyle Türkiye’de bir ilk olan Lifecell İlk Hattım ile aileler çocuklarına sadece bir hat almakla kalmıyor; Dijital Zeka, İngilizce eğitimi, okuma alışkanlığı kazandırma ve zaman yönetimi gibi konuları içeren uçtan uca bir iletişim çözümü sunuyor.

Turkcell’in dijital markası Lifecell, yine bir ilke imza atarak anne babaların çocuklarına ilk cep telefonu hattı alırken yaşadıkları endişelere son veren bir “ilk hat” paketi hazırladı. ‘Lifecell İlk Hattım’ ile artık aileler çocuklarına sadece güvenli bir hat değil aynı zamanda içerisinde Dijital Zeka, İngilizce eğitimi, okuma alışkanlığı kazandırma ve zaman yönetimi gibi çözümlerin de yer aldığı bir platform sunuyor.

‘Lifecell İlk Hattım’ sayesinde ebeveynler çocuklarının güvenli internet kullanımını kontrol edebiliyor ve aynı zamanda kimlerle görüşeceğini belirleyebiliyor. Yine bu özel iletişim hattı ile internet kullanımında zaman yönetimi, reklamsız internet, kontrolsüz kullanım nedeniyle ortaya çıkacak yüksek faturaların engellenmesi gibi daha birçok özellik de anne ve babaların hizmetine sunuluyor. Pakete ek olarak çocuğum güvende özelliği sayesinde, anne babalar çocuklarını merak ettiğinde bulundukları yeri kolayca öğrenebiliyor.

“Geleceğin teminatı çocuklarımıza özel çözüm”

Türkiye’de 60 milyona yakın internet kullanıcısı olduğuna ve bunların büyük bölümünü gençlerin oluşturduğuna dikkat çeken Turkcell Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcı Ömer Barbaros Yiş şunları söyledi: “Türkiye’nin Turkcell’i olarak 8 – 14 yaş arasındaki çocuklarımızın da güvenli bir şekilde iletişim hizmetlerinden yararlanabilmelerini sağlamak amacıyla sektörümüzde ezberleri bozacak yepyeni bir hizmeti hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. ‘Lifecell İlk Hattım’ ile bugüne kadar çeşitli endişeler nedeniyle çocuklarını mobil iletişimden uzak tutan ailelere eşi benzeri olmayan bir çözüm sunuyoruz. Bu hat sayesinde aileler, çocuklarının teknolojik açıdan sağlıklı bir iletişim kurmalarını ve onların teknolojinin nimetlerinden en iyi biçimde faydalanmalarını sağlayabilecek. Geleceğin teminatı olan çocuklarımızın yeni dijital çağa ayak uydurabilmeleri için onlara özel çözümler üretmeye devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara hediye ettiği 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyor ve böylesine özel bir günde bu hizmeti çocuklarımızla buluşturmanın mutluluğunu yaşıyoruz.”

Zengin İçeriğiyle Lifecell İlk Hattım 29 TL

Anne babalar 29TL’ye çocukları için aylık 2 GB internet, BiP’ten BiP’e sınırsız iletişim ve her yöne 500 dakika konuşmayla 100 SMS’lik tarifeyi seçebiliyor. Bunun yanı sıra içinde internet içermeyen tarife ise 25TL’ye sunuluyor. ‘Lifecell İlk Hattım’ı satın almak isteyen anne ve babalar, Turkcell Mağazaları’ndan başvuru yapabiliyor.

Paylaş
​​​​​​​Turkcell Lifecell Dijital Zeka

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone Business’tan işletmelere yeni nesil fiber altyapı deneyimi: Fiber Map
Vodafone Business’tan işletmelere yeni nesil fiber altyapı deneyimi: Fiber Map
26 Mayıs 2025 16:46
Vodafone Türkiye 2024-25  Mali Yıl Sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye 2024-25 Mali Yıl Sonuçlarını açıkladı
21 Mayıs 2025 11:30
Türk Telekom’dan iklim liderliği: CDP A Listesi’nde yer aldı
Türk Telekom’dan iklim liderliği: CDP A Listesi’nde yer aldı
20 Mayıs 2025 13:39
Türk Telekom’dan Türkiye’nin enerji verimliliğinde “TTessa” platformu ile yeni dönüşüm
Türk Telekom’dan Türkiye’nin enerji verimliliğinde “TTessa” platformu ile yeni dönüşüm
17 Mayıs 2025 12:06
 Vodafone ve WWF- Türkiye iş birliğinde sürdürülebilirlik projesi
Vodafone ve WWF- Türkiye iş birliğinde sürdürülebilirlik projesi
16 Mayıs 2025 17:42
Yandex Türkiye ve Vodafone Türkiye’den dijital dönüşüme güçlü destek
Yandex Türkiye ve Vodafone Türkiye’den dijital dönüşüme güçlü destek
15 Mayıs 2025 13:13
ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.