• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
    • Etkinlik Haberleri
  • Haberler
    • Gündem
    • Bilişim
    • Telekom
    • Savunma
    • Enerji
    • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Limak Holding’in dijital güvenliği Vodafone’a emanet
Limak Holding’in dijital güvenliği Vodafone’a emanet

Limak Holding’in dijital güvenliği Vodafone’a emanet

2 Kasım 2018 00:00
Paylaş

Vodafone, Limak Holding’in dijital güvenlik hizmetlerini yönetiyor ve dijital varlıklarını koruyor. İşbirliği kapsamında, bünyesindeki tüm şirketlerin veri ağlarının yönetimini Vodafone’a emanet eden Limak Holding, felaket yönetim merkezini de Vodafone’a taşıdı.

Günümüzde en büyük tehdidin, veri güvenliği tehdidi olduğunu belirten Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Vodafone’un küresel bilgi güvenliği araştırmasına göre işletmelerin %83’ü, ‘bilgi güvenliğinde kendine güvenme’nin onları yarına hazırladığını düşünüyor. Nesnelerin İnterneti, Bulut Bilişim, Büyük Veri gibi yenilikçi teknolojilerle beraber dijital veriler, şirketler için çok daha değerli hale geldi. Türkiye’deki tüm işletmelerin dijital iş ortağı olarak sunduğumuz çözümler sayesinde uçtan uca tüm verilerin korunması, iletişim altyapısının güvenliği ve iş sürekliliğinin sağlanması için gerekli tüm çalışmaları yapıyoruz. İşletmelerin en değerli hazinesi olan veri ve sistemleri, uzman ekibimizce 7/24 gözetim altında tutuluyor. Bu kapsamda, Türkiye'nin önde gelen gruplarından Limak Holding’in de iletişim çözüm ortağı olarak bizi tercih etmesinden gurur duyuyoruz. Bu işbirliğimizle, Limak Holding, güvenlik ve iş sürekliliğini bir üst seviyeye taşımak için sunduğumuz entegre iletişim çözümlerinden faydalanacak. Vodafone olarak dijitalleşme yolculuğunda yönlendirdiğimiz her ölçekten işletmenin, kurumsal çözüm ve teknoloji ihtiyaçlarını tespit ederek, daha etkin çalışmalarını sağlamaya devam edeceğiz.”

“Vodafone ile operasyonlarımızda kendimizi daha güvenli hissediyoruz”

Özellikle enerji gibi kritik öneme sahip alanlarda faaliyet gösteren şirketlerde altyapının her zaman ayakta olması gerektiğini vurgulayan Limak Holding CIO’su Ersun Gülbaş ise şöyle konuştu: “Enerji sektörü, güvenliğin en önemli olduğu sektörlerden biri. Çünkü enerji sektöründe sürdürülebilirlik şarttır ve olası bir kesintide, birçok sanayi kuruluşu, işletme ya da hane etkilenebilir. Burada alınacak önlemler, derin uzmanlık gerektiren bir konu haline geldi. Biz bu uzmanlığı Vodafone sayesinde kendi kurumumuza taşımış olduk. Vodafone çözümleri ile 7/24 uzman güvenlik ekipleri tarafından tüm teknoloji altyapımız izleniyor. Vodafone’un uzman güvenlik ekibi, herhangi bir sorun olduğunda anında müdahale ediyor. Daha da önemlisi, olası sızmalar için sürekli testler yapılıyor. Böylece sistemlerimizdeki olası açıkları da önceden görmüş oluyoruz. Bu konuda uzmanlaşmış bir ekipten destek almak, günümüzde bu saldırılara karşı koyabilmenin çaresi oldu. Biz de Vodafone’dan aldığımız dijital güvenlik desteği sayesinde, artık operasyonlarımızda kendimizi daha güvenli hissediyoruz.”

Paylaş
Vodafone Limak Holding Meltem Bakiler Şahin Ersun Gülbaş

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom’un milli inovasyonuna uluslararası birincilik ödülü verildi
Türk Telekom’un milli inovasyonuna uluslararası birincilik ödülü verildi
10 Ekim 2026 15:26
Yeni Nesil Şebeke Servisi Devreye Alındı
Yeni Nesil Şebeke Servisi Devreye Alındı
10 Ekim 2026 10:57
Türkiye Vodafone Vakfı Sosyal Etki Projelerini Anlattı
Türkiye Vodafone Vakfı Sosyal Etki Projelerini Anlattı
8 Ekim 2026 13:53
Çocukların İlk Hat Deneyimi İçin Yeni Fırsatlar Sunuluyor
Çocukların İlk Hat Deneyimi İçin Yeni Fırsatlar Sunuluyor
8 Ekim 2026 12:06
Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda İnternet Hediyesi Sunuluyor
Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda İnternet Hediyesi Sunuluyor
7 Ekim 2026 15:09
Vodafone ve Samsung 5G uyumlu cihazlara erişimi artırıyor
Vodafone ve Samsung 5G uyumlu cihazlara erişimi artırıyor
6 Ekim 2026 15:02
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. ICT Media

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.