• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Enerji
  3. NEOS'a Yenilikçiliğin "Ticarileştirilmesi" ödülü
NEOS'a Yenilikçiliğin

NEOS'a Yenilikçiliğin "Ticarileştirilmesi" ödülü

ICT Media ICT Media
25 Ocak 2018 00:00
Paylaş

Netaş’ın akıllı şehir çözümleri kapsamında piyasaya sunduğu NEOS Akıllı Enerji Yönetim Sistemi şemsiyesi altındaki NEOS Otomatik Sayaç Okuma ve Enerji İzleme Sistemi, Türk Elektronik Sanayicileri Derneği’nin (TESİD) 16. Yenilikçilik Yaratıcılık Ödülleri’nde ‘Büyük Firma’ dalında “Yenilikçiliğin Ticarileştirilmesi” ödülüne layık bulundu.

Her tür sayaç verisinin uzaktan otomatik olarak okunması ve yönetilmesi için geliştirilmiş bulut tabanlı enerji yönetim sistemi olan NEOS Otomatik Sayaç Okuma ve Enerji İzleme Sistemi’ne getirdiği yenilikçi çözümlerden dolayı verilen ödülü Netaş adına Enerji Sektörü ArGe Projeleri Kıdemli Yöneticisi Sait Şener aldı.

Netaş Enerji Sektörü ArGe Projeleri Kıdemli Yöneticisi Sait Şener ödüle ilişkin yaptığı açıklamada, “Akıllı şehir çözümleri kapsamında geliştirdiğimiz NEOS Otomatik Sayaç Okuma ve Enerji İzleme Sistemi ile farklı firmaların değişik marka ve modeldeki sayaçlarının uzaktan, geliştirilebilir, ölçeklenebilir, modüler, esnek, güvenilir, maliyet etkin, yüksek erişilebilirliğe sahip ve aynı zamanda farklı akıllı şebekelere uyarlanabilen bulut tabanlı bir enerji yönetimi sistemi üzerinden okunmasını sağlıyoruz. Şimdiden geleceğimizi şekillendiren IoT [nesnelerin interneti], bulut bilişim ve Büyük Veri gibi yeni nesil teknolojileri, verimliliği artırarak katma değer sağlayacak şekilde operatörlerin hizmetine sunuyoruz.

ArGe departmanımızın geliştirdiği, hali hazırda beş ilde kullanılmakta olan ve kaynakların kullanımında etkinliği artıran sonuçlara imza atan ürünümüzün Türk Elektronik Sanayicileri Derneği tarafından da takdir edilmesinden dolayı çok mutluyuz,” dedi.

Paylaş
Netaş NEOS Yenilikçilik

Enerji Kategorisinin En Yenileri

Nexans Türkiye yangın güvenliği standartlarını CPR Cca seviyesine yükseltiyor
Nexans Türkiye yangın güvenliği standartlarını CPR Cca seviyesine yükseltiyor
12 Şubat 2026 11:32
Uludağ Enerji Grubu’na International Finance Awards’tan İki Önemli Ödül
Uludağ Enerji Grubu’na International Finance Awards’tan İki Önemli Ödül
11 Şubat 2026 12:32
Toplumun yüzde 52,5'i elektrikli araçların ekonomik etkisi konusunda kararsız
Toplumun yüzde 52,5'i elektrikli araçların ekonomik etkisi konusunda kararsız
11 Şubat 2026 12:30
 Sungrow Avrupa’daki ilk fabrikasını açıyor
Sungrow Avrupa’daki ilk fabrikasını açıyor
9 Şubat 2026 13:43
Masdaf, karbon ayak izini uluslararası standartlarda doğruladı
Masdaf, karbon ayak izini uluslararası standartlarda doğruladı
29 Ocak 2026 12:16
ODE Yalıtım,
ODE Yalıtım, "ODE 5.1" vizyonuyla geleceğe odaklanıyor
21 Ocak 2026 16:28
ICT MEDIA DERGİSİ ŞUBAT 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ŞUBAT 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.