• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Ramazan Bereketi 12 Ay fiyat garantisi ile Vodafone Yanımda'da
Ramazan Bereketi 12 Ay fiyat garantisi ile Vodafone Yanımda'da

Ramazan Bereketi 12 Ay fiyat garantisi ile Vodafone Yanımda'da

ICT Media ICT Media
13 Nisan 2022 00:00
Paylaş

Vodafone, Ramazan’da da müşterilerinin hayatını kolaylaştırmaya devam ediyor. Vodafone’lular, 12 ay sabit fiyat garantisinin yanı sıra, Ramazan’a özel olarak, Vodafone Yanımda uygulaması içindeki online alışveriş platformu Her Şey Yanımda’da 200 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, Ramazan ayında da müşterilerinin bütçe yönetimine destek oluyor. Vodafone Faturalı ve Vodafone Evde İnternet müşterileri, 12 ay sabit fiyat garantisiyle, tarife fiyatında yaşanabilecek herhangi bir artıştan etkilenmiyor. Ayrıca, Ramazan’a özel hazırlanan kampanyayla, Vodafone Yanımda’ya gelen Vodafone’lular ve Vodafone’a yeni gelenler, yapacakları farklı işlemler için Her Şey Yanımda’da tüm kategorilerde geçerli 200 TL’ye varan hediye çeki kazanıyor. 

Müşterilerinin Ramazan sevincini artırmayı hedeflediklerini belirten Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi: “Ramazan ayı, birlik, beraberlik ve sosyal dayanışmanın en güzel örneklerinin sergilendiği bir dönem. Her yıl olduğu gibi bu yıl da müşterilerimizin Ramazan ayını daha bereketli geçirmesi için ev ekonomisine katkı sağlamayı hedefledik. Mevcut ekonomik koşullarda müşterilerimizin bütçesine katkıda bulunmak amacıyla, 12 ay sabit fiyat garantisi sunmanın yanı sıra Ramazan’a özel hazırladığımız kampanyayla, müşterilerimize Vodafone Yanımda üzerinden yapacakları farklı işlemler için online alışveriş platformumuz Her Şey Yanımda’da geçerli 200 TL’ye varan alışveriş çeki hediye ediyoruz. ‘Vodafone’da paran değerli!’ söylemini ön plana çıkardığımız bu kampanya kapsamında, Vodafone Red ve Vodafone Evde İnternet’e gelen yeni müşteriler 200 TL, Online Mağaza’dan cihaz alan müşteriler 200 TL, Online Mağaza’dan yeni nesil aksesuar alan müşteriler 50 TL, Vodafone Yanımda üzerinden tarife değişikliği yapan Faturalı müşteriler 75 TL, Faturasız’dan Faturalı’ya geçen müşteriler 75 TL değerinde hediye çeki sahibi oluyor. Farklı tekliflerden yararlanan müşterilerimiz toplamda 750 TL’ye kadar alışveriş çeki kazanabiliyor. Vodafone olarak, müşterilerimizin hayatını kolaylaştıran ayrıcalıklı ürün ve servisler sunmaya devam edeceğiz.” 

14 kategoride 1,5 milyonu aşkın ürün 

Türkiye’de telekomünikasyon sektöründe ilk defa tüm kategorilerde hizmete sunulan dijital pazaryeri Her Şey Yanımda’da Süpermarket, Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere 14 kategoride 1,5 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Ramazan’a özel hazırlanan kampanya kapsamında, Vodafone Yanımda üzerinden kazanılan hediye çekleri 15 Mayıs 2022’ye kadar Her Şey Yanımda’da tüm kategorilerde kullanılabilecek. Vodafone müşterileri, çeklerini süpermarket, mutfak ve sağlık ürünlerinin ön plana çıktığı Ramazan’a özel kategorilerde de kullanarak Ramazan alışverişlerini yapabilecek. 

Kampanya hakkında ayrıntılı bilgi için www.vodafone.com.tr/ramazan-kampanyasi adresi ve Vodafone Yanımda uygulaması ziyaret edilebilir.

Paylaş
Vodafone Vodafone Yanımda Meltem Bakiler Şahin ramazan bereketi teknoloji gündemi teknoloji haberleri bilişim gündemi bilişim haberleri

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone, Dünyadaki en büyük 5G lansmanını Türkiye’de yapacak
Vodafone, Dünyadaki en büyük 5G lansmanını Türkiye’de yapacak
21 Ekim 2025 15:37
Vodafone, 5G heyecanını müşterileriyle kutluyor
Vodafone, 5G heyecanını müşterileriyle kutluyor
17 Ekim 2025 14:41
Engin Aksoy: “5 Kıtadaki 5g Deneyimimizi Türkiye’ye Getirmeye Dünden Hazırız”
Engin Aksoy: “5 Kıtadaki 5g Deneyimimizi Türkiye’ye Getirmeye Dünden Hazırız”
16 Ekim 2025 18:13
Telekomünikasyon Sektöründe Yerli Üretim Atağı: İTO 67 No’lu Meslek Komitesi’nden Stratejik Adım
Telekomünikasyon Sektöründe Yerli Üretim Atağı: İTO 67 No’lu Meslek Komitesi’nden Stratejik Adım
11 Ekim 2025 12:38
Vodafone Business ve TÜRKONFED’den KOBİ’lere Dijitalleşme Çağrısı
Vodafone Business ve TÜRKONFED’den KOBİ’lere Dijitalleşme Çağrısı
10 Ekim 2025 11:25
Vodafone ve Nokia’dan dünyada bir ilk
Vodafone ve Nokia’dan dünyada bir ilk
2 Ekim 2025 16:27
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.