• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Enerji
  3. Shell’de iki yeni atama 
Shell’de iki yeni atama 

Shell’de iki yeni atama 

ICT Media ICT Media
18 Ekim 2022 14:34
Paylaş

Shell Türkiye’de gerçekleştirilen yeni atamalarla Petek Işık Eyilik Shell Enerji Türkiye Ülke Müdürü, Burak Gürtekin ise Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü oldu. 

1923 yılından bu yana Türkiye’de güçlü faaliyetlerini sürdüren Shell, Shell Enerji Türkiye Ülke Müdürlüğü görevine Petek Işık Eyilik’in ve Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürlüğü görevine Burak Gürtekin’in getirildiğini duyurdu. Daha önce Shell Enerji Türkiye Ülke Müdürlüğü görevini sürdüren Emre Yıldız, İspanya Yenilenebilir & Enerji Çözümleri Genel Müdür’ü olarak atandı. Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürlüğü görevini Gürtekin’e devreden Aykut Soydan ise Shell Marine Kurumsal Müşteriler Ortadoğu Yöneticisi olarak Shell’deki kariyerine Dubai’den devam edecek.

Petek Işık Eyilik, 2010 yılında Shell’e katıldı ve Shell Enerji Türkiye operasyon ve ticaret  takımlarında çeşitli görevler üstlendi. 2017 yılında Shell Enerji’nin Ticaret Müdürü olarak atanan Eyilik, satış ve tedarik alanlarında önemli çalışmalara imza attı. Yeni rolünde Eyilik, Shell Enerji’nin Türkiye’deki iş kolunu yönetecek ve Shell’in doğal gaz ve elektrik portföyünün büyümesine, karbon nötr hedefleri doğrultusunda müşterilerinin enerji dönüşümlerine destek verilmesine liderlik edecek.  

Bilkent Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü mezunu olan Eyilik, Sabancı Üniversitesi Endüstri Mühendisliği ve İşletme çift anadal yüksek lisans programını tamamlamıştır. 

Burak Gürtekin ise 2012 yılında Shell’e Filo Çözümleri Müşteri Operasyonları Uzmanı olarak katıldı ve sonraki 10 yıllık süreçte Filo Çözümleri ve Madeni Yağlar Satış Operasyonları ekiplerinde rol aldı. Son olarak Müşteri Operasyonları Madeni Yağlar ekibinde görev üstlenen Gürtekin, Shell Marine Türkiye Denizcilik Satışları Müdürü olarak başarılı çalışmalarına devam edecek.  

Gürtekin, 2011 yılında İTÜ Jeofizik Mühendisliği Bölümü’nden mezun olmuştur.

Paylaş
aykut-soydan burak-gurtekin shell

Enerji Kategorisinin En Yenileri

RES ve Artıbir Enerji, Rüzgâr Santralleri İçin Dev Anlaşma İmzaladı
RES ve Artıbir Enerji, Rüzgâr Santralleri İçin Dev Anlaşma İmzaladı
5 Eylül 2025 15:00
Uludağ Elektrik’ten dijital adımlar
Uludağ Elektrik’ten dijital adımlar
2 Eylül 2025 10:45
Dicle Elektrik'ten Yeni Ar-Ge Projesi: Datalink
Dicle Elektrik'ten Yeni Ar-Ge Projesi: Datalink
1 Eylül 2025 12:40
Eksim Ventures’tan Modüler Nükleer Reaktörlere Yatırım
Eksim Ventures’tan Modüler Nükleer Reaktörlere Yatırım
1 Eylül 2025 12:18
Eksim Ventures’dan Modüler Nükleer Reaktörler (SMR) Yatırımı
Eksim Ventures’dan Modüler Nükleer Reaktörler (SMR) Yatırımı
30 Ağustos 2025 11:52
Enerjisa Enerji, Yeni Sürdürülebilirlik Raporlama Standartlarına Uyum Sağladı
Enerjisa Enerji, Yeni Sürdürülebilirlik Raporlama Standartlarına Uyum Sağladı
16 Ağustos 2025 13:25
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.