• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Enerji
  3. Sylvania, aydınlatmada yerli üretim için ilk adımlarını atmaya başladı
Sylvania, aydınlatmada yerli üretim için ilk adımlarını atmaya başladı

Sylvania, aydınlatmada yerli üretim için ilk adımlarını atmaya başladı

ICT Media ICT Media
20 Eylül 2018 00:00
Paylaş

Aydınlatma çözümleri alanında dünyanın köklü şirketi Sylvania, Türkiye pazarına girişinin birinci yılını kutlarken, yerli üretim için düğmeye bastığını açıkladı. Türkiye'de bir yıl içinde aydınlatma pazarında önemli seviyelere ulaşan Sylvania, yerli üretim için yaptıkları çalışmaları ve yeni projelerini anlatmak için IstanbulLight 2018 kapsamında özel bir etkinlik düzenleyerek basın mensupları, mimari aydınlatmanın önemli temsilcileri, aydınlatma tasarımcıları ve sektörün ileri gelenleri ile bir araya geldi. 19 Eylül Çarşamba günü IstanbulLight 2018 Forum Sahnesi'nde düzenlenen etkinlikte, Haziran ayında ticari kanala yönelik LED panel armatürlerin üretiminin Türkiye’de başlandığı ve ayrıca dış bina cepheleri aydınlatması için de Hera Led ile Türkiye ve Ortadoğu bölgesi için bir işbirliğine başlandığı açıklandı.

Yapay zeka destekli entegre aydınlatma çözümü SylSmart ve bu yıl 50. yıl dönümünü kutlayan, mimari aydınlatma projelerinin öncelikli tercihi Concord markasıyla aydınlatmada devrim yaratan Sylvania, Türkiye'de aktif olarak devam eden proje çalışmalarını paylaşarak, gelecek yıl için de pek çok önemli projenin Sylvania armatürleri ile aydınlatılacağını duyurdu.

Sylvania'nın global olarak her bölgede büyüme amacı güttüğünü hatırlatan Sylvania Ortadoğu, Afrika ve Türkiye Bölge Başkanı Ayhan Şiriner, "Bu hedefle yatırımlarımıza hızla devam ediyoruz. Amacımız Türkiye ve Ortadoğu için başlatacağımız bu iş birliğini global mecraya taşımak ve Türk işçisinin emeği olan, Türk ekonomisine katkısı olan bu armatürlerle dünya çapında büyük projelere imza atmak." dedi.

Türkiye'deki yerli üretiminin LED panel armatürlerle başladığını kaydeden Sylvania Türkiye Genel Müdürü Azim Tuncinar, "Bu konuda iş birliklerimiz farklı kanallar için de gelişerek devam ediyor. Türkiye’de pazarı çok büyük olan dış cephe aydınlatmaları ile ilgili olarak ilk etap iş birliğimizi IstanbulLight fuarındaki toplantımızda aydınlatma sektörü ile paylaştık. Proje kanalında iç aydınlatmada SylSmart ile beraber dış aydınlatmada da akıllı ve yenilikçi çözümlerle büyük projelere imza atmayı amaçlıyoruz. Dış cephe projelerinde her bir armatür renk olarak tek tek kontrol edilebiliyor ve aynı zamanda yine her armatür için hem ömür hem ısı hem de arıza takibi yapabileceğiz." diye konuştu.

Paylaş
Aydınlatma Sylvania SylSmart Ayhan Şiriner

Enerji Kategorisinin En Yenileri

RES ve Artıbir Enerji, Rüzgâr Santralleri İçin Dev Anlaşma İmzaladı
RES ve Artıbir Enerji, Rüzgâr Santralleri İçin Dev Anlaşma İmzaladı
5 Eylül 2025 15:00
Uludağ Elektrik’ten dijital adımlar
Uludağ Elektrik’ten dijital adımlar
2 Eylül 2025 10:45
Dicle Elektrik'ten Yeni Ar-Ge Projesi: Datalink
Dicle Elektrik'ten Yeni Ar-Ge Projesi: Datalink
1 Eylül 2025 12:40
Eksim Ventures’tan Modüler Nükleer Reaktörlere Yatırım
Eksim Ventures’tan Modüler Nükleer Reaktörlere Yatırım
1 Eylül 2025 12:18
Eksim Ventures’dan Modüler Nükleer Reaktörler (SMR) Yatırımı
Eksim Ventures’dan Modüler Nükleer Reaktörler (SMR) Yatırımı
30 Ağustos 2025 11:52
Enerjisa Enerji, Yeni Sürdürülebilirlik Raporlama Standartlarına Uyum Sağladı
Enerjisa Enerji, Yeni Sürdürülebilirlik Raporlama Standartlarına Uyum Sağladı
16 Ağustos 2025 13:25
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.