• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Kariyer
  3. TELKODER’in Yeni Yönetimi Belli Oldu
TELKODER’in Yeni Yönetimi Belli Oldu

TELKODER’in Yeni Yönetimi Belli Oldu

ICT Media ICT Media
1 Aralık 2023 12:19
Paylaş

Serbest Telekomünikasyon İşletmeciler Derneği (TELKODER) Yönetim Kurulu Başkanı Halil Nadir Teberci, derneğin Ankara’da gerçekleşen 12. Olağan Genel Kurul’da yeniden başkan seçildi. 2024-2025 döneminde dernekte görev yapacak yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu’nun da belirlendiği genel kurulda, sektöre yönelik değerlendirmelerde bulunan Halil Nadir Teberci: “TELKODER olarak her zaman iki önceliğimiz var ve bunu tek cümlede özetliyoruz. Telekomünikasyon sektörünün gelişimini sağlamak ve bu sayede Türkiye’nin ekonomisinin altyapısını her daim güçlü kılmak… Dernek olarak 21 yıldır hep doğrulara dikkat çektik ve bu doğrultuda özveriyle, iyi niyetle çalıştık ve bu yeni dönemde de bu yaklaşımla çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Türkiye’de 21 yıldır telekomünikasyon sektöründe tam rekabetin sağlanması ve sektörün gelişmesi için çalışmalar yürüten TELKODER’in, Ankara’da gerçekleşen 12. Olağan Genel Kurul toplantısında, Halil Nadir Teberci tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. Genel kurulda, dernekte 2024-2025 döneminde görev yapacak yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri de seçildi. 

Hedef: Sektörü geliştirirken Türkiye ekonomisinin altyapısını her daim güçlü kılmak

Sektörde serbestleşme ve tam rekabet sağlanmadan yurttaşlara en ileri ve en uygun haberleşme olanaklarının sunulamayacağına dikkat çeken Halil Nadir Teberci, “TELKODER olarak her zaman iki önceliğimiz var ve bunu tek cümlede özetliyoruz. Telekomünikasyon sektörünün gelişimini sağlamak ve bu sayede Türkiye’nin ekonomisinin altyapısını her daim güçlü kılmak… Dernek olarak 21 yıldır hep doğrulara dikkat çektik ve bu doğrultuda özveriyle, iyi niyetle çalıştık ve bu yeni dönemde de bu yaklaşımla çalışmaya devam edeceğiz. Daha net ifadeyle, serbestleşme ve rekabeti savunan anlayışımızı sürdürüp, sektördeki mevcut problemlerin çözülmesi adına onları dile getirmeye ve uzmanlığımız kapsamında karar vericilere sektörün büyümesi için yapılması gerekenleri anlatmayı sürdüreceğiz.” dedi.

İki yıl süreyle görev yapmak üzere seçilen TELKODER Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu üyeleri ise şöyle belirlendi:

Yönetim Kurulu/Asil Üyeler: Halil Nadir Teberci (TELKODER Başkan) -TTM Telekom, Mehmet Fahri Can (Yönetim Kurulu Başkan Vekili)- İşNet, Ceren Okutan (Sayman)-Voip Telekom, Fatma Köksoy-TurkNet, İlyas Ufuk Turgut-Teletek.

Yedek Üyeler: Mehmet Ali Akarca-Koç Sistem, Onur Zorlu-Atlantis Net, İbrahim Tolga Sönmezalp-Eser Telekom, Bülent Şen-DE-CIX.

Denetleme Kurulu-Asil Üyeler: Sevil Çiloğlu (Denetleme Kurulu Başkan)-Eser Telekom, Bulut Helvacıoğlu-Comnet, Ezgi Ayata-Millenicom.

Yedek Üyeler: Aydın İpekişleyen-TTM Telekom, Ersel Tosun-Atlantis Net, Mehmet Ali Koşar-D-Smart

Paylaş
TELKODER telekomünikasyon Halil Nadir Teberci

Kariyer Kategorisinin En Yenileri

İş Bankası Grubu Yapay Zeka Fabrikası’nın yeni Genel Müdürü Can Bakır oldu
İş Bankası Grubu Yapay Zeka Fabrikası’nın yeni Genel Müdürü Can Bakır oldu
31 Mayıs 2025 12:02
Magicpay Yönetim Kurulu’na stratejik atama: Akın Kaya göreve başladı
Magicpay Yönetim Kurulu’na stratejik atama: Akın Kaya göreve başladı
29 Mayıs 2025 17:18
Aykan Üstün, Securitas Technology Türkiye’nin Finans Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı
Aykan Üstün, Securitas Technology Türkiye’nin Finans Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı
14 Mayıs 2025 10:29
AloTech Türkiye Satışının başına Deniz Babucoğlu atandı
AloTech Türkiye Satışının başına Deniz Babucoğlu atandı
8 Mayıs 2025 11:02
Pınar Ümit, epay Türkiye Ekibine katıldı
Pınar Ümit, epay Türkiye Ekibine katıldı
29 Nisan 2025 15:59
Protel’in İnsan ve Kültür Direktörü Selin Güzel oldu
Protel’in İnsan ve Kültür Direktörü Selin Güzel oldu
25 Nisan 2025 15:59
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.