• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Türk Telekom Prime yenilenen dünyasını tanıttı
Türk Telekom Prime yenilenen dünyasını tanıttı

Türk Telekom Prime yenilenen dünyasını tanıttı

ICT Media ICT Media
26 Mayıs 2017 00:00
Paylaş

Türkiye’nin lider iletişim ve eğlence teknolojileri şirketi Türk Telekom, müşterilerine ayrıcalıklı hizmetler sunduğu Türk Telekom Prime markasının yenilenen dünyasını, yeni logosuyla birlikte tanıttı.

Suada’da gerçekleştirilen tanıtım etkinliği, Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany ve Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hasan Dursun’un ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Yeni dönemde “Türk Telekom Prime ile Kat Kat Hayat” sloganını benimseyen Türk Telekom, yenilenen Prime dünyasında sektörde ilk niteliği taşıyan ayrıcalıklar sunacak. Yenilenen dünyasında markalarla yaptığı iş birliklerini genişleten Türk Telekom Prime, müşterilerinin tercihleri ve zevklerine göre oluşturulan paket ve ayrıcalıklar arasından seçim yapma imkanı verecek.

Türk Telekom Prime, yenilediği tarife portföyü kadar, seyahat ayrıcalıkları ve sürpriz hediyelerle de dikkat çeken, güçlü kampanyalara da imza atacak. Türk Telekom Prime dünyasına dahil olmayı seçen 20 binden fazla Prime müşterisi, sevdikleriyle birlikte her hafta çift kişilik 11 farklı Avrupa şehrine (Amsterdam, Atina, Berlin, Brüksel, Budapeşte, Londra, Milano, Münih, Paris, Roma, Viyana) gidiş-dönüş uçak bileti kazanma şansının yanı sıra vize hizmetlerinde de ayrıcalıklardan yararlanma imkanı da yakalayacak. Prime’lı müşterilerin vize evrakları toplama sürecinde kafası rahat olurken, vize işlemlerinde yüzde 50 indirim avantajı da elde edecek.

Yaptığı değerlendirmede her zaman müşterilerinin hayatına değer katmanın peşinde olduklarını belirten Türk Telekom CEO’su Dr. Paul Doany:“Dokuz yıldır Türkiye’nin en değerli telekomünikasyon markası olarak, müşterilerimize her zaman en iyi iletişim ve eğlence deneyimi sunmanın peşindeyiz. Bu misyonla, tüm faaliyetlerimizin merkezine “insan”ı koyarak Türk Telekom’u “müşterilerinin hayallerini gerçekleştirmelerine imkan veren marka” olarak konumlandırıyoruz. Bugün burada olmamızın nedeni de bu anlayışın bir sonucu. 2013 yılında hayata geçirdiğimiz Türk Telekom Prime’ı bu anlayışın bir sonucu olarak yeniledik. Türk Telekom, sunduğu avantaj ve ayrıcalıklarla hayatlara daha fazla dokunarak herkes için değer yaratacak”

Türk Telekom Prime’ın yenilenen dünyasını paylaşan Türk Telekom Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Hakan Dursun, bu yeni dünyanın ana hatlarını “Samimi, özel hizmet ve ayrıcalıklarla dolu bir dünya yaratırken; müşterilerimizin hayatın tadını çıkaracakları anları çoğaltmak” olarak özetledi. Dursun konuşmasını söyle sürdürdü:”Türk Telekom Prime’ın yeni dünyası kapsamında, müşterilerimizin günlük ve sosyal hayatlarına dokunan bir ayrıcalıklar portföyü hazırladık. Pek çok markadan elde edebilecekleri avantajlarla kendilerini özel hissettiren iletişim dışı ayrıcalık imkanı veriyoruz. Müşterilerimiz de hayallerine artı değer katacak operatör olmamızı istedi ve biz de bu doğrultuda tarife ve iletişim dilini değiştirdik. Bu portföy ile günlük hayatın koşuşturması içinde kendini kısıtlanmış hissedenlere, bol datalı tarifeler de sunuyoruz. Bu ayrıcalıkları sektörde alışılanın aksine sadece üst tarifelerine gelen müşterilere değil, Prime tarifelerine gelen tüm müşterilerimize hiçbir kısıtlama olmadan veriyoruz.”dedi.

Hakan Dursun konuşmasında, Türk Telekom Prime’ın yeni, dinamik ve kişiselleştirilmiş ayrıcalıklar sunan dünyasını, tasarladıkları yeni logo ve slogan ile de yaşatacaklarını vurguladı.

Paylaş
Türk Telekom Prime Yenilik Avantaj Tanıtım

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone ve Nokia’dan dünyada bir ilk
Vodafone ve Nokia’dan dünyada bir ilk
2 Ekim 2025 16:27
Gönüllüler ve Çocuklar 2 Ekim’de Yapılacak “Dünya İçin Lazım - Greenfest’te” Buluşuyor
Gönüllüler ve Çocuklar 2 Ekim’de Yapılacak “Dünya İçin Lazım - Greenfest’te” Buluşuyor
30 Eylül 2025 17:26
Fiber ve GSM’de Çifte Stratejik Adım: Türk Telekom KKTC’nin Dijital Omurgasını Kuruyor
Fiber ve GSM’de Çifte Stratejik Adım: Türk Telekom KKTC’nin Dijital Omurgasını Kuruyor
25 Eylül 2025 17:02
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu:
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu: "Bi' Düşünsene" ile Geleceğe Yön Ver
19 Eylül 2025 15:44
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
16 Eylül 2025 14:25
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
15 Eylül 2025 12:38
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.