• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Türk Telekom’dan 100 bin fidan 
Türk Telekom’dan 100 bin fidan 

Türk Telekom’dan 100 bin fidan 

ICT Media ICT Media
30 Temmuz 2021 00:00
Paylaş

Türk Telekom, toplumsal sorumluluk anlayışıyla, başta Antalya’nın Manavgat ilçesinde olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde çıkan yangınlarda yok olan ormanlarımıza yeniden hayat vermek için fidan bağışı seferberliği başlattı. Türk Telekom Grubu çalışanları, bayileri ve tüm iş ortakları adına Tarım ve Orman Bakanlığı’na 100 bin fidan bağışlıyor. Türk Telekom çalışanlarının gönüllülük esasıyla bir araya gelerek oluşturdukları Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibi (TTAKE) de AFAD ile bölgedeki yardım çalışmalarına katılıyor.

‘Türkiye’ye Değer’ anlayışıyla kurumsal sosyal sorumluluk projeleri üreten Türk Telekom, orman yangınlarında zarar gören alanları tekrar yeşillendirmek için harekete geçti. Türk Telekom, Antalya’nın Manavgat ilçesi başta olmak üzere Türkiye’nin birçok ilinde çıkan yangınlarda yok olan ormanlarımıza yeniden hayat vermek için grup şirketlerindeki çalışanları, bayileri ve tüm iş ortakları adına, Tarım ve Orman Bakanlığı’na 100 bin fidan bağışlıyor.

“Doğa için fidan seferberliği başlatıyoruz”

Konuya ilişkin açıklama yapan Türk Telekom CEO’su Ümit Önal, “Türk Telekom olarak, çevre duyarlılığı konusundaki farkındalığı artırmayı her zaman amaç edindik. Güzel yurdumuzun farklı bölgelerinde meydana gelen yangınlar karşısında duyduğumuz üzüntüyü tarif etmek zor. 

Geleceğimiz ve nefesimiz olan ormanların yeniden canlanmasına katkıda bulunmak için Türk Telekom Grubu çalışanlarımız, bayilerimiz ve tüm iş ortaklarımız adına fidan bağışı gerçekleştirdik. Bu vesile ile tüm kişi ve kurumlarımızı, yangınlarda zarar gören bölgelerdeki doğal hayatı tekrar canlandırmayı amaçladığımız bu seferberliğe katılmaya davet ediyoruz” dedi. 

TTAKE ekibi bölgede görev başında

Türk Telekom çalışanlarının gönüllülük esası ile bir araya gelerek oluşturdukları, Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibi (TTAKE) de AFAD koordinasyonunda yürütülen çalışmalarda yangınla mücadele etmeye destek oluyor. TTAKE, ihtiyaç sahiplerine destek olarak yaraları sarmaya çalışıyor. 

Paylaş
Türk Telekom Türkiye’ye Değer Türk Telekom Arama ve Kurtarma Ekibi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom sınırları aşıyor: Uluslararası stratejik dijital köprü kuruyor
Türk Telekom sınırları aşıyor: Uluslararası stratejik dijital köprü kuruyor
6 Ağustos 2025 11:40
48 yeni mezun daha Vodafone Discover’la çalışma hayatında
48 yeni mezun daha Vodafone Discover’la çalışma hayatında
5 Ağustos 2025 14:20
48 Yeni Mezun Daha Vodafone Discover’la Çalışma Hayatında
48 Yeni Mezun Daha Vodafone Discover’la Çalışma Hayatında
4 Ağustos 2025 15:48
Kuzey Kıbrıs Turkcell 26 Yaşında: “Yalnızca İletişimde Değil, Kalplerde de İz Bıraktık”
Kuzey Kıbrıs Turkcell 26 Yaşında: “Yalnızca İletişimde Değil, Kalplerde de İz Bıraktık”
3 Ağustos 2025 18:26
Vodafone Türkiye 2025-26 Mali Yılı Birinci Çeyrek sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye 2025-26 Mali Yılı Birinci Çeyrek sonuçlarını açıkladı
1 Ağustos 2025 12:13
"4.5G’de en iyi performans gösteren şebekeye sahip operatör olarak 5G’ye de hazırız"
25 Temmuz 2025 16:47
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.