• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Turkcell Çalışanlarına GSMA ‘Sürdürülebilir İş Geliştirme’ Eğitimini Veren İlk Operatör Oldu
Turkcell Çalışanlarına GSMA ‘Sürdürülebilir İş Geliştirme’ Eğitimini Veren İlk Operatör Oldu

Turkcell Çalışanlarına GSMA ‘Sürdürülebilir İş Geliştirme’ Eğitimini Veren İlk Operatör Oldu

ICT Media ICT Media
9 Eylül 2020 00:00
Paylaş
Türkiye’nin dijital operatörü Turkcell, telekomünikasyon alanında dünyanın önde gelen organizasyonlarından GSMA Mobil Dünya Birliği’nin ‘Mobil Sektöründe Sürdürülebilir İş Geliştirme’ eğitimini çalışanlarına veren ilk telekom operatörü oldu.

Turkcell, sektöründe bir ilke imza atarak Dünya GSM Birliği’nin (GSMA) İleri Eğitim Programı kapsamında sunduğu "Mobil Sektörde Sürdürülebilir İş Geliştirme" online eğitimini çalışanlarına sunan ilk telekom operatörü oldu. Turkcell Akademi ve GSMA tarafından ortaklaşa tasarlanarak uygulamaya konulan eğitim, Turkcell çalışanlarına, farklı uygulama ve düzenlemelerin mobil tüketiciler üzerindeki etkileri hakkında daha kapsamlı bir bakış açısı kazandırmayı amaçlıyor.

GSMA’nın 25 kişilik yönetim kurulunda yer alan Turkcell Genel Müdürü Murat Erkan, iş birliği ve eğitimlerin Turkcell’in sürdürülebilirlik projelerinin temel araçları olduğunu belirtirken, “GSMA programının mobil sektöründe Birleşmiş Milletler’in sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşılması konusunda farkındalık yaratacağına inanıyorum" dedi.

Erkan, tüm dünyanın pandemi kısıtlamalarından çıkmaya ve yeni çalışma süreçlerini planlamaya başladığı dönemde, mobil operatörlerin sürdürülebilir bir düzelmede kilit rol oynayacak şekilde konumlandırıldığını vurguladı. Erkan, “Bu eğitim çalışma arkadaşlarımıza yeni beceriler kazandırırken, sadece toplum ve çevre için değil, günümüz dünyasında iş yapış şekilleri açısından da farklı bir bakış açısı kazandırıyor” diye konuştu.

Turkcell çalışanları, GSMA’nın eğitim aracılığıyla sorumlu ve sürdürülebilir bir şekilde nasıl çalışacakları, nasıl stratejiler belirleyecekleri ve dünyanın dört bir yanından en iyi uygulamaları nasıl hayata geçirecekleri konusunda bilgi edindi. Turkcell çalışanları bundan böyle de sürdürülebilirlik konusunda, sorunlarının üstesinden gelmenin somut yollarını belirlemek, test etmek ve uygulamak için GSMA sertifika programını takip etmeyi sürdürecek.

GSMA eğitimiyle ilgili daha fazla bilgi edinmek için https://www.gsma.com/training/advance/ adresi ziyaret edilebilir.
Paylaş
Turkcell GSMA operatör it haberleri teknoloji gündemi bilişim haberleri bilişim gündemi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
1 Eylül 2025 12:42
Orman Genel Müdürlüğü Heyeti ULAK Haberleşme’de
Orman Genel Müdürlüğü Heyeti ULAK Haberleşme’de
30 Ağustos 2025 12:03
Türk Telekom’dan ülke ekonomisine 20 milyar dolarlık katkı
Türk Telekom’dan ülke ekonomisine 20 milyar dolarlık katkı
28 Ağustos 2025 14:31
Odine yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 27,7 artırdı
Odine yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 27,7 artırdı
20 Ağustos 2025 12:48
Vodafone Business, SD-WAN & SD-LAN ile Akıllı ve Kesintisiz Ağ Deneyimi
Vodafone Business, SD-WAN & SD-LAN ile Akıllı ve Kesintisiz Ağ Deneyimi
19 Ağustos 2025 12:06
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç:  “5G’de de akla gelen ilk operatör Turkcell olacak”
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: “5G’de de akla gelen ilk operatör Turkcell olacak”
18 Ağustos 2025 14:57
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.