• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Turkcell'in Ultia projesi ile şirketler dijitalleşiyor
Turkcell'in Ultia projesi ile şirketler dijitalleşiyor

Turkcell'in Ultia projesi ile şirketler dijitalleşiyor

ICT Media ICT Media
18 Ağustos 2021 00:00
Paylaş

Turkcell, yenilikçi teknolojik çözümleriyle iş dünyasına katma değer sağlamaya devam ediyor. Şirketler ve kurumlara yönelik birçok inovatif uygulamayı hayata geçiren Turkcell, yeni geliştirdiği Ultia platformuyla işletmelerdeki iş süreçlerinin dijitalleşmesini kolaylaştırarak yüksek kaynak verimliliği sağlıyor. Farklı ölçekteki şirketler, kurumsal ihtiyaçlarını Turkcell mühendislerinin geliştirdiği sade ve kullanıcı dostu olarak tasarlanmış, bulut tabanlı platform Ultia ile tüm iş süreçlerini tek bir yerden kolayca yönetebiliyor.

Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle hayatı kolaylaştıran Turkcell, kurumsal müşterilerine sunduğu inovatif ürün ve servisleriyle de Türkiye'nin dijital dönüşümüne yön vermeyi sürdürüyor. Zaman ve operasyonel verimlilik artışı için geliştirilen bulut tabanlı iş süreçleri yönetimi platformu Ultia sayesinde şirketler, ihtiyaçları olan birçok kurumsal uygulamayla ilgili çözüme hızlı ve kolay bir şekilde erişebiliyor.

Turkcell güvencesiyle geliştirilen Ultia; kod yazma zorunluğu olmadan, ekstra uygulama ve platformlara ihtiyaç duymadan kurumlara tüm iş süreçlerini tek bir noktadan verimli şekilde yönetebilme kolaylığı sağlıyor. Orta ve büyük ölçekli şirketler, Ultia ile kendi kurumsal uygulamalarını hazır modüllerin yardımıyla hızla geliştirilebiliyor. Ultia'nın bulut tabanlı altyapısı sayesinde dijitalleşen işletmelerin, sunucu ve benzeri operasyonel bilişim maliyetleri de ortadan kalkarak önemli bir tasarruf sağlanıyor.

"Yenilikçi çözümlerimizle işletme ve kurumlarımızı rekabette öne geçiriyoruz"

Türkiye'nin dijitalleşen dünyada şirket ve kurumlarıyla da rekabette öne geçebilmesi için yenilikçi çözümler sunduklarını belirten Turkcell Bilgi ve İletişim Teknolojilerinden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Serkan Öztürk, şunları söyledi: "Türkiye'de kurumlarımız için iş süreçlerini dijitalleştirerek büyük verimlilik sağlayan, aynı zamanda maliyet açısından daha uygun ve verilerin Türkiye'de tutulduğu Ultia platformumuzu geliştirdik. Bu platformumuz sayesinde kurumlardaki tüm çalışanların kurumsal uygulama geliştirmesine imkan tanıyarak, işletmelere iş süreçlerini daha verimli ve kolay biçimde yönetebilmeleri için etkin çözümler sunuyoruz. Bu kapsamda Türkiye'nin saygın kuruluşlarından 13 büyük şirket ve kurum, halihazırda Ultia platformumuzu kullanıyor. Bu yıl sonuna kadar kurumsal müşteri sayısını yaklaşık üç kat artırmayı hedeflediğimiz Ultia'yı önümüzdeki dönem yurt dışına da ihraç ederek teknolojideki öncülüğümüzü sürdürmeyi hedefliyoruz".

Hem web hem de mobil üzerinden yönetilebiliyor

Covid-19 salgını döneminde artan dijitalleşme ihtiyacıyla birlikte işletmelerin temel faaliyetlerinden olan bilgi teknolojileri yönetimini kolaylaştıran Ultia; platform bünyesinde yer alan yardım masası, müşteri şikayetleri, varlık yönetimi, işe alım, özlük işleri, CV yönetimi, izin, masraf, seyahat, satın alma yönetimi ve idari işler alanındaki tüm talepleri uçtan uca yönetilebiliyor.

Ayrıca uygulama bünyesindeki anket, duyuru, sık sorulan sorular, self-servis portalı, SLA (Hizmet Seviyesi Anlaşması) ve daha pek çok imkanı bir arada sunan Ultia, hem web hem de mobil uygulama üzerinden yönetilebiliyor.

Paylaş
Turkcell Ultia Serkan Öztürk teknoloji gündemi bilişim gündemi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
Vodafone’dan “Dünya İçin Lazım” Projesinde Doğa Farkındalık Eğitimi
1 Eylül 2025 12:42
Orman Genel Müdürlüğü Heyeti ULAK Haberleşme’de
Orman Genel Müdürlüğü Heyeti ULAK Haberleşme’de
30 Ağustos 2025 12:03
Türk Telekom’dan ülke ekonomisine 20 milyar dolarlık katkı
Türk Telekom’dan ülke ekonomisine 20 milyar dolarlık katkı
28 Ağustos 2025 14:31
Odine yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 27,7 artırdı
Odine yılın ilk yarısında gelirlerini yüzde 27,7 artırdı
20 Ağustos 2025 12:48
Vodafone Business, SD-WAN & SD-LAN ile Akıllı ve Kesintisiz Ağ Deneyimi
Vodafone Business, SD-WAN & SD-LAN ile Akıllı ve Kesintisiz Ağ Deneyimi
19 Ağustos 2025 12:06
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç:  “5G’de de akla gelen ilk operatör Turkcell olacak”
Turkcell Genel Müdürü Dr. Ali Taha Koç: “5G’de de akla gelen ilk operatör Turkcell olacak”
18 Ağustos 2025 14:57
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.