• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Kariyer
  3. Türkiye'nin en deneyimli fintech ekibine sahip Lidio’nun Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CCO) görevini Sedat Dönmezer üstlendi
Türkiye'nin en deneyimli fintech ekibine sahip Lidio’nun Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CCO) görevini Sedat Dönmezer üstlendi

Türkiye'nin en deneyimli fintech ekibine sahip Lidio’nun Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı (CCO) görevini Sedat Dönmezer üstlendi

ICT Media ICT Media
28 Şubat 2024 10:05
Paylaş

Microsoft, Adobe, Oracle gibi çok uluslu şirketlerde satış organizasyonlarını yöneten Sedat Dönmezer, Lidio markasının Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CCO) olarak atandı.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olduktan sonra University of California Berkeley'de Pazarlama Diploma programını tamamlayan Sedat Dönmezer iş hayatına reklamcılık ile başladı. Saatchi&Saatchi, Young&Rubicam ve TBWA gibi küresel network ajanslarında görev alan Dönmezer, çok uluslu ve yerel stratejik reklam veren markaların çeşitli kampanyalarını yönetti. Kariyerine dijital pazarlama teknolojileri alanında devam etme kararı aldıktan sonra sırasıyla Microsoft'ta online reklam ve projeler satış yöneticiliği, Adobe'de Akdeniz Ülkeleri ve Türkiye dijital pazarlama çözümlerinden sorumlu bölge satış müdürlüğü, Reklamstore'da programatik reklam satış direktörlüğü, Oracle’da kurumsal müşteri deneyimi yazılım çözümleri satış liderliği, Reisswolf Türkiye’de satış ve pazarlama direktörlüğü görevlerini üstlendi. Microsoft'ta çalıştığı süre içerisinde üstün satış performansından ötürü "Global Cliq Award" ödülüne sahip oldu. Kariyeri boyunca çalıştığı Arçelik, Coca-Cola, Fiat, Philips, P&G, Sahibinden.com, Türkiye İş Bankası, Unilever, Vodafone, Yıldız Holding gibi kurumsal firmaların reklam kampanyalarını yönetti, pazarlama ve reklam teknolojileri, müşteri deneyimi uygulamaları kategorilerinde başarı öyküleri yarattı. İngiltere merkezli üretken yapay zeka tabanlı sözleşme yönetim platformu ContractpodAI'in Türkiye temsilciğini aldı.

Academy for Mindful Teaching sertifikası ile "Çocuklar için Farkındalık" eğitimleri vermeyi sürdüren iki çocuk babası Dönmezer’in, basılmasını planladığı çocuk kitabı öyküleri, foto-biyografik roman ve uzun metrajlı film senaryosu projeleri de bulunuyor.

1 Mart 2024 tarihi itibarıyla Lidio ailesine katılan Sedat Dönmezer, kariyerini markanın Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CCO) olarak sürdürecek.

Paylaş
Sedat Dönmezer Lidio

Kariyer Kategorisinin En Yenileri

Bilkom Çatı Organizasyonunda Yeni Yapılanma
Bilkom Çatı Organizasyonunda Yeni Yapılanma
15 Ekim 2025 13:12
Merve Özmen, Jetlid’in Yeni Genel Müdürü Oldu
Merve Özmen, Jetlid’in Yeni Genel Müdürü Oldu
15 Ekim 2025 10:47
BEEV’in Yeni Genel Müdürü Dr. Neyran S. Akyıldız oldu
BEEV’in Yeni Genel Müdürü Dr. Neyran S. Akyıldız oldu
10 Ekim 2025 16:02
BİTES'te Yeni Genel Müdür: Yıldırım Azizoğlu Göreve Başladı
BİTES'te Yeni Genel Müdür: Yıldırım Azizoğlu Göreve Başladı
7 Ekim 2025 13:10
Akenerji'nin Üretim Genel Müdür Yardımcısı Harun Taş oldu
Akenerji'nin Üretim Genel Müdür Yardımcısı Harun Taş oldu
7 Ekim 2025 11:58
MARO İnsan Kaynakları Direktörü Sibel Başlantı oldu
MARO İnsan Kaynakları Direktörü Sibel Başlantı oldu
2 Ekim 2025 11:33
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.