• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Vodafone gönüllülük programını yeniledi
 Vodafone gönüllülük programını yeniledi

Vodafone gönüllülük programını yeniledi

ICT Media ICT Media
5 Aralık 2024 14:32
Paylaş

Çalışanlarının gönüllülük faaliyetlerini destekleyen Vodafone, 15 yıldır başarıyla sürdürdüğü Vodafone Gönüllüleri Programı’nı yeniledi. Yeni program kapsamında farklı odak alanlarında gönüllülük faaliyetleri yapılacak.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, çalışanlarının gönüllülük faaliyetlerine destek vermeyi sürdürüyor. Türkiye’de gönüllülük olgusunun yaygınlaşması için sivil topluma ve sosyal sorumluluk projelerine öncülük etmeyi hedefleyen Vodafone, bu doğrultuda 15 yıl önce hayata geçirdiği Vodafone Gönüllüleri Programı’nı yeniledi. “İyiliğin Yanında Duruyoruz” temasıyla yenilenen program kapsamında farklı odak alanlarında gönüllülük faaliyetleri yapılacak

Vodafone, yeni gönüllü programını şirketin genel merkezinde düzenlenen Vodafone Gönüllülük Günü ile duyurdu. Bu özel güne katılan 19 sivil toplum kuruluşu Vodafone Gönüllüleri ile olası ortak projeler için buluştu.

Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy, şunları söyledi:

“Bugün, Fortune 500 şirketlerinin %90’ından fazlası bir çalışan gönüllülüğü programına sahip. Kurumsal sosyal sorumluluk ve kurumsal gönüllülük, şirketlerin bir parçası haline geliyor. Vodafone olarak, çalışma arkadaşlarımızın sosyal sorumluluk projelerimize katılımını destekliyor, katkılarını çok değerli buluyoruz. Vodafone Gönüllüleri Programı ile de çalışma arkadaşlarımız arasında gönüllülük bilincini geliştirmeyi hedefliyoruz. Bu programla, sosyal sorumluluk projelerimiz ile çalışma arkadaşlarımız arasında duygusal bağ kurmak ve farklı hayatlara dokunabilecekleri deneyimler yaşatmak istiyoruz.”

Vodafone Gönüllüleri ile beraber projelerinin yarattığı sosyal etkiyi daha da artırdıklarını söyleyen Aksoy, çalışan gelişimini teşvik ederken toplum için de değer yarattıklarını belirtti. Aksoy, “Şimdi, bu programımızın kapsamını ve faaliyet alanını genişleterek yeni bir döneme giriyoruz. Yeni programla, çalışma arkadaşlarımıza sunduğumuz gönüllülük seçeneklerinin sayısını artırmayı hedefliyoruz.” ifadesini kullandı.

Yeni dönem gönüllüler için iletişim ve etkileşim odaklı olacak

Yenilenen Vodafone Gönüllülük Programı kapsamında, gönüllülük anlayışı farklı odak alanlarına genişletilerek güçlendirilecek. Vodafone Gönüllüleri arasında sıkı bir topluluk hissi yaratacak ve “Biz Vodafone Gönüllüsüyüz” anlayışına dayalı bir aidiyet hissi oluşturacak etkinlikler düzenlenecek. Düzenli toplantılar, online oturumlar ve fiziksel ve dijital araçlar aracılığıyla gönüllüler arasında sürekli bir iletişim ve etkileşim oluşturulacak.

Vodafone Gönüllülük Günü’nde renkli etkinlikler düzenlendi

Vodafone’un yenilenen gönüllülük programının tanıtımı amacıyla düzenlenen Vodafone Gönüllülük Günü birbirinden renkli etkinliklere ev sahipliği yaptı. Çeşitli sivil toplum kuruluşlarının yer aldığı Gönüllülük Buluşma Günü’nde Vodafone Gönüllüleri’nin isimlerinin yazıldığı bir Yıldızlar Geçidi de oluşturuldu. Ayrıca, Kendini Savunma, Çocuklarla İletişim, Travmalı Kişilerle İletişim, Kedi ve Kuş Evi Yapımı gibi farklı alanlarda atölyeler düzenlendi.

Yılda 2 gün gönüllü çalışma izni sağlanıyor

Vodafone’da tüm çalışanlar Vodafone Gönüllüleri Programı’na katılabiliyor. Halihazırda Vodafone Gönüllüleri’nin sayısı 800’e ulaştı. Bunun yanı sıra şirkette yaklaşık 180 kişilik Gönüllü Takımı da bulunuyor. Vodafone, yılda 8-10 aktivite ile gönüllülerinin %55’ine ulaşmayı hedefliyor. Bu aktivitelere ek olarak, yılda 2 kez düzenlenen gönüllü buluşmaları ile iletişim canlı tutuluyor. Vodafone çalışanlarının gönüllülük yapabilmelerini kolaylaştırmak için yılda 2 gün gönüllü çalışma izni sağlanıyor.

Paylaş
Vodafone Vodafone Gönüllüleri Programı Vodafone Gönüllülük Günü Engin Aksoy

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone Gönüllüleri, Elazığ'da İyiliğin Yanında Durdu
Vodafone Gönüllüleri, Elazığ'da İyiliğin Yanında Durdu
30 Haziran 2025 17:28
Türkiye’nin dijital omurgası: Türk Telekom’un fiber altyapısı
Türkiye’nin dijital omurgası: Türk Telekom’un fiber altyapısı
27 Haziran 2025 15:22
Turkcell ve Samsung, 5G iş birliğini büyütüyor
Turkcell ve Samsung, 5G iş birliğini büyütüyor
27 Haziran 2025 15:20
Türk Telekom Siber Güvenlik Kampı altıncı dönem başvuruları açıldı
Türk Telekom Siber Güvenlik Kampı altıncı dönem başvuruları açıldı
27 Haziran 2025 15:17
Turkcell, Beko ve Ericsson'dan yapay zekâyı 5G ile buluşturan Ar-Ge projesi
Turkcell, Beko ve Ericsson'dan yapay zekâyı 5G ile buluşturan Ar-Ge projesi
27 Haziran 2025 15:02
Milli Ağ Teknolojisi SD-WAN, NATO Tatbikatında Üstün Performansla Dikkat Çekti : ULAK Haberleşme’den Uluslararası Başarı
Milli Ağ Teknolojisi SD-WAN, NATO Tatbikatında Üstün Performansla Dikkat Çekti : ULAK Haberleşme’den Uluslararası Başarı
26 Haziran 2025 14:47
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.