• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Vodafone Pay Mobil Ödeme’den Anneler Günü Kampanyası
Vodafone Pay Mobil Ödeme’den Anneler Günü Kampanyası

Vodafone Pay Mobil Ödeme’den Anneler Günü Kampanyası

ICT Media ICT Media
10 Mayıs 2024 10:14
Paylaş

Vodafone Pay, Anneler Günü’ne özel bir kampanya başlattı. Vodafone Her Şey Yanımda’daki alışverişlerini Vodafone Pay Mobil Ödeme ile ödeyen müşteriler %25 indirim kazanıyor.

Türkiye’nin dijitalleşmesine liderlik etme vizyonuyla faaliyet gösteren Vodafone, müşterilerinin online alışveriş ihtiyacını karşılamak amacıyla hayata geçirdiği Her Şey Yanımda’da Anneler Günü’ne özel kampanya düzenliyor. Buna göre müşteriler, Vodafone Her Şey Yanımda üzerinden yapacakları alışverişlerini ödeme sayfasında “Faturama Yansıt” seçeneğiyle faturalarına yansıtarak ödediklerinde %25 indirim kazanıyor. Kampanya kapsamında en fazla 200 TL indirim kazanılabiliyor. Müşteriler, hediye TL tutarını aynı gün içinde faturasında görüntüleyebiliyor. Kampanya, 12 Mayıs’a kadar devam edecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Meltem Bakiler Şahin, şunları söyledi:

“Vodafone olarak, ürün ve hizmetlerimizi sürekli olarak yenilikçi bir perspektifle geliştiriyor, müşterilerimizin hayatını kolaylaştırmayı amaçlayan çözümler sunmaya odaklanıyoruz. Vodafone Pay Mobil Ödeme çözümümüzle faturalı hatlar için harcama tutarını faturaya yansıtarak, faturasız hatlar için ise harcama tutarını bakiyeden düşerek herhangi bir bankaya ihtiyaç duymadan alışveriş yapma imkânı sağlıyoruz. Dijital Abonelik, Oyun ve Uygulama Mağazası alışverişlerinin yanı sıra e-ticaret platformumuz Her Şey Yanımda’da yapılan harcamaları müşterilerimizin faturasına yansıtma veya ön ödemeli hatlarında bakiyeden düşme imkânı sunuyoruz. Anneler Günü’ne özel yeni kampanyamızla, müşterilerimiz Her Şey Yanımda’dan alışveriş yaptıklarında Vodafone Faturana Yansıt ödeme seçeneğini kullanarak %25 indirim kazanabiliyor. Tüm müşterilerimizi bu özel indirimden yararlanmaya davet ediyoruz.”

Farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün

Vodafone Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Süpermarket, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Anne-Bebek, Moda, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Ev-Yaşam, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Spor ve Outdoor, Pet Shop, Oto Aksesuar ve Altın-Pırlanta olmak üzere farklı kategorilerde 5 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Toplamda binden fazla mağazanın faaliyet gösterdiği Vodafone Her Şey Yanımda, bugüne kadar yaklaşık 100 milyon kez ziyaret edildi. Toplam 25 milyon tekil ziyaretçi sayısına ulaşan platformun müşteri sayısı ise 2 milyona yaklaştı.

Paylaş
Vodafone Vodafone Pay Meltem Bakiler Şahin

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone Business, yeni nesil bağlantı çözümüyle Avon'un ağ trafiğini yönetecek
Vodafone Business, yeni nesil bağlantı çözümüyle Avon'un ağ trafiğini yönetecek
10 Mayıs 2025 15:03
Türk Telekom’dan mobilde tarihi başarı: 2025’e rekorlarla giriş yaptı
Türk Telekom’dan mobilde tarihi başarı: 2025’e rekorlarla giriş yaptı
8 Mayıs 2025 15:30
Vodafone Business, Tech Connect 2025’te Yeni Nesil Dijital Çözümlerini Tanıttı
Vodafone Business, Tech Connect 2025’te Yeni Nesil Dijital Çözümlerini Tanıttı
29 Nisan 2025 10:52
Vodafone’dan 16 Yaş Altı Çocuklara Güvenli ve Avantajlı Dijital Başlangıç
Vodafone’dan 16 Yaş Altı Çocuklara Güvenli ve Avantajlı Dijital Başlangıç
23 Nisan 2025 15:27
Vodafone'dan 5G öncesi sektörde yapısal reform çağrısı
Vodafone'dan 5G öncesi sektörde yapısal reform çağrısı
18 Nisan 2025 13:04
 ‘Dijitalde Hayat Kolay’ Projesi Yeni Döneminde 15 Bin Kadına Ulaşmayı Hedefliyor
 ‘Dijitalde Hayat Kolay’ Projesi Yeni Döneminde 15 Bin Kadına Ulaşmayı Hedefliyor
17 Nisan 2025 12:14
ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ MAYIS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.