• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Vodafone Pay, ödeme altyapısını Mobilexpress ile birlikte yeniledi!
Vodafone Pay, ödeme altyapısını Mobilexpress ile birlikte yeniledi!

Vodafone Pay, ödeme altyapısını Mobilexpress ile birlikte yeniledi!

ICT Media ICT Media
12 Mayıs 2025 13:04
Paylaş

Vodafone Elektronik Para ve Ödeme Hizmetleri A.Ş. (VODAFONE PAY), Türkiye’nin ilk finansal teknoloji sağlayıcılarından biri olan Mobilexpress ile gerçekleştirdiği iş birliği kapsamında ödeme hizmetlerini çeşitlendirdi. VODAFONE PAY, Mobilexpress’in, başta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası olmak üzere, uygulanabilir tüm mevzuat kurallarına tam uyumlu PF ve e-para altyapısını kullanarak, Vodafone’un stratejik öneme sahip ödeme çözümü ihtiyaçlarını tek noktadan karşılayabiliyor.

Proje kapsamında Mobilexpress, VODAFONE PAY müşteri hesapları ile sadakat programı hesaplarını tek çatı altında toplayarak kullanıcı deneyimine bütünleşik yaklaşım getirdi. Ayrıca kart saklama, e-para ve pazaryeri çözümleri gibi ödeme hizmetlerini, Mobilexpress’in ölçeklenebilir ve güvenli altyapısı üzerine geliştirdi. VODAFONE PAY ve Mobilexpress, birlikte geliştirdikleri bu proje ile dijital ödeme ekosistemi için global referans noktası olabilecek ölçekte bir başarıya imza attılar.

Mobilexpress Kurucu Ortağı ve CTO'su Murat Tural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Vodafone gibi global bir teknoloji devi tarafından tercih edilmek, Mobilexpress’in güçlü çözümlerinin sektördeki yerini bir kez daha kanıtlamış oldu. Bir Lidio iştiraki olan Mobilexpress'in sunduğu esnek ve modüler yapılar ile Türkiye’de ve dünyada büyük ölçekli birçok işletmeye ödeme geçidi, sahtecilik önleme, kart saklama, pazaryeri ve e-para gibi çözümlerin yanı sıra farklı katmanlarda hizmetler sunuyoruz. Vodafone ile gerçekleştirdiğimiz bu proje, dünya standartlarında bir ödeme altyapısının nasıl kurgulanması gerektiğine dair en iyi örneklerden biri oldu.”

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Arıcan Şeker, konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Vodafone Pay ile dijital ödemelerde güvenli, hızlı ve esnek çözümler sunmak stratejik önceliğimiz. Bu projeyle hem kullanıcı deneyimini ileri taşıyan, hem de teknolojik sürdürülebilirliği destekleyen bir altyapıyı hayata geçirdik. Bu dönüşüm sürecinde, Mobilexpress’in ödeme çözümleri konusundaki teknoloji uzmanlığı ve çözüm odaklı yaklaşımı, projenin başarısında önemli bir rol oynadı. Yeni altyapımız sayesinde, Vodafone Pay ile müşterilerimize çok daha geniş bir ödeme yelpazesi sunabiliyoruz”

Paylaş
Vodafone Pay Ayşegül Arıcan Şeker Murat Tural Mobilexpress

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Fiber ve GSM’de Çifte Stratejik Adım: Türk Telekom KKTC’nin Dijital Omurgasını Kuruyor
Fiber ve GSM’de Çifte Stratejik Adım: Türk Telekom KKTC’nin Dijital Omurgasını Kuruyor
25 Eylül 2025 17:02
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu:
Vodafone'dan Üniversitelilere Fikir Maratonu: "Bi' Düşünsene" ile Geleceğe Yön Ver
19 Eylül 2025 15:44
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
Vodafone, “Vflexy” ile yan haklar alanında fark yaratmaya devam ediyor
16 Eylül 2025 14:25
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
Vodafone’dan fiberde gigabit hızlarda simetrik internet devri
15 Eylül 2025 12:38
Aksoy, 5G ihale sürecini değerlendirdi: Vodafone 5G’yi Türkiye’ye Getirmeye Hazır
Aksoy, 5G ihale sürecini değerlendirdi: Vodafone 5G’yi Türkiye’ye Getirmeye Hazır
11 Eylül 2025 13:37
Turknet, Logosunu Yeniledi
Turknet, Logosunu Yeniledi
6 Eylül 2025 10:16
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.