• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Vodafone sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor
Vodafone sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

Vodafone sokak hayvanlarını yalnız bırakmıyor

ICT Media ICT Media
22 Ağustos 2022 17:22
Paylaş
Vodafone Her Şey Yanımda'dan pet shop alışverişi sokak hayvanları için mamaya dönüşüyor
 
Vodafone Her Şey Yanımda’da pet shop kategorisinde yapılan her alışveriş sonrası sokak hayvanları için “Bu Mama Benden” makinelerinden bir kap mama bırakılacak. Vodafone’lu olsun olmasın herkes kampanyaya destek verebilecek. 
 
Vodafone, online alışveriş platformu Her Şey Yanımda üzerinden yeni bir sosyal kampanya başlattı. Her Şey Yanımda’da pet shop kategorisinde yapılan her alışveriş sonrasında Bu Mama Benden makineleri sokak hayvanları için bir kap mama bırakacak. Vodafone’lu olsun olmasın herkesin destek verebileceği kampanyayla bir yandan evdeki hayvanların ihtiyaçları karşılanırken, bir yandan da sokak hayvanlarına mama sağlanacak.  
 
Vodafone Her Şey Yanımda Genel Müdürü Uğur Sennaroğlu, şunları söyledi:
 
“Türkiye’nin en hızlı büyüyen yeni nesil bağlantı ve dijital servisler şirketi olma hedefiyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu anlayışla hayata geçirdiğimiz Her Şey Yanımda servisimizle müşterilerimize online alışverişlerini uygun fiyatlarla, rahat, hızlı ve kolay bir şekilde yapma imkânı sunuyoruz. Amaç odaklı vizyonumuz doğrultusunda, Her Şey Yanımda üzerinden yeni bir kampanya başlattık. Buna göre, müşterilerimizin pet shop kategorisinde yapacağı her alışveriş için Bu Mama Benden makinelerinden mama bırakılmasını sağlayacağız. Böylece hem evdeki hem de sokaktaki patili dostlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasına destek olacağız. Vodafone’lu olsun olmasın herkesi kampanyamıza destek vermeye davet ediyoruz.” 
 
14 kategoride 2 milyonu aşkın ürün
 
Türkiye’de telekomünikasyon sektöründe ilk defa tüm kategorilerde hizmete sunulan dijital pazaryeri Her Şey Yanımda’da Cep Telefonları, Elektronik, Dijital Servisler ve Oyun, Moda, Hobi-Ofis-Kırtasiye, Kozmetik ve Kişisel Bakım, Ayakkabı-Çanta-Aksesuar, Spor ve Outdoor, Anne-Bebek, Ev-Yaşam, Süpermarket, Pet Shop, Medikal Ürünler ve Oto Aksesuar olmak üzere 14 kategoride 2 milyonu aşkın ürün sunuluyor. Toplam 540 aktif mağazanın faaliyet gösterdiği Her Şey Yanımda, Vodafone’lu olsun olmasın, Vodafone Yanımda uygulamasını indiren tüm kullanıcılara avantajlı fiyatları, birbirinden farklı kampanyaları ve kullanım kolaylığı ile yepyeni bir deneyim yaşatıyor. Her Şey Yanımda bugüne kadar 40 milyon kez ziyaret edildi.
 
Kodlama öğrencileri geliştirdi
 
Bu Mama Benden makineleri, Türkiye Vodafone Vakfı’nın Yarını Kodlayanlar projesi kapsamında kodlama eğitimi alan çocuklar tarafından sokak hayvanlarını beslemek için tasarlandı. İstanbul'da 7 noktada, İzmir, Ankara, Adana, Erzurum ve Rize'de birer noktada olmak üzere Türkiye genelinde toplam 12 mama makinesi bulunuyor.
 
 
Paylaş
bilisim-gundemi bilisim-haberleri bu-mama-benden teknoloji-gundemi teknoloji-haberleri ugur-sennaroglu vodafone-her-sey-yanimda yarini-kodlayanlar-projesi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom sınırları aşıyor: Uluslararası stratejik dijital köprü kuruyor
Türk Telekom sınırları aşıyor: Uluslararası stratejik dijital köprü kuruyor
6 Ağustos 2025 11:40
48 yeni mezun daha Vodafone Discover’la çalışma hayatında
48 yeni mezun daha Vodafone Discover’la çalışma hayatında
5 Ağustos 2025 14:20
48 Yeni Mezun Daha Vodafone Discover’la Çalışma Hayatında
48 Yeni Mezun Daha Vodafone Discover’la Çalışma Hayatında
4 Ağustos 2025 15:48
Kuzey Kıbrıs Turkcell 26 Yaşında: “Yalnızca İletişimde Değil, Kalplerde de İz Bıraktık”
Kuzey Kıbrıs Turkcell 26 Yaşında: “Yalnızca İletişimde Değil, Kalplerde de İz Bıraktık”
3 Ağustos 2025 18:26
Vodafone Türkiye 2025-26 Mali Yılı Birinci Çeyrek sonuçlarını açıkladı
Vodafone Türkiye 2025-26 Mali Yılı Birinci Çeyrek sonuçlarını açıkladı
1 Ağustos 2025 12:13
"4.5G’de en iyi performans gösteren şebekeye sahip operatör olarak 5G’ye de hazırız"
25 Temmuz 2025 16:47
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.