• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Vodafone Vakfı Danışma Kurulu 11’inci kez toplandı
Vodafone Vakfı Danışma Kurulu 11’inci kez toplandı

Vodafone Vakfı Danışma Kurulu 11’inci kez toplandı

ICT Media ICT Media
9 Ocak 2025 11:29
Paylaş

Türkiye’de toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Vakfı’nın 11’inci Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

Vodafone Vakfı’nın 11’inci Danışma Kurulu Toplantısı, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Zaim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim, Türk Ekonomi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Yatırımlar CEO’su Serpil Timuray, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel’in katılımıyla düzenlendi.

Türkiye’de toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Vakfı’nın 11’inci Danışma Kurulu Toplantısı, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Zaim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim, Türk Ekonomi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Yatırımlar CEO'su Serpil Timuray, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel’in katılımıyla yapıldı. 

Toplantıda, Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Üyelerine deprem bölgesinde yapılan çalışmalar, Yapay Zekâ Yıldızları projesi, Kırmızı Işık uygulaması ve Vodafone Gönüllüleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Toplantının sonunda, Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Üyeleri, “Yapay Zekâ Yıldızları” projesi kapsamında yapay zekâ eğitimi alan gençlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantıyı değerlendiren Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel, şunları söyledi:

“Vodafone Vakfı olarak, 2007’den bu yana toplumsal gelişimin ve değişimin öncüsü olmak için çalışıyoruz. Teknolojiyi hayatın hizmetine sunarak değer yaratıyor, sosyal fayda üreten projeleri destekleyerek topluma hizmet ediyoruz. İş ve akademi dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan değerli Danışma Kurulu Üyelerimizin liderliğinde yürüttüğümüz bu projelerle sosyal sorumluluk alanında öncü işlere imza atıyoruz. Danışma Kurulu Üyelerimiz, kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki bilgi birikimi ve tecrübeleri doğrultusunda Vodafone Vakfı’nın stratejik yol haritasının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. Danışma Kurulu Üyelerimiz ile fikir ve görüş alışverişi yapmak üzere belirli aralıklarla bir araya geliyoruz. Bu toplantımızda da kendilerine Vakfımızın son dönem gelişmeleri hakkında bilgi verdik. Üyelerimiz, projelerimize yönelik önemli geribildirimlerde bulunarak gelecek dönemdeki çalışmalarımıza ışık tuttu.”

Paylaş
Vodafone Vakfı Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Aydın Doğan Vakfı Arzuhan Doğan Yalçındağ Limak Holding Ebru Özdemir Alarko Holding Leyla Alaton Zaim A.Ş. Meral İnci Zaim Türk Ekonomi Bankası Yavuz Canevi Kale Grubu Zeynep Bodur Okyay serpil timuray Vodafone Türkiye Engin Aksoy Türkiye Vodafone Vakfı Hasan Süel

Gündem Kategorisinin En Yenileri

Yandex Türkiye’de alışveriş aramaları %46 artış gösterdi
Yandex Türkiye’de alışveriş aramaları %46 artış gösterdi
8 Ocak 2026 12:43
E-Ticaret Ekosisteminde Dengeler Değişiyor: Vergi Düzenlemesi Yolda
E-Ticaret Ekosisteminde Dengeler Değişiyor: Vergi Düzenlemesi Yolda
8 Ocak 2026 12:34
Yurt dışı e-ticaret alışverişlerinde basitleştirilmiş gümrük dönemi sona erdi
Yurt dışı e-ticaret alışverişlerinde basitleştirilmiş gümrük dönemi sona erdi
7 Ocak 2026 14:49
Uyumsoft e-Envanter Defteri ile mali kayıtlarda dijital dönem başladı
Uyumsoft e-Envanter Defteri ile mali kayıtlarda dijital dönem başladı
7 Ocak 2026 14:47
Yeme-içme sektöründe kârlılık krizi: Restoranlar maliyet kıskacında
Yeme-içme sektöründe kârlılık krizi: Restoranlar maliyet kıskacında
7 Ocak 2026 14:45
Kredi Kayıt Bürosu’ndan eğitimde döngüsel ekonomi hamlesi
Kredi Kayıt Bürosu’ndan eğitimde döngüsel ekonomi hamlesi
7 Ocak 2026 14:42
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.