• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Gündem
  3. Vodafone Vakfı Danışma Kurulu 11’inci kez toplandı
Vodafone Vakfı Danışma Kurulu 11’inci kez toplandı

Vodafone Vakfı Danışma Kurulu 11’inci kez toplandı

ICT Media ICT Media
9 Ocak 2025 11:29
Paylaş

Türkiye’de toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Vakfı’nın 11’inci Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleşti.

Vodafone Vakfı’nın 11’inci Danışma Kurulu Toplantısı, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Zaim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim, Türk Ekonomi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Yatırımlar CEO’su Serpil Timuray, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel’in katılımıyla düzenlendi.

Türkiye’de toplumun gelişmesine ve yaşam kalitesinin artmasına katkıda bulunmak hedefiyle faaliyet gösteren Vodafone Vakfı’nın 11’inci Danışma Kurulu Toplantısı, Aydın Doğan Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Doğan Yalçındağ, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Alarko Holding Yönetim Kurulu Üyesi Leyla Alaton, Zaim A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Meral İnci Zaim, Türk Ekonomi Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Canevi, Kale Grubu Başkanı ve CEO’su Zeynep Bodur Okyay, Vodafone Grubu Dünya İcra Kurulu Üyesi ve Yatırımlar CEO'su Serpil Timuray, Vodafone Türkiye CEO’su Engin Aksoy ve Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel’in katılımıyla yapıldı. 

Toplantıda, Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Üyelerine deprem bölgesinde yapılan çalışmalar, Yapay Zekâ Yıldızları projesi, Kırmızı Işık uygulaması ve Vodafone Gönüllüleri hakkında ayrıntılı bilgi verildi. Toplantının sonunda, Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Üyeleri, “Yapay Zekâ Yıldızları” projesi kapsamında yapay zekâ eğitimi alan gençlerle bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

Toplantıyı değerlendiren Türkiye Vodafone Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Süel, şunları söyledi:

“Vodafone Vakfı olarak, 2007’den bu yana toplumsal gelişimin ve değişimin öncüsü olmak için çalışıyoruz. Teknolojiyi hayatın hizmetine sunarak değer yaratıyor, sosyal fayda üreten projeleri destekleyerek topluma hizmet ediyoruz. İş ve akademi dünyasının önde gelen isimlerinden oluşan değerli Danışma Kurulu Üyelerimizin liderliğinde yürüttüğümüz bu projelerle sosyal sorumluluk alanında öncü işlere imza atıyoruz. Danışma Kurulu Üyelerimiz, kurumsal sosyal sorumluluk alanındaki bilgi birikimi ve tecrübeleri doğrultusunda Vodafone Vakfı’nın stratejik yol haritasının belirlenmesinde önemli rol oynuyor. Danışma Kurulu Üyelerimiz ile fikir ve görüş alışverişi yapmak üzere belirli aralıklarla bir araya geliyoruz. Bu toplantımızda da kendilerine Vakfımızın son dönem gelişmeleri hakkında bilgi verdik. Üyelerimiz, projelerimize yönelik önemli geribildirimlerde bulunarak gelecek dönemdeki çalışmalarımıza ışık tuttu.”

Paylaş
Vodafone Vakfı Vodafone Vakfı Danışma Kurulu Aydın Doğan Vakfı Arzuhan Doğan Yalçındağ Limak Holding Ebru Özdemir Alarko Holding Leyla Alaton Zaim A.Ş. Meral İnci Zaim Türk Ekonomi Bankası Yavuz Canevi Kale Grubu Zeynep Bodur Okyay serpil timuray Vodafone Türkiye Engin Aksoy Türkiye Vodafone Vakfı Hasan Süel

Gündem Kategorisinin En Yenileri

PwC’nin 12. Küresel Aile Şirketleri Araştırması yayınlandı
PwC’nin 12. Küresel Aile Şirketleri Araştırması yayınlandı
27 Kasım 2025 16:05
EasyCep, 45 milyon dolar yatırımla 2’inci el elektronik pazarını dönüştürecek
EasyCep, 45 milyon dolar yatırımla 2’inci el elektronik pazarını dönüştürecek
26 Kasım 2025 12:46
Küresel Finans Uygulamaları Pazarında Yeni Dönem: Hacimden Değere Geçiş Hızlandı
Küresel Finans Uygulamaları Pazarında Yeni Dönem: Hacimden Değere Geçiş Hızlandı
26 Kasım 2025 12:06
Girişimlere Yüzde 3 Yatırım Zorunluluğunda Son Gün 31 Aralık
Girişimlere Yüzde 3 Yatırım Zorunluluğunda Son Gün 31 Aralık
20 Kasım 2025 17:26
Küresel telekomünikasyon liderleri Bakü'de: Dijital Gelecek Azerbaycan’da şekilleniyor
Küresel telekomünikasyon liderleri Bakü'de: Dijital Gelecek Azerbaycan’da şekilleniyor
20 Kasım 2025 17:10
ABD’li Uydu Devi Globalstar’ın Türkiye’deki Şirketi Sürpriz Bir İsim Tarafından Satın Alındı
ABD’li Uydu Devi Globalstar’ın Türkiye’deki Şirketi Sürpriz Bir İsim Tarafından Satın Alındı
20 Kasım 2025 10:19
ICT MEDIA DERGİSİ KASIM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ KASIM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.