• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
    • Etkinlik Haberleri
  • Haberler
    • Gündem
    • Bilişim
    • Telekom
    • Savunma
    • Enerji
    • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. Vodafone'lu ailelere özel dijital eğitim içerikleri ile "Evde Kalın" kampanyası
Vodafone'lu ailelere özel dijital eğitim içerikleri ile "Evde Kalın" kampanyası

Vodafone'lu ailelere özel dijital eğitim içerikleri ile "Evde Kalın" kampanyası

14 Aralık 2020 00:00
Paylaş

Vodafone, 4-12 yaş aralığındaki çocukların evde geçirdikleri eğitim zamanını daha kaliteli hale getirmek için Da Vinci Kids ekibiyle güçlerini birleştirdi. Bilim, kodlama, yaratıcılık ve daha birçok konuda eğlendirirken öğreten videoları, oyunları ve aktiviteleri tüm Vodafone'lu aileler Da Vinci Kids mobil eğitim uygulamasını 3 ay boyunca ücretsiz kullanacak.

Ailelerin en büyük endişesi, çocuklarının okuldan uzak kaldığı bu dönemde derslerine destek olacak online kaliteli içeriklere ulaşmak, yeni şeyler öğrenmeye karşı isteklerini canlı tutmak ve ilgilerini sürdürmelerini sağlamak.

Çocukların 21. yüzyıl kazanımlarını geliştirmek ve derslerine yardımcı olmak için müfredatla eşleşen içeriklerle geliştirilen yeni nesil eğitim uygulaması Da Vinci Kids, Vodafone'lu ailelerin ilkokul çağındaki çocuklarına Fen, Türkçe, Matematik, Sanat, Coğrafya ve STEM derslerine müfredatla uyumlu zengin kazanımlardan oluşan içerikler sunacak.

Vodafone ve Da Vinci Kids ile "Evde Kal" kampanyasından faydalanmak isteyen Vodafone'lu aileler, https://get.davincikids.tv/vodafone-tur/ sayfasından kampanya şifresini girerek Da Vinci Kids hesaplarını oluşturabilecekler. Da Vinci Kids hesabı, çocukların yaşlarına göre 6 farklı profile kadar oluşturulabiliyor ve bir hesaba 6 farklı cihazdan erişilebiliyor. Da Vinci Kids, mobil telefon ve tabletlere App Store ve Google Play'denücretsiz indiriliyor.

kidSAFE Seal Programı ile COPPA sertifikalı olan uygulama, aynı zamanda PİN korumalı ebeveyn denetimleri ile Made for Mums Altın Ödül sahibi. BAFTA'ya aday gösterilen Da Vinci Kids, NSPCC (The National Society for the Prevention of Cruelty to Children) tarafından da destekleniyor.

Paylaş
vodefone Da Vinci Kids BAFTA COPPA PİN teknoloji gündemi bilişim gündemi

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom’un milli inovasyonuna uluslararası birincilik ödülü verildi
Türk Telekom’un milli inovasyonuna uluslararası birincilik ödülü verildi
10 Ekim 2026 15:26
Yeni Nesil Şebeke Servisi Devreye Alındı
Yeni Nesil Şebeke Servisi Devreye Alındı
10 Ekim 2026 10:57
Türkiye Vodafone Vakfı Sosyal Etki Projelerini Anlattı
Türkiye Vodafone Vakfı Sosyal Etki Projelerini Anlattı
8 Ekim 2026 13:53
Çocukların İlk Hat Deneyimi İçin Yeni Fırsatlar Sunuluyor
Çocukların İlk Hat Deneyimi İçin Yeni Fırsatlar Sunuluyor
8 Ekim 2026 12:06
Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda İnternet Hediyesi Sunuluyor
Dünya Müşteri Deneyimi Haftası’nda İnternet Hediyesi Sunuluyor
7 Ekim 2026 15:09
Vodafone ve Samsung 5G uyumlu cihazlara erişimi artırıyor
Vodafone ve Samsung 5G uyumlu cihazlara erişimi artırıyor
6 Ekim 2026 15:02
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. ICT Media

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.