• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Enerji
  3. YEDAŞ’tan korona virüs salgınına karşı yeni önlem
YEDAŞ’tan korona virüs salgınına karşı yeni önlem

YEDAŞ’tan korona virüs salgınına karşı yeni önlem

ICT Media ICT Media
8 Nisan 2020 00:00
Paylaş

Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde 40.000 km2 alanda 3 milyon tüketiciye kaliteli ve kesintisiz elektrik hizmeti sunmak için 7/24 faaliyet gösteren YEDAŞ, Türkiye’yi etkisi altına alan Korona virüs (COVID-19) tedbirleri kapsamında vatandaşların evde kalması için Dağıtım Bağlantı Anlaşmalarını online olarak yapıyor. Türkiye genelini etkisi altına alan Korona virüs (COVID-19) ile mücadele sürecinde, enerjinin güvenli ve sürekli dağıtımı için 7 gün 24 saat sahada olmaya devam edeceğini belirten Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), vatandaşlarımızın hijyen kurallarına uymaları, sosyal mesafelere dikkat etmeleri ve zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamaları yönünde çağrıda bulundu. Tüketicilerin çevrimiçi kanallarla işlem yapabilmesi için yeni bir uygulamaya geçtiğini, Evdekal Çağrısına destek verdiklerini duyurdu.

YEDAŞ’ tan yapılan açıklamaya göre, tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs (c) Salgınına karşı bir dizi önlem alan şirket, müşterilerinin taleplerine yanıt verirken müşteri ve çalışanlarının sağlığını en üst düzeyde korumayı hedefliyor.

YEDAŞ bu uygulamada, Kullanıcıların Dağıtım Bağlantı Anlaşmalarını İşletmelere gitmeden dijital ortamda gerçekleştirebilecek. Başvuru sahipleri kurumsal web site, Edaş Online ve elektronik posta aracılığıyla ulaştırdığı başvuru formunu doldurulup ilgili elektronik posta adresine gönderilmesiyle, bağlantı anlaşması yapılmış olacak ve enerji talebi karşılama süreci devam edecektir. Böylelikle yeni bağlantı sürecinde online yapılamayan tek işlem olan bağlantı anlaşmaları da salgın süresince online yapılmış olacaktır.

Paylaş
YEDAŞ korona virüs

Enerji Kategorisinin En Yenileri

ODE Yalıtım,
ODE Yalıtım, "ODE 5.1" vizyonuyla geleceğe odaklanıyor
21 Ocak 2026 16:28
Fronius Türkiye 2026 yılında satış ve servis ağını genişletmeyi hedefliyor
Fronius Türkiye 2026 yılında satış ve servis ağını genişletmeyi hedefliyor
16 Ocak 2026 12:32
Sungrow sürdürülebilebilir büyümede dünya liderleri arasında
Sungrow sürdürülebilebilir büyümede dünya liderleri arasında
16 Ocak 2026 12:24
Nordex Group, 40. Yılını Enerji Sektörünün Öncüleriyle Kutladı
Nordex Group, 40. Yılını Enerji Sektörünün Öncüleriyle Kutladı
5 Aralık 2025 10:37
1 Ocak 2026’ya geri sayım: AB pazarı için karbonsuz ticaret zorunlu hale geliyor
1 Ocak 2026’ya geri sayım: AB pazarı için karbonsuz ticaret zorunlu hale geliyor
11 Kasım 2025 15:05
Sepaş Enerji: Yapay zeka ile enerjiyi daha akıllı yönetmek mümkün
Sepaş Enerji: Yapay zeka ile enerjiyi daha akıllı yönetmek mümkün
8 Kasım 2025 10:54
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.