• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Telekom
  3. “Yeşil Gezegen GreenFest” 4 Ekim’de yapılacak
“Yeşil Gezegen GreenFest” 4 Ekim’de yapılacak

“Yeşil Gezegen GreenFest” 4 Ekim’de yapılacak

ICT Media ICT Media
2 Ekim 2024 14:06
Paylaş

Vodafone Vakfı, Vodafone Türkiye Sürdürülebilirlik Ekibi ve Habitat Derneği’nin çocuklarda çevresel farkındalık yaratmak amacıyla hayata geçirdiği “Yeşil Gezegen” projesi kapsamında düzenlenen “Yeşil Gezegen GreenFest” etkinliği, 4 Ekim’de İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü'nde gerçekleştirilecek.

Vodafone Vakfı ve Vodafone Türkiye Sürdürülebilirlik Ekibi’nin Habitat Derneği ile birlikte hayata geçirdiği “Yeşil Gezegen” projesi, çevreye duyarlı ve sürdürülebilirlik farkındalığına sahip nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Proje kapsamında düzenlenen “Yeşil Gezegen GreenFest” etkinliği 4 Ekim Cuma günü İstanbul Planlama Ajansı Florya Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Çocuklarda çevre bilincinin artırılmasının hedeflendiği festivalde, “Gezegeni Koru” temalı bir kısa film yarışmasının yanı sıra çeşitli atölye ve eğitimler de düzenlenecek. Festivale civar okullardan ve farklı illerden yüzlerce çocuğun katılması bekleniyor.

Çevre temalı kısa film yarışması

Festival kapsamında “Yeşil Bir Dünya İçin Kısa Filminle Sesini Duyur!” başlıklı bir kısa film yarışması düzenlenecek. Yaşları 14-18 arasında değişen lise öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek yarışmada, her biri 10 dakika süren 5 film değerlendirilecek. İş, sanat ve sürdürülebilirlik dünyasından seçili isimlerin yer aldığı jüri tarafından finale kalan 5 filmin değerlendirilmesinden sonra, dereceye girenlere teknoloji hediye çeki takdim edilecek.

Atölyeler gün boyu sürecek

Festival kapsamında ayrıca, Tohum Topu Yapımı, Geri Dönüştürülmüş Kâğıt, Sök-Tak, Atıktan Sanat, İleri Dönüşüm Müzik, Sürdürülebilir Moda Organik Bez, İleri Dönüşüm Güneş Enerjisi, Dance4Fun Dans, Yapay Zekâ, Yeşil Gezegen Dans Eden Kukla, Yeşil Gezegenini Yarat gibi birbirinden ilginç konularda atölyeler de düzenlenecek. Atölyeler, 7-18 yaş arası öğrencilerin katılımına açık olacak.

Paylaş
Vodafone Vakfı Vodafone Türkiye Sürdürülebilirlik Ekibi ve Habitat Derneği Yeşil Gezegen Yeşil Gezegen GreenFest

Telekom Kategorisinin En Yenileri

Vodafone Gönüllüleri, Elazığ'da İyiliğin Yanında Durdu
Vodafone Gönüllüleri, Elazığ'da İyiliğin Yanında Durdu
30 Haziran 2025 17:28
Türkiye’nin dijital omurgası: Türk Telekom’un fiber altyapısı
Türkiye’nin dijital omurgası: Türk Telekom’un fiber altyapısı
27 Haziran 2025 15:22
Turkcell ve Samsung, 5G iş birliğini büyütüyor
Turkcell ve Samsung, 5G iş birliğini büyütüyor
27 Haziran 2025 15:20
Türk Telekom Siber Güvenlik Kampı altıncı dönem başvuruları açıldı
Türk Telekom Siber Güvenlik Kampı altıncı dönem başvuruları açıldı
27 Haziran 2025 15:17
Turkcell, Beko ve Ericsson'dan yapay zekâyı 5G ile buluşturan Ar-Ge projesi
Turkcell, Beko ve Ericsson'dan yapay zekâyı 5G ile buluşturan Ar-Ge projesi
27 Haziran 2025 15:02
Milli Ağ Teknolojisi SD-WAN, NATO Tatbikatında Üstün Performansla Dikkat Çekti : ULAK Haberleşme’den Uluslararası Başarı
Milli Ağ Teknolojisi SD-WAN, NATO Tatbikatında Üstün Performansla Dikkat Çekti : ULAK Haberleşme’den Uluslararası Başarı
26 Haziran 2025 14:47
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.