• Biz Kimiz
  • Künye
logo
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. 1Ci, ERP projelerini 5 Mayıs’ta 1Ci’ın ERP Tech Day’de paylaşacak
1Ci, ERP projelerini 5 Mayıs’ta 1Ci’ın ERP Tech Day’de paylaşacak

1Ci, ERP projelerini 5 Mayıs’ta 1Ci’ın ERP Tech Day’de paylaşacak

ICT Media ICT Media
4 Mayıs 2023 10:41
Paylaş

İş dünyasında dijital dönüşümün hızlanmasıyla birlikte ERP (Kurumsal Kaynak Planlama) sistemlerinin kullanımı da artıyor. Founder Jar’ın paylaştığı veriler, 2021’de 50,57 milyar dolar değerinde olan küresel ERP pazarının, 2030’da 123,4 milyar dolara ulaşacağına işaret ediyor. Öyle ki ERP sistemlerini kullanan kurumların en az %95’i iş süreçlerini iyileştirebildiğini belirtirken, %80’ini de ERP’nin yeni uygulamalar geliştirmeye kapı araladığını aktarıyor.-code sistemiyle şirketlerin karmaşık iş geliştirme süreçlerini kolaylaştıran Doğu Avrupa’nın önde gelen yazılım ve ERP çözümleri geliştiricisi 1C International LLC ise 5 Mayıs’ta JUSTWork Ofis Kampüs’te 1Ci ERP Tech Day isimli ücretsiz bir etkinlik gerçekleştirecek. Etkinliğe katılanların ERP sistemleri hakkında profesyonellerden bilgi edinmesine olanak tanıyacak.

1 milyondan fazla şirketin dijital dönüşüm süreçlerini yürütüyor

1Ci Türkiye Yöneticisi Mert Onay, etkinlik hakkında şu bilgileri paylaştı: “1 milyondan fazla şirkete ve dünya çapında 5 milyonu aşkın kullanıcıya dijital dönüşüm ve ERP çözümleri sunduğumuz platformumuzla, kurumların işlerini büyütmelerini ve verimliliğini artırmalarını sağlıyoruz. Şirketlerin iş süreçlerini düşük maliyetlerle otomatikleştirmelerine kapı aralıyoruz. Müşterilerimizin dijital dönüşümünün tüm aşamalarında profesyonel ekiplerimizle rehberlik ediyoruz. 5 Mayıs’taki 1Ci ERP Tech Day etkinliğimizde de ERP sistemlerindeki uzmanlığımızı katılımcılarla paylaşacağız. Farklı sektörlerde faaliyet gösteren şirketlerin dönüşümlerinden örnekler vererek, bu sürecin aslında ne kadar kârlı ve kolay olduğunu olduğunu açıklayacağız.”

Low-code teknoloji ile rutin yazılım süreçlerini ortadan kaldırıyorlar

ERP sistemlerinin, küreselleşmenin hız kazandığı günümüzde şirketlerin çevikleşmesi için kritik bir öneme sahip olduğuna dikkat çeken 1Ci Türkiye Yöneticisi Mert Onay, “ERP çözümlerimizle şirketlerin hem kurum içi hem de müşterilerinin ihtiyaçlarını etkin bir şekilde karşılamalarını, kaynaklarını doğru yönetmelerini sağlıyoruz. Düşük kod teknolojimizle birlikte rutin kodlama süreçlerini ortadan kaldırarak karmaşık iş otomasyonlarının bile kolayca oluşturulmasını mümkün kılıyoruz. ERP sistemlerinin BT ekipleri tarafından pratik bir şekilde özelleştirilmesinin, yeni uygulamalar geliştirilmesinin, yeni ihtiyaçlara uyarlanmasının önünü açıyoruz. Bunun yanı sıra dijitalleşme yoluyla ek gelir etmeye odaklanan yönetim araçları sunuyoruz. ERP sistemleri ve dijital dönüşüm hakkında daha fazla bilgi edinmek isteyenleri tüm uzmanlığımızı ve çözümlerimizi aktarmak üzere etkinliğimize bekliyoruz” dedi.

Paylaş
ERP 1Ci ERP Tech Day Mert Onay low-code

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

MİA Teknoloji madencilikte Karma Gerçeklik ile tam güven dönemini başlatıyor
MİA Teknoloji madencilikte Karma Gerçeklik ile tam güven dönemini başlatıyor
30 Ocak 2026 13:55
Yandex Türkiye ve SBTÜ’den genç yeteneklere “Anadolu Hackathon” fırsatı
Yandex Türkiye ve SBTÜ’den genç yeteneklere “Anadolu Hackathon” fırsatı
29 Ocak 2026 12:18
Yapay Zekâda
Yapay Zekâda "Sistematik Entegrasyon" Dönemi: KPMG 2026 Raporu
29 Ocak 2026 12:13
KOBİ’lerin Finansal Süreçleri LucaNet One ile Dijitalleşiyor
KOBİ’lerin Finansal Süreçleri LucaNet One ile Dijitalleşiyor
29 Ocak 2026 12:11
fiCommerce 2025 Yılında Operasyonel Hacmini 9,5 Kat Artırdı
fiCommerce 2025 Yılında Operasyonel Hacmini 9,5 Kat Artırdı
28 Ocak 2026 14:36
Kobi AI, Yapay Zekayı KOBİ’lerin İş Süreçlerine Entegre Ediyor
Kobi AI, Yapay Zekayı KOBİ’lerin İş Süreçlerine Entegre Ediyor
28 Ocak 2026 14:34
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.