• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. 3. KOD Ödülleri finalistleri belirlendi
3. KOD Ödülleri finalistleri belirlendi

3. KOD Ödülleri finalistleri belirlendi

ICT Media ICT Media
5 Mart 2020 00:00
Paylaş

Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından düzenlenen KOD Ödülleri, ilkokul, ortaokul ve lise eğitim düzeylerine yönelik, Matematik ve Fen Bilimleri alanlarında öğrenmeye katkı sağlayacak dijital oyun ya da dijital oyun fikri üreten katılımcılar arasından finalistlerini seçti. Finalistler 7 Mart’ta jüri karşısına çıkacak.

Türkiye Bilişim Vakfı (TBV), matematik ve fen bilimleri alanlarındaki eğitim oyunlarının ödüllendirildiği ve üçüncüsünün bu yıl düzenlendiği KOD Ödülleri Eğitim Oyunu Yarışması’nda Demoday’e katılma hakkı kazanan finalistler belirlendi. 7 Mart 2020 tarihinde Workinton Levent’te jüri karşısına çıkacak olan 30 proje, öğrenci ve öğretmenlerin de deneyimine sunulacak.

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve TBV Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı, Netmarble EMEA Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özistek, Purple Pan Creative Agency Kurucusu ve Kreatif Direktörü Ozan Aydemir, Bahçeşehir Üniversitesi Dijital Oyun Tasarımı Bölüm Başkanı / BAU Game Lab Kurucu ve Direktörü Güven Çatak, İstanbul Enka Okulları Müdürü Dr. Özlem Mecit, ODTÜ Görsel-İşitsel Sistemler Araştırma ve Uygulama Merkezi Direktörü Kürşat Çağıltay, İş Bankası Yetenek Yönetimi Bölümü Müdür Yardımcısı Niyazi Arda Aygül ve Code.org Türkiye Temsilcisi / Robincode Kurucusu Gözde Erbaz’ın jüri olarak yer aldığı, Eczacıbaşı Holding, Türkiye İş Bankası, Netmarble EMEA ve Workinton sponsorluğunda ve Robincode desteğiyle gerçekleştirilen KOD Ödülleri’nde kazananları sürpriz ödüller bekliyor.

Eğitim alanında bir değişim ve dönüşüm ortaya çıkarmak için 3 yıl önce büyük bir inançla yola çıktıklarını belirten Netmarble EMEA Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özistek, “Dünyada eğitim hâlâ tahta karşısında ve sınıflarda oturarak yapılıyor. Yakın gelecekte eğim sektörü de yapay zekadan, blok zincir teknolojisinden hareketle yıkıcı teknolojilerin etkisine girecek. KOD Ödülleri’yle birlikte ülkemizde bu değişime ve dönüşüme öncülük etmeye çalışıyoruz. Netmarble olarak bu çabaya destek vermekten dolayı mutluyuz. Katılımcılar emeklerinin karşılığını almaya çok yaklaştı. Jürinin değerlendirmelerinin yanı sıra öğrenci ve öğretmenlerin görüşleri de çok önemli. Eğitimdeki teknolojik dönüşüme katkısı olacak çok yaratıcı projelerin seçileceğine inanıyoruz” diye konuştu.

Paylaş
TBV KOD Ödülleri Barış Özistek

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.