• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Abonesepeti, İngiltere Merkezli Goldmanstartups liderliğinde 400.000 Dolar yatırım aldı
Abonesepeti, İngiltere Merkezli Goldmanstartups liderliğinde 400.000 Dolar yatırım aldı

Abonesepeti, İngiltere Merkezli Goldmanstartups liderliğinde 400.000 Dolar yatırım aldı

ICT Media ICT Media
10 Ekim 2023 11:08
Paylaş

Abonelik yönetim uygulaması Abonesepeti, İngiltere merkezli Goldmanstartups liderliğinde Keiretsu Forum Türkiye ve ŞirketOrtağım Melek Yatırım Ağı yatırımcılarının katılımı ile 400.000 Dolar yeni yatırım aldı.

Deniz Okumuş tarafından kurulan Abonesepeti ekibine 2017 yılında Müjgan Aydın ve 2019 yılında ise Serkan Türkoğlu kurucu ortak olarak dahil oldu. Abonesepeti’nin yurt içinde hizmet veren tek platform olduklarını belirten Okumuş, “Tüm aboneliklerinizi tek bir uygulamada başlatabilir, yönetebilir ve herhangi bir prosedüre gerek kalmadan kolayca sonlandırabilirsiniz. Böylelikle abonelik sürelerinizi, aylık ve yıllık abonelik giderlerinizi takip edebilir ve düzenli kontrol altında tutarak abonelik dağınıklığına son verebilirsiniz. Şu an IOS, Android, WebApp üzerinden hizmet sağlıyoruz. Bu ay itibariyle 12M+ İşbank İşcep kullanıcısı Abonesepeti’ni İşbank Mobil Bankacılık uygulaması içerisinde kullanmaya başlayacak” dedi.

Abonesepeti ‘nin 2017 yılında ŞirketOrtağım Melek Yatırım Ağı’ından 1 Milyon Dolar değerleme ile tohum öncesi yatırım aldığını belirten Okumuş, şöyle devam etti: “2021 yılı son çeyrekte ise Keiretsu Forum Melek Yatırım Ağı’ndan 2 Milyon değerleme ile tohum yatırım alarak Abonesepeti’ini bir karşılaştırma platformundan bir abonelik yönetim uygulamasına pivot etmiştik. Bugün Goldmanstartups liderliğinde, Keiretsu Forum Türkiye ve ŞirketOrtağım Melek Yatırım Ağı’nın katılımı ile 400.000 Dolar yatırım aldık. Bu yatırımla birlikte, kullanıcılarımıza daha iyi hizmet sunmak için odaklanacağımız konu, abonelik hizmet başlangıcından, iptal sürecine kadar tüm abonelik işlemlerinin dijitalde uçtan uca tamamlamalarını sağlamak olacaktır. Bu doğrultuda, abonelik hizmeti sunan bütün kurumlar ile eşzamanlı çalışacak sistemlerimizi kusursuz bir hale getireceğiz. Visainnovationprogram’a dahil olduk ve yakın gelecekte Abonesepeti Cüzdanı canlıya almış olacağız. Böylelikle Abonesepeti sadece aboneliklerimizi değil, abonelik bütçelerinizi de yöneteceğiniz bir fintech app’e dönüşecektir. Gelecekte pazar büyüklüğü 1 Trilyon $’ın üzerinde olan Fintech pazarında global bir oyuncu olmayı hedeflemekteyiz.”

Son 5 yılda abonelik ekonomisi %350 üzerinde büyüdü. Sektörün gelecek 2 yılda %100 büyüyerek 500 milyon dolar büyüklüğe ulaşması bekleniyor. Abonesepeti, mobil, internet, TV, güvenlik gibi 12 farklı kategoride 30’dan fazla marka ile eş zamanlı çalışıyor. 34 bin ile başladığı müşteri sayısını 250 bine çıkaran uygulamanın 2024 yılı için hedefi ise 2 milyon aboneye ulaşmak!

Paylaş
Abonesepeti Goldmanstartups Keiretsu Forum Deniz Okumuş

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Limak’tan veri merkezlerine stratejik adım
Limak’tan veri merkezlerine stratejik adım
28 Kasım 2025 16:05
Hizmet İhracatının Şampiyonu Yine Mars Logistics
Hizmet İhracatının Şampiyonu Yine Mars Logistics
28 Kasım 2025 16:01
1Ci, finansal danışmanlar için yeni gelir modeli sunan Bulut Platformunu Türkiye'de tanıttı
1Ci, finansal danışmanlar için yeni gelir modeli sunan Bulut Platformunu Türkiye'de tanıttı
27 Kasım 2025 16:13
m-TOD’un yeni dönem başkanı Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin oldu
m-TOD’un yeni dönem başkanı Türk Telekom CEO’su Ebubekir Şahin oldu
26 Kasım 2025 15:46
Türk Telekom fiber istasyonlarıyla 5G’ye hazır
Türk Telekom fiber istasyonlarıyla 5G’ye hazır
26 Kasım 2025 15:44
Enocta’dan kurumsal gelişimi eğitime destekle birleştiren kampanya
Enocta’dan kurumsal gelişimi eğitime destekle birleştiren kampanya
26 Kasım 2025 12:01
ICT MEDIA DERGİSİ KASIM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ KASIM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.