• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Akıllı Şehirlerin öncüleri İstanbul’da buluşuyor
Akıllı Şehirlerin öncüleri İstanbul’da buluşuyor

Akıllı Şehirlerin öncüleri İstanbul’da buluşuyor

ICT Media ICT Media
11 Nisan 2018 00:00
Paylaş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde 17-18-19 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen World Cities Congress İstanbul'18 bünyesinde workshoplar ve 12 panel gerçekleşecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde, 17-18-19 Nisan 2018 tarihlerinde Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen World Cities Congress İstanbul'18'un konferans programı netlik kazandı. Üç gün boyunca çeşitli ülke ve şehirlerden, teknolojide öncü firmalar ve 100’e yakın konuşmacının katılımıyla düzenlenecek olan konferansta workshoplar ve 12 panel gerçekleşecek. Alanında en yetkin isimlerin, akıllı şehirlerin yarınları nasıl şekillendireceğini mercek altına alacağı konferansa bu yıl 10 bini aşkın profesyonelin katılması bekleniyor.

World Cities Congress İstanbul'18'de neler konuşulacak?

Akıllı şehir dönüşümünün üç gün boyunca liderler ve uzmanlar tarafından masaya yatırılacak. Açılış töreninin ardından başlayacak, Netaş CEO’su C.Müjdat Altay’ın modere edeceği Türk Telekom CEO'su Paul Doany ve Bosch Türkiye ve Ortadoğu Başkanı Steven YOUNG'un sahneyi paylaşacağı “Yenilikçi Şehir Teknolojileri”, oturumunu "Akıllı Şehirlerde Ulaşım ve Araç Teknolojileri başlıklı panel takip edecek.

İkinci günün ilk oturumu olan Akıllı Şehir Stratejileri, Danimarka'nın Odense şehrinin idarecilerinden Bjarke Walmar ve akıllı şehirler uzmanı Renato de Castro'nun sunumuyla gerçekleşecek. Aynı gün Yalova Üniversitesi Ulaştırma Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan moderatörlüğünde düzenlenecek Mega Kentlerde Sürdürülebilir Ulaşım Stratejileri paneline 8-80 Cities Kurucusu ve Başkanı Guillermo Penalosa konuk olacak.

Şehrin Büyük Verisi ve Siber Güvenlik başlıklı panelin konuşmacıları arasında Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Habercilik Genel Müdürü Ensar Kılıç, IBM Genel Müdürü Defne Tozan ve Microsoft Genel Müdürü Murat Kansu yer alacak.

World Cities Congress İstanbul'un son gününde oturumlar Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Şuayip Birinci ve "artırılmış mimari" uzmanı mimar Simon Kim'in sahne alacağı Akıllı ve Sağlıklı Yaşam oturumuyla başlarken, Akıllı Şehirlerde Enerji Yönetimi oturumunda Startupbootcamp Akıllı Ulaşım & Enerji Berlin Mentörü Florian Lennert sahnede yerini alacak.

Paylaş
World Cities Congress Akıllı şehir

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

TD SYNNEX, İklim Hedefine Erken Ulaştı: Emisyonlar Yüzde 43 Azaldı
TD SYNNEX, İklim Hedefine Erken Ulaştı: Emisyonlar Yüzde 43 Azaldı
21 Ekim 2025 15:55
ARF süper bilgisayarı TRUBA altyapısını zirveye taşıyor
ARF süper bilgisayarı TRUBA altyapısını zirveye taşıyor
21 Ekim 2025 12:19
Azerion ve Huawei yapay zekâ uygulamalarında  güçlerini birleştirdi
Azerion ve Huawei yapay zekâ uygulamalarında güçlerini birleştirdi
21 Ekim 2025 12:10
BTK’dan Fatura Zammına Fren: 5G Öncesi Mobil İletişim Ücretlerine Tavan Fiyat
BTK’dan Fatura Zammına Fren: 5G Öncesi Mobil İletişim Ücretlerine Tavan Fiyat
21 Ekim 2025 12:06
E-Ticarette ayakkabı, oyuncak ve çanta ithalatına kısıtlama getirdi
E-Ticarette ayakkabı, oyuncak ve çanta ithalatına kısıtlama getirdi
21 Ekim 2025 12:03
Amazon Arızası Küresel İnterneti Çökertti: Milyonlarca Kullanıcı Etkilendi
Amazon Arızası Küresel İnterneti Çökertti: Milyonlarca Kullanıcı Etkilendi
21 Ekim 2025 11:58
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.