• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Amani AI, İTÜ ARI Teknokent bünyesine katıldı
Amani AI, İTÜ ARI Teknokent bünyesine katıldı

Amani AI, İTÜ ARI Teknokent bünyesine katıldı

ICT Media ICT Media
6 Kasım 2020 00:00
Paylaş

Türkiye, Ortadoğu ve Afrika pazarları için yapay zeka destekli teknolojisi ile esnek ve tamamen modüler bir kimlik doğrulama platformu oluşturma vizyonuyla kurulan FinTech girişimi Amani AI, İTÜ ARI Teknokent’in bünyesine katıldı.

Finansal teknolojiler alanında yapay zeka destekli çözümler sunarak uzaktan müşteri edinimini sağlamayı, müşterini tanı işlemlerini gerçekleştirmeyi (KYC), banka ve finansal kurumlarda iç ve dış sahtekarlığı azaltmayı, maliyetleri önemli ölçüde düşürmeyi ve müşteri deneyimini geliştirmeyi amaçlayan Amani Al, İstanbul Teknik Üniversitesi'nin teknoloji geliştirme bölgesi olan İTÜ ARI Teknokent’in bünyesine katıldı. Özellikle Türkiye, Ortadoğu ve Afrika pazarları için esnek ve tamamen modüler bir kimlik doğrulama platformu oluşturma vizyonuyla hareket eden Amani Al, gerçekleşen bu iş birliğiyle kısa vadede teknoloji ekosisteminde büyüyerek güçlenmeyi hedefliyor.

Türkiye’de yüksek potansiyelli startupları bir araya getiren İTÜ ARI Teknokent’e dahil olmaktan mutluluk duyduklarını belirten Amani AI Kurucusu Hamid Khan, "Türkiye’deki çalışmalarımızı hızlandırarak teknoloji alanındaki yatırımlarımıza devam etmeyi hedefliyoruz. Teknoloji, inovasyon ve girişimciliğin odağındaki İTÜ ARI Teknokent ile Türk FinTech ekosistemine de katkı sağlayacak pek çok farklı proje gerçekleştireceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Paylaş
FinTech  Amani AI İTÜ ARI Teknokent teknoloji gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Technopc ve DT Cloud  güçlerini birleştiriyor
Technopc ve DT Cloud güçlerini birleştiriyor
5 Ağustos 2025 14:19
Redington ve EDB’den Türkiye ve CIS’te Stratejik Yapay Zekâ İş Birliği
Redington ve EDB’den Türkiye ve CIS’te Stratejik Yapay Zekâ İş Birliği
5 Ağustos 2025 14:15
Momento’dan 3 yeni iş birliği
Momento’dan 3 yeni iş birliği
5 Ağustos 2025 14:10
Turkcell Ukrayna’dan çıktı
Turkcell Ukrayna’dan çıktı
5 Ağustos 2025 12:47
Veri bilimi, pek çok sektörde istihdam olanaklarını barındırıyor
Veri bilimi, pek çok sektörde istihdam olanaklarını barındırıyor
4 Ağustos 2025 10:51
Citrix ve Nutanix iş birliği ile dijital çalışma ortamlarında yeni bir dönem başlıyor
Citrix ve Nutanix iş birliği ile dijital çalışma ortamlarında yeni bir dönem başlıyor
1 Ağustos 2025 12:09
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.