• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Angel Effect’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar oldu
Angel Effect’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar oldu

Angel Effect’in Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar oldu

ICT Media ICT Media
8 Nisan 2021 00:00
Paylaş

Melek yatırım platformu Angel Effect’in Genel Kurul toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Onicorn Teknoloji CEO’su Gökhan Akar getirildi.

2019 yılının Ekim ayında melek yatırım platformu olarak kurulan Angel Effect Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi. Genel Kurul’da Yönetim Kurulu Başkanı Onicorn Teknoloji CEO’su Gökhan Akar olurken, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği’ne ise Mentoro Kurucu Ortağı ve Platform Direktörü Başak Tulga Önen getirildi. Yönetim Kurulu Üyeleri ise Angel Effect Kurucu Ortağı & Startup Mentoru Cem Önce ve Figopara Kurucu Ortağı ve CEO’su Koray Bahar oldu.

Hedef yıl sonuna kadar yatırım yapılan şirket sayısını 12’ye çıkarmak

Konuya ilişkin değerlendirmede bulunan Angel Effect Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akar, şunları söyledi: “Önümüzdeki dönemde kuruluş felsefemize bağlı kalarak, zengin insan kaynağımızla birlikte, girişim ekosisteminin tüm paydaşlarına değer katmaya, girişimlerin yüksek etkili mentorluk ve iş ağı desteği alabileceği melek yatırım platformu olmaya devam edeceğiz. Yıl sonuna kadar yatırım yaptığımız şirket sayısını en az 12’ye çıkarmayı hedefliyoruz.”

15 ayda 106 ülkeden 2 binin üzerinde başvuru

Angel Effect Yönetim Kurulu Üyesi Cem Önce ise “15 ay önce hayata geçirdiğimiz melek yatırım platformu Angel Effect olarak bugüne kadar 106 ülkeden 2 binin üzerinde başvuru aldık. Yatırım yaptığımız Ekmob ve Clotie’nin ikinci yatırım turlarına öncülük ettik” dedi. Yatırım yapacakları şirkette özellikle mevcut bir problemin çözümü olup olmadığına dikkat ettiklerinin altını çizen Akar, “Yüksek etkiye sahip girişimler üretecek bir ekosistem geliştirmek amacıyla sadece Türkiye’deki değil, yurt dışındaki girişimler de yakın markajımızda. Bir yandan yurt dışındaki girişimlere yatırım yapmanın yanında bilgi ve yetenek süreçlerini yönetirken, yurt içindeki yüksek etkili girişim sayısını da üst seviyelere taşımayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Paylaş
Angel Effect Gökhan Akar  Başak Tulga Önen  Cem Önce Koray Bahar  teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.