• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Ankara Kalkınma Ajansı’ndan Instagram Yarışması
Ankara Kalkınma Ajansı’ndan Instagram Yarışması

Ankara Kalkınma Ajansı’ndan Instagram Yarışması

ICT Media ICT Media
8 Aralık 2017 00:00
Paylaş

Ankara Kalkınma Ajansı, Ankara’nın kültürel ve tarihi çeşitliliği yansıtmak ve yöresel değerleri ön plana çıkarmak için Instagram fotoğraf yarışması düzenliyor.

“1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması” adıyla düzenlenecek yarışmaya ile Ankara’nın tarihi mekânları, müzeleri, vakıf eserleri, türbeleri gibi kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtan fotoğrafların yanı sıra, yöresel değerlerinin de ön plana çıkarılması hedefleniyor. Çekilen fotoğraflar profesyonel jüri ekibi ile birlikte fotoğrafın instagram üzerinden aldığı beğeni sayısına göre değerlendirilecek. Böylelikle sosyal medya takipçilerinin de Ankara'nın değerleri hakkında bilgi sahibi olmaları ve farkındalıklarının arttırılması sağlanacak.

Yarışmaya katılmak için Ankara temalı fotoğraflara Instagram üzerinde #Ankaradagezilecekçokyervar etiketini ekleyip Ankara Kalkınma Ajansı resmi Instagram hesabı @cityofankara‘nın mention edilerek fotoğraf altı açıklamasıyla birlikte paylaşılması gerekiyor. Yarışmaya başvuruların tamamlanabilmesi için web sitesindeki (http://www.ankaradagezilecekcokyervar.com/) başvuru formunun doldurulması ve fotoğraflarının orijinal hallerinin bu siteye yüklenmesi de isteniyor.

Birinciye Fotoğraf Makinesi

Seçici kurul tarafından yapılan değerlendirme ve belli oranlarda Instagram üzerinden alınan beğeniler sonucunda; birinci olan yarışmacıya fotoğraf makinesi, ikinciye laptop, üçüncüye de cep telefonu ödülü verilecektir. Üç mansiyon ödülünün de verileceği yarışmada birinci mansiyona ulaşım masrafı ile 4 veya 5 yıldızlı termal otelde konaklama, ikinciye yurtiçi gidiş dönüş uçak bileti, üçüncüce Ankara’da çift kişilik akşam yemeği ödülü verilecektir.

Yarışma 23 Şubat 2018 tarihinde sona erecek. Katılımın ücretsiz olduğu yarışmaya ilişkin detaylara ajansın web sitesi üzerinden alınabilecek.

Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık yarışmayla ilgili olarak şunları söyledi: “Ankara’nın kültürel ve tarihi çeşitliliğini yansıtacak, yöresel değerlerini ön plana çıkartacak, kaybolmaya yüz tutmuş değerlerin yeniden canlanmasını sağlayacak olan 1. Ankara Instagram Fotoğraf Yarışması’nın Ankara tanıtımına olumlu katkılar sağlayacağına inanıyorum. Sosyal medyanın giderek yaşamın her safhasına girdiği günümüzde Ankara’nın sahip olduğu bu değerlerin Instagram üzerinden yaygınlaşması da gerekmektedir.

Paylaş
Ankara Kalkınma Ajansı Arif Şayık instagram yarışması

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Sağlıkta yeni ufuklar açacak  10 yenilikçi girişim AZ Lab Sahnesi’nde
Sağlıkta yeni ufuklar açacak 10 yenilikçi girişim AZ Lab Sahnesi’nde
28 Haziran 2025 10:29
Ankara’da bilişim rüzgarları esti, TEDÜ öğrencileri yine zirveye yerleşti
Ankara’da bilişim rüzgarları esti, TEDÜ öğrencileri yine zirveye yerleşti
28 Haziran 2025 10:24
Yapay Zeka, Pazarlamanın Yeni Beyni: Kararlar Daha Hızlı, Stratejiler Daha Akıllı
Yapay Zeka, Pazarlamanın Yeni Beyni: Kararlar Daha Hızlı, Stratejiler Daha Akıllı
27 Haziran 2025 15:18
Vodafone’dan tüm kullanıcılara yapay zeka destekli “Wi-Fi Asistanı
Vodafone’dan tüm kullanıcılara yapay zeka destekli “Wi-Fi Asistanı
27 Haziran 2025 15:15
Felaket Kurtarma Planı Olmayan Şirketler İçin Büyük Tehdit: Veri Kaybı ve Finansal Zarar
Felaket Kurtarma Planı Olmayan Şirketler İçin Büyük Tehdit: Veri Kaybı ve Finansal Zarar
27 Haziran 2025 14:02
Trend Micro Ürünlerini Kullanmak Çözüme Giden Yolu Kolaylaştırıyor
Trend Micro Ürünlerini Kullanmak Çözüme Giden Yolu Kolaylaştırıyor
26 Haziran 2025 15:27
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.