• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. ASİS CT’den salgına karşı termal kamera çözümü
ASİS CT’den salgına karşı termal kamera çözümü

ASİS CT’den salgına karşı termal kamera çözümü

ICT Media ICT Media
25 Nisan 2020 00:00
Paylaş

Dijital dönüşüm çağının ihtiyaçları doğrultusunda teknolojik katma değer yaratarak büyümeyi sürdüren Asis Elektronik, “ASİS CT-City Technologies” markasıyla Türkiye’de salgınla mücadele için termal kamera projesini hayata geçiriyor.

Türkiye’nin 81 ilinde faaliyetleriyle adından söz ettiren, dünyanın ise 13 ülkesinde büyük projelere imza atan Asis CT, Termal Kamera ve Blackbody cihazlarının Türkiye’deki proje yönetimini ve sistem entegratörlüğünü gerçekleştirecek. Son derece hassas ve doğruluk oranı yüksek ölçümlerle yüksek ateşi tespit eden termal kameralar koronavirüs salgınıyla mücadelede kilit rol oynayacak.

Termal kameralar Türkiye genelinde kamusal alanlarda, kamu binalarında, hastanelerde, okullarda ve havalimanlarında kullanılarak yüksek ateşli hastaların anında tespit edilerek virüsün yayılımının önlenmesi amacıyla kullanılacak.

Şehirlerde kent yaşamını modernleştirirken bir yandan da artan güvenlik ve tasarruf gereksinimleri akıllı şehir teknolojilerine yatırımları hızlandırıyor. ASİS CT-City Technologies; Akıllı Şehir Danışmanlık Hizmetleri, Mobil İzleme Sistemleri, Kişi &Yolcu Sayma ve Analiz Sistemleri, Geçiş Kontrol Sistemleri, Elektronik Ücret Toplama Sistemleri, Yolcu Bilgilendirme Sistemleri, Mikro Mobilite Çözümleri, Mobilite 360 Platform ve Elektronik Denetleme Sistemleri alanlarında geliştirdiği teknolojilerle öne çıkan Asis CT şehir yaşamının en önemli sorununa dönüşen koronavirüs salgınına karşı akıllı şehir teknolojileri hizmetini termal kamera projesiyle sürdürüyor.

Günümüzün ihtiyaçlarına ileri teknolojilerle en etkin çözümleri sunmayı hedeflediklerini belirten Asis CT Genel Müdürü Fatih Gündoğan; “Akıllı şehirler odağında birikimimizi değerlendirdiğimiz yeni işbirlikleri kapsamında termal kamera projemizi de hizmetlerimize dahil ediyoruz. Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla mücadelede Asis CT olarak, şehirlerde kamusal alanlar ve kamu binaları başta olmak üzere birçok lokasyonda termal kamera entegrasyonu ve çözümleri üreteceğiz. Dünyada salgınlar artık kaçınılmaz hale geldi, tüm teknoloji şirketleri alt yapılarını, ar-ge ve insan kaynaklarını bu yönde geliştirmeli” dedi.

Paylaş
​​​​​​​Dijital dönüşüm ASİS CT Asis Elektronik

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
Teknolojik ürünlerin belgelendirilmesine ilişkin usul ve esaslar belirlendi
18 Aralık 2025 15:34
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
Fortinet, modelleri, verileri ve altyapıyı koruyan Güvenli AI Veri Merkezi çözümünü tanıttı
17 Aralık 2025 14:44
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı:  Niyet Var, Bütçe Yok
KOBİ’lerin Dijital Dönüşüm Çıkmazı: Niyet Var, Bütçe Yok
17 Aralık 2025 14:43
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
212 NexT’ten yapay zekâ destekli üretim platformu Aibuild’e yatırım
17 Aralık 2025 11:33
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
Kurumların %78’i yapay zekâya güveniyor
15 Aralık 2025 16:59
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
Türkiye’nin Ar-Ge Haritasında Tarihi Dönüşüm: Yazılım Sektörü İlk Kez İmalatı Geride Bıraktı!
15 Aralık 2025 15:06
ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ ARALIK 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.