• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. AssisTT, 2021 yılında 6 bini aşkın yeni işe alım gerçekleştirdi
AssisTT, 2021 yılında  6 bini aşkın yeni işe alım gerçekleştirdi

AssisTT, 2021 yılında 6 bini aşkın yeni işe alım gerçekleştirdi

ICT Media ICT Media
19 Ocak 2022 00:00
Paylaş

Türk Telekom’un müşteri deneyim şirketi olan ve Türkiye genelinde 22 ilde 13 binin üzerinde çalışanıyla çözümler sunan AssisTT, 2021 yılında ortaya koyduğu istihdam hedefini gerçekleştirdi. İstihdama verdiği önemle kendi sektörüne öncülük eden ve Great Place To Work tarafından 3. kez “Harika İş Yeri” ve “En İyi İşveren” unvanlarına layık görülen marka, 2021 yılında 6 bini aşkın yeni işe alım gerçekleştirerek ülke ekonomisini desteklediğini bir kez daha ortaya koydu.

Güçlü teknolojik alt yapısı ve donanımlı ekipleriyle Türkiye’nin, alanında lider kurum ve markalarına çok kanallı müşteri deneyimi çözümleri sunan, yüzde 100 Türk Telekom iştiraki AssisTT, yıllık istihdam rakamlarıyla adından söz ettiriyor. Great Place To Work tarafından 3. Kez “Harika İş Yeri” ve “En İyi İşveren” listesinde yer alan AssisTT, 2021 yılında 6 bini aşkın yeni işe alım gerçekleştirerek ekonomiye destek vermeye devam ediyor.

“AssisTT, Anadolu’daki en büyük işverenlerden biri konumunda”

AssisTT’in köklü bir geçmişe sahip bir müşteri deneyim şirketi olmanın yanında her yıl binlerce gence iş imkanı sunan bir istihdam merkezi de olduğunu belirten AssisTT Genel Müdürü Haktan Saran “Bugün geldiğimiz noktada 22 ilde 13 binin üzerinde çalışma arkadaşımızla önemli bir istihdam gücüne sahibiz. Geçtiğimiz yıl 5 bin yeni işe alım gerçekleştirmiştik. Bu yıl ise yine 6 bini aşkın yeni işe alım yaparak hedeflerimizi tamamladık. AssisTT olarak Anadolu’da en büyük işverenlerden biri konumundayız. Toplam istihdamımızın yüzde 70’i Anadolu’da yaşıyor. Çalışma arkadaşlarımızın yaş ortalaması 29 ve kadın çalışan oranımız yüzde 68 civarında. Gençlerin ve kadınların istihdamını ise son derece önemsiyoruz“ dedi.

Özgür Çalışma Modeli ile uzaktan, yarı zamanlı ve esnek çalışma imkânı

Genel Müdür Saran, dijital dönüşüm paralelinde tüm süreçlerini sürekli gözden geçirdiklerini ve değişen dinamikleri göz önüne alarak çalışma modellerinde de yenilikçi uygulamaları hayata geçirdiklerinin altını çizdi. Yeni nesil bir çalışma modeli olan Özgür Çalışma Modeli ile üniversite öğrencileri, ev kadınları ve engelli bireyler başta olmak üzere iş hayatında var olmak isteyenlere uzaktan, yarı zamanlı ve esnek çalışma imkânı sağladıklarını belirten Saran, “Bu çalışma modeli ile bireyler, seçtikleri saat aralıklarında çalışarak diğer sorumluluklarına da rahatlıkla vakit ayırabiliyor. Bu sayede çalışmak isteyen, iş hayatında olmak isteyen herkese iş fırsatı sunarak ülke ekonomisine de katkı sağlıyoruz. Bu modelde başvuruların yüzde 70’ini öğrenciler oluştururken, Özgür Çalışma Modeli’nde çalışanların yüzde 60’ını kadınlar oluşturuyor ”dedi.

 

Paylaş
bilişim haberleri teknoloji haberleri AssisTT

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Finali Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi
Türkçe Doğal Dil İşleme Yarışması Finali Bilişim Vadisi’nde gerçekleştirildi
16 Ağustos 2025 13:43
Resmî Gazete’de Yayımlandı: Hız Sınırları ve Trafik Levhaları Baştan Düzenlenecek
Resmî Gazete’de Yayımlandı: Hız Sınırları ve Trafik Levhaları Baştan Düzenlenecek
16 Ağustos 2025 13:19
Bilet.com'a Yeni Yatırım: Hedef
Bilet.com'a Yeni Yatırım: Hedef "Bilet Süper Uygulaması"
15 Ağustos 2025 13:46
“Fiber altyapımız ve mobildeki güçlü büyüme ile 5G ve ötesi için hazırız”
“Fiber altyapımız ve mobildeki güçlü büyüme ile 5G ve ötesi için hazırız”
14 Ağustos 2025 14:43
Trend Micro, Uç Nokta Korumada 20. Kez Gartner Lideri
Trend Micro, Uç Nokta Korumada 20. Kez Gartner Lideri
14 Ağustos 2025 14:18
Netaş, İkinci Çeyrekte Satış Gelirlerini Artırarak 5G ve Yerli Üretime Odaklandı
Netaş, İkinci Çeyrekte Satış Gelirlerini Artırarak 5G ve Yerli Üretime Odaklandı
14 Ağustos 2025 12:40
ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ AĞUSTOS 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.