• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. ASUS, 2022 yılını lider kapattı
ASUS, 2022 yılını lider kapattı

ASUS, 2022 yılını lider kapattı

ICT Media ICT Media
4 Mart 2023 16:45
Paylaş

Yükselen pazar payıyla oyun dizüstü bilgisayarları kategorisinde büyüme ivmesini devam ettiren ASUS, GFK sonuçlarına göre yüzde 19,6’lık pazar payıyla zirvede yer aldı. ASUS, oyun dizüstü bilgisayarların da içinde olduğu tüketici elektroniği notebook kategorisinde ise, IDC verilerine göre 2022 yılını %20,72 pazar payıyla lider olarak tamamladı.

Araştırma şirketi GFK’nın verilerine göre oyun dizüstü bilgisayarları pazarında ASUS, 2021 yılına kıyasla yüzde 2,3’lük bir artış yakaladı ve yüzde 19,6 pazar payıyla zirvede yer aldı. ASUS, oyun dizüstü bilgisayarlarının da yer aldığı tüketici elektroniği notebook kategorisinde ise 2022 yılını IDC verilerine göre %20,72 pazar payıyla birinci sırada bitirdi.

ASUS’un yakaladığı başarı hakkında konuşan ASUS Türkiye Sistem İş Birimi Ülke Müdürü Özge Kılıç Güler, “ASUS olarak 2022 yılını IDC verilerine göre tüketici elektroniği notebook kategorisinde lider olarak kapattık. Bu başarımızı hem performans hem de konfor açısından kullanıcılarımızın çağın yeniliklerini tecrübe etmelerini sağlayabilecek teknolojiler üretme tutkumuz yatıyor. 2023 yılı bizler için teknolojide fark yaratacak, daha önce tecrübe edilmemiş bazı modelleri piyasaya sunduğumuz/sunacağımız bir yıl olacak. 2023 yılında da hedefimiz lider pozisyonumuzu artan bir pazar payı oranı ile korumak ve inanılmazın peşinde olmaya devam etmek” dedi.

Paylaş
GfK ASUS Özge Kılıç Güler

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.