• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Bilişim sektörünün deneyimli ismi Oral Tuntaş, Papilon’un yeni genel müdürü oldu
Bilişim sektörünün deneyimli ismi Oral Tuntaş, Papilon’un yeni genel müdürü oldu

Bilişim sektörünün deneyimli ismi Oral Tuntaş, Papilon’un yeni genel müdürü oldu

ICT Media ICT Media
16 Nisan 2021 00:00
Paylaş

Kamu ve özel sektörde değer yaratan projeleriyle Türkiye’nin ileri teknoloji markası Papilon kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

1986 yılından bu yana IBM Türkiye bünyesinde çeşitli görevler üstlenen ve 2014 yılından bu yana IBM’in Global İş Ortakları Ülke Müdürlüğü görevini yürüten Oral Tuntaş, Papilon Genel Müdür’ü oldu. Bilişim sektöründe 34 yıllık uluslararası deneyime sahip Tuntaş, yeni göreviyle birlikte Papilon’un yurt içi ve yurt dışında geliştirdiği ileri teknoloji ürün ve hizmetlerin tüm operasyonundan sorumlu olacak.

Mühendislik dalında lisans ve lisansüstü eğitimlerini İstanbul Teknik Üniversitesi’nde tamamlayan Oral Tuntaş, teknolojiye yön veren global firmalarda edindiği geniş tecrübesiyle, Biyometrik Teknolojiler, Multimedya İşleme ve Analizi, Akıllı Güvenlik, Dijital İnsan, Hareket Analizi ile Otonom Sistemler ve Kullanıma Hazır Yapay Zeka üzerine yoğunlaşan Papilon’un, Türk mühendislerden oluşan Ar-Ge ve Üretim Merkezi’ne de liderlik edecek.

Papilon Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kerimoğlu, atamayla ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Uzun yıllardır kamu ve özel sektöre biyometri temelli güvenlik ve ileri teknoloji alanlarında hizmet veren Papilon, girişimci ruhunu kaybetmeden ülkemizin lider markalarından biri olarak anılmanın yanı sıra, milli bilgi aktarımını ve teknoloji gücünü global rekabette de artırmayı hedefliyor. Geleceğe yön verecek şekilde genişleyen ar-ge ve üretim alanlarımız doğrultusunda, kendi alanında engin deneyimlere sahip Sayın Tuntaş’ın kadromuza girerek, liderlik yapımızı daha da güçlendirilmesinden memnuniyet duyuyoruz. Yönetim kadromuzun liderliğinde araştırma ekibimiz, paylaşım ruhumuz ve bilim odaklı anlayışımız ile sektöre, ülkemize fayda sağlayacak dijital dönüşüm çalışmalarımızın artacağına inanıyorum.”

Papilon Genel Müdürü Oral Tuntaş ise yeni göreviyle ilgili şöyle konuştu; “Papilon ar-ge çalışmalarıyla alanında üretim ve teknoloji liderliğinin yanı sıra uluslararası bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Papilon’un ileri teknoloji alanında kurumların ve insanların hayatlarını kolaylaştıracak fayda odaklı ve güvenli çözümler üreten misyonunu ülkemizde ve globalde başarıyla devam ettireceğiz. Papilon’da organizasyonel olarak kurum içi girişimcilik ruhunun yerleşikliği markayı sürdürülebilir başarıya taşıyan mihenk taşlarından biri. Bu birçok uluslararası markanın uzun yıllar boyunca yatırım yaptığı vizyoner bir çalışma biçimi. Bu heyecan dolu ruhun bir parçası olmaktan, Papilon ailesine katılmaktan mutluluk duyuyorum.”

Paylaş
Papilon IBM Türkiye Oral Tuntaş teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
Bosch, CES 2026’da yazılım ve yapay zeka odaklı geleceği tanıttı
8 Ocak 2026 12:53
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
AGON PRO AG276QSG2: E-Spor Dünyasında NVIDIA G-SYNC Pulsar Dönemi
8 Ocak 2026 12:51
HP, CES 2026’da işin geleceğine odaklanan yapay zeka çözümlerini tanıttı
HP, CES 2026’da işin geleceğine odaklanan yapay zeka çözümlerini tanıttı
8 Ocak 2026 12:50
TD SYNNEX ve Cloudflare’den Türkiye’de Stratejik İş Birliği
TD SYNNEX ve Cloudflare’den Türkiye’de Stratejik İş Birliği
8 Ocak 2026 12:47
Küresel e-ticaret pazarı 2026’da 8 trilyon dolarlık eşiği aşıyor
Küresel e-ticaret pazarı 2026’da 8 trilyon dolarlık eşiği aşıyor
7 Ocak 2026 14:36
KKTC’de Dijital Devrim Başlıyor: Fiber Dönüşüm Protokolü Yürürlüğe Girdi!
KKTC’de Dijital Devrim Başlıyor: Fiber Dönüşüm Protokolü Yürürlüğe Girdi!
1 Ocak 2026 18:24
ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ OCAK 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.