• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Bilişim Vadisi girişimci ekosistemi Avrupa’ya açılacak!
Bilişim Vadisi girişimci ekosistemi Avrupa’ya açılacak!

Bilişim Vadisi girişimci ekosistemi Avrupa’ya açılacak!

ICT Media ICT Media
20 Ocak 2023 15:49
Paylaş

Türkiye’nin teknoloji ve inovasyon üssü Bilişim Vadisi, ekosistemindeki girişimcilerin Avrupa’ya açılabilmesi için Almanya’nın başkenti Berlin’de temaslarda bulundu.

Ahmet Serdar İbrahimcioğlu ve heyeti, Türkiye'nin Berlin Büyükelçiliği'nde düzenlenen yemekli toplantıda girişimciler, üst düzey yöneticiler, Türk İş İnsanları Dernekleri temsilcileri ve bürokratlarla bir araya geldi.

Bilişim Vadisi Genel Müdürü A. Serdar İbrahimcioğlu gerçekleştirdiği sunumda Bilişim Vadisi’nin uluslararasılaşma hedeflerini anlatarak, proje detaylarını paylaştı.

Potansiyel iş birliğimizi kalıcı hale getirmek istiyoruz

Artık uluslararasılaşma noktasında çalışmalarının daha da hızlı devam edeceğini belirten A. Serdar İbrahimcioğlu, dünyanın farklı bölgelerinde sorun çözme odaklı bölgelere özel çalışmaların geliştirildiği, bu bağlamda Avrupa’ya açılmanın Türkiye için önemli bir yeri olduğunu vurguladı.

Almanya’daki girişimcilerin çok ciddi bir potansiyelinin olduğunu ve bunun farkında olduğunu dile getiren İbrahimcioğlu, “Bilişim Vadisi olarak Niocycle ve Virtual I gibi Almanya ve İsviçre’de ortaya çıkan Türk girişimcilerimize destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Bu potansiyeli ortaya çıkarmak, kalıcı ve etkin bir şekilde yerinde desteklemek amacıyla sizlerle fikir alışverişi yapmak üzere buraya geldik. Buradaki potansiyeli ve iş birliği arzusuna tekrar tanık olduk. Çalışacağız ve buraya kalıcı olarak tekrar geleceğiz” diye konuştu.

Girişimcilikte türkiye ile almanya arasındaki bağlar güçlenecek

Nitelikli insan kaynağının ve hizmet alıcılarının yoğunlukta yaşadığı Almanya’da girişimcilerle ve teknoloji alanında çalışanlarla bir araya gelmek istediklerini anlatan İbrahimcioğlu, bunun için bir ekosistem oluşturulması için çalışacaklarını belirtti.

Nitelikli insan kaynağının ve hizmet alıcılarının yoğunlukta yaşadığı Almanya’daki girişimcileri Bilişim Vadisi ekosistemine dahil ederek teknoloji girişimciliği anlamında da Türkiye ile olan bağlarını güçlendirmek istediklerine dikkat çeken İbrahimcioğlu, özellikle her zaman ve her yerde olduğu gibi burada da iş birlikleri kurmak ve bu ekosistemi iş birliği bazlı desteklemek ve geliştirmek istediklerini belirtti. İbrahimcioğlu, Bilişim Vadisi’nin gelecek vaat eden projelere ve girişimlere yatırım yaptığının altını çizerek bir kez daha “Birlikte başarabiliriz” vurgusu yaptı.

Paylaş
A. Serdar İbrahimcioğlu Bilişim Vadisi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
Türk Telekom İmtiyaz Süresi Açıklamasına TELKODER'den hukuki süreç vurgusu
26 Eylül 2025 10:30
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
Mplus Türkiye çeyrek asırlık yolculuğunu kutladı
26 Eylül 2025 10:22
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
Şirketlerin yüzde 62’si bulutu önceliklendiren stratejiler izliyor
25 Eylül 2025 13:35
Experian ve Agra Fintech’ten Stratejik Ortaklık
Experian ve Agra Fintech’ten Stratejik Ortaklık
25 Eylül 2025 13:34
İnfinidium ve Vepara’dan Kamu Teknolojileri ve Finansta Güç Birliği
İnfinidium ve Vepara’dan Kamu Teknolojileri ve Finansta Güç Birliği
25 Eylül 2025 13:32
Figopara, “Türkiye 100” listesinde ilk 3’te yer aldı
Figopara, “Türkiye 100” listesinde ilk 3’te yer aldı
25 Eylül 2025 13:27
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.