• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Biznet Bilişim’den, “EKS Siber Güvenlik Konferansı 2019”
Biznet Bilişim’den, “EKS Siber Güvenlik Konferansı 2019”

Biznet Bilişim’den, “EKS Siber Güvenlik Konferansı 2019”

ICT Media ICT Media
30 Ekim 2019 00:00
Paylaş

Siber güvenlik firması Biznet Bilişim, geçen sene ülkemizde bir ilke imza atarak organize ettiği “EKS Siber Güvenlik Konferansı”nın ikincisini gerçekleştiriyor.

Amerika, Rusya ve Danimarka’dan yabancı konuşmacıların katılacağı ve Siber Güvenlik Kümelenmesi, Elder (Elektrik Dağıtım Hizmetleri Derneği), Gazbir (Türkiye Doğal Gaz Dağıtıcıları Birliği), ve BGD (Bilgi Güvenliği Derneği)’nin ekosistem partneri olduğu etkinliğe, Avrupa duyurusu için Endüstriyel Siber Güvenlik Merkezi (CCI) destek veriyor.

“Savunmanın Gücü-The Power of Defence” temasıyla, 13 Kasım 2019 Çarşamba günü Ankara Wyndham Hotel’de gerçekleşecek konferansın ana tema konuşmacısının; kariyerini kritik altyapıların siber güvenliğine adamış, “EnergySec US” Kurucu Başkanı ve “Endüstriyel Siber Güvenlik Merkezi (CCI)” Amerika Koordinatörü Patrick C. Miller olduğu belirtildi.

Enerji tesisleri, su şebekeleri, ulaşım, haberleşme sistemleri, nükleer santraller gibi kritik sistem ve altyapıların güvenliği konusunda farkındalığı artırmak amacıyla gerçekleştirilecek ve dünya çapında özel sektör, kamu ve akademi dünyasının temsilcilerini; konuşmacı, panelist ve izleyici olarak bir araya getirecek konferansla ilgili bir açıklama yapan Biznet Bilişim Genel Müdür Yardımcısı Hakan Terzioğlu, şunları söyledi:

“Kritik altyapıların geleceği siber güvenlikten geçiyor. Biznet olarak, ülkemizde bu alana özel tek etkinliğin sahibi olmaktan mutluluk duyuyoruz. Birçok kritik altyapının omurgasını oluşturan Endüstriyel Kontrol Sistemleri’nin sorunsuz işlemesi için farklı uzmanlık alanları ve farklı disiplinlerin aynı dili konuşması gerekiyor. Konferansla ilgili, geniş çaplı farkındalık yaratma hedefimizin yanı sıra; temel amaçlarımızdan birisi de budur. Bu seneki etkinliğimizin ana temasını Savunmanın Gücü olarak belirledik ve ana tema konuşmacısının, kariyerini kritik altyapıların siber güvenliğine adamış Patrick C Miller olması ayrı bir önem taşıyor. Etkinliğimizde, alanında uzman birbirinden önemli isimlerle birlikte kritik altyapıların güvenliğini konuşacağız. Globalde neler yapıldığını inceleyerek, ülke olarak nerede olduğumuzu göreceğiz. Kritik altyapılar başta olmak üzere, EKS ve SCADA altyapılarına ilişkin siber dayanıklılık konularının gündeme getirileceği ve farklı perspektiflerden sorunlar ve çözümlerin konuşulacağı etkinliğimizde ayrıca, IT ve OT güvenlik uzmanları, OT mühendisleri, dijital geçiş liderleri ve siber güvenlik yöneticileri kendi alanlarına ilişkin sorun ve çözümleri tartışma fırsatı yakalayacak.”

“EKS Siber Güvenlik Konferansı”na konuşmacı ya da panelist olarak katılacak bazı isimler de şimdiden açıklandı: “EnergySec US” Kurucu Başkanı ve “Endüstriyel Siber Güvenlik Merkezi Amerika Koordinatörü” Patrick C. Miller; “Kaspersky” Endüstriyel Siber Güvenlik Global Teknik Satış Müdürü Anton Shipulin; “Trend Micro Zero Day Initiative” Global Koordinatörü Shannon Sabens; “Danish Energy Agency” Endüstriyel Güvenlik Uzmanı Mikael Vingaard; “Biznet” Kritik Altyapılar Siber Dayanıklılık Hizmetleri Müdürü Can Demirel; “Bereket Enerji” Grup Bilgi Güvenliği Müdürü Mehmet Karadeniz; “IDC Türkiye” Sistem ve Altyapı Çözümleri Araştırma Müdürü Dr. Ramazan Yavuz ve Savunma Sanayi Başkanlığı Siber Güvenlik Kümelenmesi Proje Müdürü Hasan Hüseyin Özbenli”

Paylaş
​​​​​​​Siber güvenlik Biznet bilişim

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.