• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. BtcTurk Boğa Koşusu 21 Nisan’da 2,1 Bitcoin ödül dağıtacak
BtcTurk Boğa Koşusu 21 Nisan’da 2,1 Bitcoin ödül dağıtacak

BtcTurk Boğa Koşusu 21 Nisan’da 2,1 Bitcoin ödül dağıtacak

ICT Media ICT Media
2 Nisan 2024 15:17
Paylaş

Finansal teknoloji şirketi BtcTurk, 21 Nisan’da İstanbul Üsküdar sahilinde Bitcoin ödüllü BtcTurk Boğa Koşusu düzenleyecek. Bitcoin’de ödül yarılanması (halving) dönemine atıfta bulunularak 21 Nisan’da düzenlenecek boğa kostümlü koşu, 10 kilometrelik halk koşusu ve profesyonellerin yarışacağı 21 kilometrelik yarı maraton koşusunda toplamda 2,1 Bitcoin değerinde ödül dağıtılacak.

Finansal ihtiyaçlara self servis hizmetler sunan BtcTurk, Bitcoin ödül yarılanması (halving) döneminde Bitcoin’in 21 milyonluk arzına atıfta bulunarak 21 Nisan’da İstanbul’da renkli bir etkinlik gerçekleştirecek. İlk kez düzenlenecek BtcTurk Boğa Koşusu’nda profesyoneller ve halk İstanbul’da Üsküdar sahilini boydan boya koşarak geçecek.

BtcTurk ev sahipliğinde düzenlenecek koşu üç farklı etaptan oluşacak. Etkinlikte 21 kilometrelik yarı maraton, 10 kilometrelik halk koşusu ve renkli görüntülere sahne olacak olan boğa kostümlü özel koşu gerçekleştirilecek. Bu üç koşuya da BtcTurk üyeliği bulunan herkes ücretsiz kayıt oluşturup katılabilecek. Koşuya katılmak isteyenler https://btcturkbogakosusu.com adresinden kolayca kayıt işlemlerini gerçekleştirebilecek.

2,1 Bitcoin değerinde ödül dağıtılacak

Bitcoin’in 21 milyonluk arzına ithafen ve Bitcoin ödül yarılanma (halving) döneminde olunması sebebiyle düzenlenecek BtcTurk Boğa Koşusu’nda dereceye girenlere 2,1 Bitcoin (yaklaşık 4,7 milyon TL) ödül dağıtılacak. Yarış sonunda farklı kategorilerde özel ödüller de sahiplerini bulacak. Yarışı El Ele Bitirme – HODL ödülünün yanı sıra 21’inci bitiren katılımcıya Bitcoin Özel Ödülü, 210’uncu sırada bitiren katılımcıya Satoshi Özel Ödülü, 2100’üncü bitiren katılımcıya Hal Finney Özel Ödülü verilecek. Koşuya katılan en yaşlı katılımcıya ATH Özel Ödülü, en genç katılımcıya ise Genesis Blok Ödülü verilecek. Keyifli anlara sahne olacak 100 metrelik boğa kostümü yarışında kadın ve erkeklerde Boğa Kostümlü Özel Koşu Ödülü ve En İyi Kostüm Ödülü takdim edilecek. Toplamda 238 adet ödül dağıtılmış olacak. Ayrıca dünyada Bitcoin odaklı çalışmalar yürüten markaların stantları ve ikramlar da yine Üsküdar sahilde düzenlenecek panayır alanında yer alacak.

Halving nedir?

Bitcoin halving, düzenli olarak yaklaşık dört yılda bir gerçekleşiyor. Bu nedenle, Bitcoin tarihindeki önemli olaylar anlatılırken, halving tarihleri baz alınarak olaylar dört yıllık bölümlere ayrılıyor. Geçtiğimiz dört yılda, tarihinin en değerli seviyesine ulaşarak 73 bin 780 doları gören Bitcoin ve diğer kriptoparaların etki alanı oldukça genişledi. Bitcoin öncülüğünde oluşan blokzinciri ekosistemi, sadece teknolojik bir altyapı olmanın ötesinde hayatın farklı alanlarında kendini gösteriyor. 2024 Nisan ayındaki Bitcoin halving sonrasında, 2028 yılında gerçekleşmesi beklenen sıradaki Bitcoin halving için bloklar sayılmaya devam edilecek.

Paylaş
teknoloji BtcTurk bitcoin

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

2026’da güvenlik yatırımlarının lokomotifi yapay zeka, bulut ve sensor teknolojisi olacak
2026’da güvenlik yatırımlarının lokomotifi yapay zeka, bulut ve sensor teknolojisi olacak
24 Ekim 2025 14:51
Papel'den Dijital Ödemede Yenilik
Papel'den Dijital Ödemede Yenilik
24 Ekim 2025 14:49
e-Tebligatlara e-Devlet Kapısı Güvencesi
e-Tebligatlara e-Devlet Kapısı Güvencesi
24 Ekim 2025 14:44
Couchbase 8.0: Yapay Zeka Uygulamaları için Yüksek Performanslı Birleşik Veri Platformu
Couchbase 8.0: Yapay Zeka Uygulamaları için Yüksek Performanslı Birleşik Veri Platformu
24 Ekim 2025 14:42
Siber Güvenliğin Kalbi Gaziantep’te Attı: Yapay Zeka, Kurumsal Savunmanın Yeni Kalkanı
Siber Güvenliğin Kalbi Gaziantep’te Attı: Yapay Zeka, Kurumsal Savunmanın Yeni Kalkanı
24 Ekim 2025 12:16
Teknoloji Liderleri Ankara’da Buluştu: Geleceğin Altyapısı Yapay Zekâ ile İnşa Ediliyor
Teknoloji Liderleri Ankara’da Buluştu: Geleceğin Altyapısı Yapay Zekâ ile İnşa Ediliyor
23 Ekim 2025 13:53
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.