• Biz Kimiz
  • Künye
logo
MEDOC
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
MEDOC
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. CEO’lar LEAD Network etkinliğinde buluşuyor!
CEO’lar LEAD Network etkinliğinde buluşuyor!

CEO’lar LEAD Network etkinliğinde buluşuyor!

ICT Media ICT Media
21 Eylül 2020 00:00
Paylaş

A101, Migros, Boyner, Eczacıbaşı, Koton, GSK, Unilever gibi yerli ve çok uluslu şirketlerin yöneticilerinden oluşan LEAD Network Türkiye, perakende ve tüketim ürünleri sektöründeki yetenekli kadın işgücünü daha üst pozisyonlara taşımak amacıyla faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor.Nisan ayında LEAD to LEAD adını verdiği Mentorlük programının üçüncüsünü hayata geçiren LEAD Network Türkiye, şimdi de kurumsal üyelerinin CEO’larının katılacağı özel bir etkinlikle önyargıları tartışmaya açacak.

Global Compact Türkiye Network Yönetim Kurulu Üyesi Melsa Ararat’ın da moderatör olarak yer alacağı özel etkinlik 22 Eylül Salı günü geçekleşecek. LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman etkinliğe dair yaptığı açıklamasında “Bu yuvarlak masa toplantısı ile sektörün önde gelen CEO’larını bir araya getirerek, çeşitlilik ve kapsayıcılık konusunda bir diyalog başlatmak istiyoruz. Konunun araştırmalara dayanan içyüzünden ve uluslararası iyi uygulama örneklerinden yola çıkarak, sonraki adımları tartışabilecekleri bir ortam yaratmak amacındayız. Bunun da sektörel açıdan, ortak bir girişim oluşması için önemli bir adım olacağına inanıyoruz” dedi.

“İş dünyasının zorlukları karşısında daha etkin ve verimli çözümler üretebilmek için daha fazla sayıda kadının liderlik rollerine taşınması gerekliliğine inanıyoruz. CEO yuvarlak masa toplantımızda sektörün çok kıymetli liderleri ile ön yargıları birlikte yıkmak ve üst düzeyde daha fazla kadının rol alması adına fikir alışverişinde bulunmak çok anlamlı olacak.” şeklinde sözlerini devam eden LEAD Network Türkiye Başkanı Aysun Zaman destek veren tüm kurumsal üyelere de teşekkürlerini iletti.

Etkinlikte yurtiçi ve yurtdışı konuşmacıları CEO’lar ile buluşturmayı hedefleyen LEAD Network Türkiye benzeri etkinliğin LEAD Network Global’de yapıldığını ve Türkiye’nin bunu yapacan ilk Chapter olduğunu da paylaştı. Etkinlikte önyargıların yanı sıra Nielsen tarafından çeşitlilik ve kapsayıcılık rakamlarını konu alan bir araştırmaya da yer verilecek. Ayrıca İngiltere’nin önemli perakende zinciri Waitrose, hayata geçirdiği “Perakendede Esnek Çalışma Uygulaması”nı ve Unilever Global ise “İş Paylaşımı” uygulamasını katılımcılarla paylaşacak.

22 Eylül’de gerçekleşecek etkinliğe LEAD Network Türkiye’nin kurumsal üyeleri arasında yer alan A101, Arzum, Atasun Optik, AVON, Barilla, Barry Callebout Türkiye, Burda Bebek, CarrefourSA, Coca-cola İçecek, Danone, Dydo Drinco, Eczacıbaşı Tüketim, GSK Türkiye,HARIBO, Henkel Türkiye, Johnson & Johnson, Kellogg Türkiye, Lila Group,Media Markt, Migros, Nestle, Nielsen, PepsiCo, Pernod Ricard, Procter & Gamble, Reckitt Benckiser, Tchibo Türkiye, Teknosa, Unilever gibi sektörlerin en güçlü firmalarının CEO’ları katılacak.

Paylaş
LEAD Network Aysun Zaman

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
ESB Genel Kurulu’nda Dijital Gelecek Şekillendi: Hedef, Yerli ve Güvenli Altyapı
4 Haziran 2025 11:25
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
TeamSense ile sürekli geribildirim, anlık aksiyon alma imkânı
3 Haziran 2025 17:25
Yatırımda yapay zekâ dönemi
Yatırımda yapay zekâ dönemi
3 Haziran 2025 17:21
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
SAP, iş odaklı yapay zekayla şirketlerin çalışma yöntemlerini yeniden tasarlıyor
3 Haziran 2025 17:17
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
Şirketlerin yüze 92’si müşteri deneyimini dijitalleştirerek rekabette öne geçmeye odaklandı
3 Haziran 2025 17:15
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
150 bin dolarlık ‘Mektup’ yatırımı
3 Haziran 2025 17:11
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.