• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Citrix, engellilere yönelik kapsayıcılık açısından en iyi şirketler arasında gösterildi
Citrix, engellilere yönelik kapsayıcılık açısından en iyi şirketler arasında gösterildi

Citrix, engellilere yönelik kapsayıcılık açısından en iyi şirketler arasında gösterildi

ICT Media ICT Media
10 Ağustos 2021 00:00
Paylaş

Citrix Systems, engellilere yönelik kapsayıcılık açısından en iyi iş yerleri arasında gösterildi. Disability:IN ve Amerikan Engelliler Derneği’nin (American Association of People with Disabilities - AAPD) ortak girişimi olan DEI, iş hayatında engellilere yönelik kapsayıcılık açısından dünyadaki en kapsamlı değerlendirme ve karşılaştırmalı değerlendirme aracı olarak tanınıyor. DEI, şirketlerin engelli bireylerin işsizliği/eksik istihdamı üzerinde olumlu bir etki yaratmak amacıyla hayata geçirildi. Citrix, bu raprda ilk kez 2019 yılında yer almıştı.

80 ya da daha yüksek puan alan işletmeler, “Engellilere Yönelik Kapsayıcılık açısından En İyi İş Yerleri” olarak değerlendiriyor. Citrix bu değerlendirme, 100 puan aldı. Disability Equality Index, engelli bireyler için daha adil bir toplum yaratmaya katkısı olduğuna inanan şirketlere ışık tutuyor. Bu endeks, 60 milyon engelli Amerikalı için engelli haklarını savunma ve istihdam, teknoloji ve sağlık hizmetlerinin önündeki engelleri yıkma çalışmalarımız için bir kanal görevi görüyor.

Citrix Çeşitlilik ve Kapsayıcılıktan Sorumlu Direktörü Scott Ballina şunları söyledi: “Citrix’te insanların kendileri gibi davranabilecekleri ve özgün bir şekilde çalışabilecekleri pozitif ve kapsayıcı bir ortam yaratmanın önemini anlıyoruz. Çünkü çalışanların anlamlı katkılarda bulunabilmek için eşit fırsatlara sahip oldukları bir ekosistem inşa ettiğinizde yaratıcılığa ve inovasyona ilham vermiş oluyorsunuz; bu da nihayetinde çözümlerin ve hizmetlerin daha iyi, müşterilerin de daha mutlu olmasını sağlıyor. İnsan farklılığının gücü aracılığıyla, gücünü özgün bağlantılardan alan ve insan odaklı teknolojilerle desteklenen daha iyi bir çalışma şekli yaratmak için çok sıkı çalışıyoruz. Çabalarımızın DEI tarafından da farkedilmiş olmasından büyük memnuniyet duyuyoruz.”

Paylaş
Citrix Systems Scott Ballina teknoloji haberleri bilişim haberleri

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Yapay Zekâ Destekli
Yapay Zekâ Destekli "GooValid" İş Fikri Doğrulama Platformu Yayında!
30 Ekim 2025 14:02
Yandex Türkiye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Özel Dijital Rehber Hazırladı
Yandex Türkiye, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'na Özel Dijital Rehber Hazırladı
28 Ekim 2025 14:20
N360 Platformu hayata geçti
N360 Platformu hayata geçti
28 Ekim 2025 10:03
Bankacılıkta Yapay Zeka Yatırımları 2028'de 67 Milyar Dolara Ulaşacak
Bankacılıkta Yapay Zeka Yatırımları 2028'de 67 Milyar Dolara Ulaşacak
27 Ekim 2025 10:57
Türksat, Tüm Türkiye’yi 1 Gbps simetrik fiber internetle buluşturuyor
Türksat, Tüm Türkiye’yi 1 Gbps simetrik fiber internetle buluşturuyor
27 Ekim 2025 10:54
Türk Dünyası yeni sanayi çağında büyük aktör olacak
Türk Dünyası yeni sanayi çağında büyük aktör olacak
27 Ekim 2025 10:51
ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EKİM 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.