• Biz Kimiz
  • Künye
logo
roqos
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
  • Organizasyon Hizmetlerimiz
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
roqos
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Commencis, Atlassian çözüm ortağı programına silver partner olarak katıldı
Commencis, Atlassian çözüm ortağı programına silver partner olarak katıldı

Commencis, Atlassian çözüm ortağı programına silver partner olarak katıldı

ICT Media ICT Media
6 Mayıs 2021 00:00
Paylaş

Dijital dönüşüm alanında lider teknoloji şirketi Commencis, Silver Partner  olarak Atlassian Çözüm Ortağı programına katıldı. Yazılım geliştiricileri ve proje yöneticileri için ürünler geliştiren global yazılım şirketi Atlassian'ın Çözüm Ortağı programı, Atlassian ürünlerini sunma ve uygulama konusunda danışmanlık veren, satış ve teknik hizmetler alanında uzman olan iş ortaklarını bir araya getiriyor.

Atlassian Global Kanallar Direktörü Martin Musierowicz, konuyla ilgili şunları söyledi: “Uzmanlıkları ve yenilikçi yaklaşımları ile şirketlerin, Atlassian ürün ve hizmetlerinden faydalanmasını sağlayan iş ortağı ekosistemimize Commencis'i Silver Partner olarak dahil etmekten mutluluk duyuyoruz. Commencis'in partnerlik desteğiyle, birçok şirketin Atlassian ürün portföyündeki ürünlerden faydalanarak, ekiplerinin birbirleriyle daha iyi çalışmasını ve daha çevik bir çalışma şekline sahip olmasını sağlayacağız.”

Commencis Yazılım Geliştirme ve Tasarım Ekibi Direktörü Duru Kızılkayak da “Uzun yıllardır yüksek kaliteli yazılım çözümleri ve dijital ürünleri çevik bir yaklaşımla sunan bir teknoloji şirketi olarak, farklı işlevlere sahip ekiplerin birbirleriyle koordine bir şekilde çalışmasına önem veriyoruz. İşlevleri farklı olan ekipler, doğru çözümleri kullanarak birlikte çalışmadığı sürece bir ürünü sorunsuz bir şekilde ortaya çıkarmak mümkün olamıyor. Sektördeki ve ürün geliştirme alanındaki deneyimimiz ile şirketlere Atlassian yolculuklarında yardımcı olmayı ve Atlassian ürünlerini tam potansiyeliyle kullanabilmeleri için onları desteklemeyi heyecanla bekliyoruz.” dedi.

Atlassian ürünleri, şirket bünyelerindeki ekiplerin potansiyellerini açığa çıkarmasına yardımcı oluyor. Atlassian ürünleri arasında Jira Software, Confluence, Trello, Bitbucket, Opsgenie, Jira Service Desk ve Jira Align yer alıyor.

Commencis, büyük veri, kullanıcı deneyimi, yazılım ve bulut bilişim alanındaki ürün ve çözümleriyle dünyada önde gelen şirketlerin dijitalde büyümelerine öncülük ediyor. Commencis'in ürün ve çözümleri 20'den fazla ülkede finansal hizmetler, sigorta, havayolu ve perakende sektörlerinin öncü markaları tarafından kullanılıyor.

Paylaş
Commencis Silver Partner Atlassian Çözüm Ortağı  Martin Musierowicz Duru Kızılkayak teknoloji gündemi bilişim gündemi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
Türkiye’de Startup Yatırımları 2025’in 2. Çeyreğinde 858 Milyon Dolara Ulaştı
4 Eylül 2025 16:40
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
TEKNOFEST Kuantum Teknolojileri Yarışması Bilişim Vadisi’nde Gerçekleşti
4 Eylül 2025 11:30
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
SAP Genç Profesyoneller Programı 15. Dönemini Tamamladı
3 Eylül 2025 11:26
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
TTGV'den Yeni Teknolojilere Yönelik Güdümlü Proje Programı
1 Eylül 2025 12:35
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
Türkiye Bilişim Derneği'nden 5G İhalesi Çalıştayı
1 Eylül 2025 12:33
EGİAD Başkanı Özhelvacı:
EGİAD Başkanı Özhelvacı: "Melek Yatırımcılık Toplumsal Bir Hizmettir"
1 Eylül 2025 12:24
ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ EYLÜL 2025 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.