• Biz Kimiz
  • Künye
logo
Fonbulucu Banner
logo
  • Anasayfa
  • ICT Etkinlik
    • Gelecek Etkinlikler
    • Planlanan Etkinlikler
    • Geçmiş Etkinlikler
  • Etkinliklerimizden Haberler
  • Gündem
  • Bilişim
  • Telekom
  • Savunma
  • Enerji
  • e-Mobilite
  • Oyun
  • Kariyer
  • Röportaj
  • Dergi
  • Yazarlarımız
Fonbulucu Banner
  1. Anasayfa
  2. Bilişim
  3. Dell EMC, Veri Merkezi modernizasyonunu kolaylaştırıyor
Dell EMC, Veri Merkezi modernizasyonunu kolaylaştırıyor

Dell EMC, Veri Merkezi modernizasyonunu kolaylaştırıyor

ICT Media ICT Media
2 Nisan 2018 00:00
Paylaş

Dell EMC, yeni nesil Dell EMC VxBlock System 1000'in eklenmesiyle, pazar lideri bütünleşik altyapı (CI) sistemleri yelpazesini genişlettiğini duyurdu. Yeni sistem, geleneksel bütünleşik altyapının (CI) fiziksel sınırlarını yıkıyor ve kurumlara BT süreçlerini ve dijital dönüşüm çabalarını hızlandırmalarına yardımcı olmak için daha da fazla kolaylık ve esneklik sunuyor.

Kullanımı en üst düzeye çıkaracak şekilde kaynakları bir araya getiren ve paylaştıran yeni mimari sayesinde, veri merkezinin kapladığı alanı yüzde 60'a kadar azaltıyor. Tek bir sistemde, karma teknolojiler genelinde yaşam döngüsü güvencesini basitleştiriyor ve yükseltmeleri yönetmek için ayrılan zamanı yüzde 75'e varan oranda kısaltıyor.

İşletmelerin, hem veri merkezi maliyetlerini ortadan kaldırmak hem de sonuçları iyileştirmek için bütünleşik altyapılar seçtiğine değinen Dell EMC Depolama Birimi Başkanı Jeff Boudreau, “Bu noktada bizim rolümüz, BT kaynakları ve veri hizmetlerinde seçenekler ve kapasite açısından gelişen uygulamaların gerektirdiği doğru yapılandırmaya sahip olmakla birlikte kaynakların bir arada tutulduğu bir bütünleşik altyapı inovasyonu sunmak. Böylece, iş yükü koşulları değişse bile veri merkezi daha etkili çalışmaya devam ediyor. Her zaman daha azıyla daha fazlasını sunmaları için sürekli baskı altında olan BT ekiplerinin üzerindeki idari yükü azaltmayı hedefliyoruz."

Eric Sheppard, Araştırma Direktörü, Kurumsal Depolama ve Bütünleşik Sistemler, IDC

“Dell EMC'nin kurumsal bütünleşik sistemlerin tasarlanması ve sürekli desteklenmesi için sergilemiş olduğu çabaları ne kadar övsek azdır. VxBlock 1000 gibi bütünleşik sistemler, kurumsal düzey veri merkezi altyapılarını yönetme ile ilişkili karmaşa ve riskleri ortadan kaldırıyor ve böylelikle, BT ekipleri güven içerisinde daha yüksek değer katan projelere ya da görevlere odaklanabiliyorlar.”

Paylaş
Dell EMC VxBlock Veri Merkezi

Bilişim Kategorisinin En Yenileri

NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
NVIDIA’dan Fiziksel Yapay Zekâ Atağı: Robotlar ve Otonom Araçlar İçin Üç Yeni Model
5 Haziran 2026 16:37
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
Onlayer, Deloitte Teknoloji EMEA Fast 500 Listesine Girdi
5 Haziran 2026 15:11
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
Tesla’dan Otonom Sürüşe Yeni Destek: Kamera Temizleme Sistemi Patentlendi
5 Haziran 2026 13:31
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
Perakende Sektöründe Satış Süreçleri Reyona Taşınıyor
5 Haziran 2026 12:06
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
Happy Place to Work’ten Karnaval’a “Türkiye’nin En Mutlu İş Yeri” Sertifikası
5 Haziran 2026 10:32
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
Casper’dan Öğrencilere Üretkenlik Odaklı Yeni Tablet: PAD M10 Pro
4 Haziran 2026 18:19
ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!
Dergi

ICT MEDIA DERGİSİ HAZİRAN 2026 SAYISI ÇIKTI!

Copyright © 2022. All Rights Reserved. Paragon Teknoloji

Webmail

play store app store

Bu websitesi Odeaweb sunucularında barındırılmaktadır.